angol oktatás online árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a angol oktatás online árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 3000 Ft / óra

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Fogadok munkát
Balla Éva

Angoltanár

Magántanár

Angol nyelv tanítását vállalom minden korosztály számára kezdőtől a nyelvvizsga és érettségi előkészítőig. Tapasztalt vizsgáztató is vagyok. Keress bátran!😊 Saját helyszínen a harmadik kerületben tanítok. Óradíj megegyezés szerint. jelige:diplomás nyelvtanár
Bővebben
Budapest - III. kerület
9 megbízás
Fogadok munkát
Tormáné Hosszú Ivett

Angoltanár

Némettanár

Kaposváron vállalok nyelvvizsga felkészítést alap- és középfokon angol és német nyelvekből. Műszaki szakfordítással is foglalkozom. Online órák bárhol megoldhatók. Szintfelmérés, tanácsadás ingyenes!
Bővebben
Kaposvár
15 megbízás
2 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Szakáczky Edit

Angoltanár

Jelenleg anglisztika szakos egyetemi hallgató vagyok. Rajongok az angol nyelvért. Nagyjából 10 évvel ezelőtt kezdtem magánórákat adni, önkéntes alapon, pusztán hobbiból. Szerettem volna segíteni azoknak, akik egyedül valamiért nem boldogultak a nyelvtanulással, nem abban a tempóban, nem olyan módszerekkel haladtak, ami számukra ideális lett volna. Vagy azért, mert az iskola keretei, módszerei nem tették lehetővé a vágyott cél elérését, vagy mert többre vágytak annál, mint amit ott kaptak. Hitvallásom, hogy bárki képes elsajátítani az angol nyelvet, csupán meg kell találni a hozzá vezető utat. Miskolc belvárosában, egyedi, egyéni, rugalmas, személyre szabott keretek között nyújtok ehhez segítséget középfokú nyelvvizsga szintjéig. Facebook oldalam: Mumus Angol.
Bővebben
Miskolc
2 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Révi Erik

Angoltanár

Masszázs

Jelenleg július 9-e utánra tud időpontot foglalni! Június 30-ig, ha még nem volt nálam, és előre foglal időpontot bármelyik szolgáltatásomra, masszázsra 15%, egyéni nyelvoktatásra pedig 30% kedvezményt adok. Révi Erik vagyok, okleveles masszőr, angol nyelvtanár és mentálhigiénés szakember. Két évig német nyelvterületen egy szálloda wellness részlegét vezettem, ahol különféle masszázs- és energetikai szolgáltatásokat kínáltam a vendégeknek. Most a VII. kerületi, budapesti otthonomban kialakított masszázshelyiségemben személyesen várom mindazokat, akik egy igazán erőteljes vagy éppen pihentető, relaxáló masszázsra, Jade Roll Gua Sha fiatalító arckezelésre, vagy Access Bars kezelésre vágynak. Eredeti szakmám angol nyelvtanár, így ott is leginkább a coaching szemléletű, előre vivő oktatást nyújtom, amely nemcsak a nyelvtudásodat fejleszti, hanem az életedet is előremozdítja. Bizonyos szolgáltatások online is elérhetőek. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!
Bővebben
Budapest
1 fotó

Tartalomjegyzék

Angol oktatás online

Az angol nyelv online oktatása népszerű és hatékony módszer arra, hogy fejlesszük angol nyelvtudásunkat. Sok nyelviskola és weboldal kínál online nyelvoktatási szolgáltatásokat, de egy egyszerű skype, meet vagy más online videokonferenciára alkalmas plattform elegendő lehet arra, hogy az online oktatás megvalósuljon, akár egyéni, akár kiscsoportos formában.Az egyszerű videóhívásos módszeren túl számtalan olyan plattform is létezik, ahol az angol nyelvtanárok interaktív anyagokat és feladatokat is megoszthatnak, például hangfájlokat, videókat, interaktív gyakorlatokat, kiértékelő teszteket és online szótárakat. Ezek a segédeszközök sokoldalúbbá és érdekesebbé tehetik az angol tanulás folyamatát. Az online angol tanulás rugalmasságot nyújt az időbeosztás szempontjából. A diákok megválaszthatják, hogy mikor szeretnének tanulni, és megszervezhetik az órákat a saját időbeosztásuk szerint. Emellett rengeteg időt spórolhatunk azzal is, hogy nincs szükség utazásra. Az online tanárok (számos interaktív anyagot és erőforrást lehet használni, például hangfájlokat, videókat, interaktív gyakorlatokat és online szótárakat. Ezek a segédeszközök sokoldalúbbá és érdekesebbé tehetik az angol tanulás folyamatát.) képesek az oktatást az egyéni szükségletekhez és célokhoz igazítani. Ez lehetővé teszi, hogy az órák a diák konkrét nyelvi igényeire és érdeklődési körére fókuszáljanak.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!