angol nyelvoktatás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a angol nyelvoktatás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 3250 Ft / óra

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Balla Éva

Angoltanár

Magántanár

Angol nyelv tanítását vállalom minden korosztály számára kezdőtől a nyelvvizsga és érettségi előkészítőig. Tapasztalt vizsgáztató is vagyok. Keress bátran!😊 Saját helyszínen a harmadik kerületben tanítok. Óradíj megegyezés szerint. jelige:diplomás nyelvtanár
Bővebben
Budapest - III. kerület
9 megbízás
Fogadok munkát
Tormáné Hosszú Ivett

Angoltanár

Némettanár

Kaposváron vállalok nyelvvizsga felkészítést alap- és középfokon angol és német nyelvekből. Műszaki szakfordítással is foglalkozom. Online órák bárhol megoldhatók. Szintfelmérés, tanácsadás ingyenes!
Bővebben
Kaposvár
15 megbízás
2 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Szakáczky Edit

Angoltanár

Jelenleg anglisztika szakos egyetemi hallgató vagyok. Rajongok az angol nyelvért. Nagyjából 10 évvel ezelőtt kezdtem magánórákat adni, önkéntes alapon, pusztán hobbiból. Szerettem volna segíteni azoknak, akik egyedül valamiért nem boldogultak a nyelvtanulással, nem abban a tempóban, nem olyan módszerekkel haladtak, ami számukra ideális lett volna. Vagy azért, mert az iskola keretei, módszerei nem tették lehetővé a vágyott cél elérését, vagy mert többre vágytak annál, mint amit ott kaptak. Hitvallásom, hogy bárki képes elsajátítani az angol nyelvet, csupán meg kell találni a hozzá vezető utat. Miskolc belvárosában, egyedi, egyéni, rugalmas, személyre szabott keretek között nyújtok ehhez segítséget középfokú nyelvvizsga szintjéig. Facebook oldalam: Mumus Angol.
Bővebben
Miskolc
2 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Révi Erik

Angoltanár

Masszázs

Révi Erik vagyok, okleveles masszőr, angol nyelvtanár és mentálhigiénés szakember. A VII. kerületi, budapesti otthonomban kialakított masszázshelyiségemben személyesen várom mindazokat, akik egy igazán erőteljes vagy éppen pihentető, relaxáló masszázsra, Jade Roll Gua Sha fiatalító arckezelésre, vagy Access Bars kezelésre vágynak. Eredeti szakmám angol nyelvtanár, így ott is leginkább a coaching szemléletű, előre vivő oktatást nyújtom, amely nemcsak a nyelvtudásodat fejleszti, hanem az életedet is előremozdítja. Bizonyos szolgáltatások online is elérhetőek. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!
Bővebben
Budapest
1 fotó