angol oktatás online árak 2023

Akár

Akár 3000 Ft / óra

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Ilona Hevesi
Adatlap megtekintése
Ilona Hevesi

Angoltanár

Tolmács, fordító

Minősített jószaki
Jószaki
Minősített jószaki
Jószaki
BESZÉDCENTRIKUS NYELVOKTATÁS Számlaképes óraadó tanár. Egyéni és csoportos privát nyelvoktatás. Nemzetközi iskolák: Budapesti Nemzetközi Keresztyén Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Molnár Ferenc Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium Nyelviskolák: Pallas Magániskola, Ring Nyelvstúdió, Helping Hand. Céges nyelvoktatás K&H Bank, Experidance, Gebrüder Weiss, GLS, Logipack, Antenna Hungária, Beiersdorf, Witzing Tüzépker Kft., Márka-Mix Kft., Strapa-Pack Kft., Dataplex Kft., Euro Gumi Kereskedő Kft., Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., Erste Bank, Numil Kft., Budapest Bank, Uniqua Biztosító, Mikroszerviz Informatika Kft. Felkészítés általános, üzleti, gazdasági, műszaki alap és középfokú nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségi vizsgára és felvételire. Különböző témájú anyagok fordítása (irodalmi, építőipari, vallási, művészeti, történelmi) Több évig éltem az Amerikai Egyesült Államokban New York és Kalifornia államban.
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

7 000 Ft

107 megbízás
19 vélemény
4 fotó
Dunaharaszti
Kiss Johanna
Adatlap megtekintése
Kiss Johanna

Angoltanár

Hogyan tanulj meg végre angolul ? Kezdő, újrakezdő, nyelvvizsga előtt álló vagy? Százezer éve tanulod az angolt és nem tudsz megszólalni? Akkor jó helyen jársz! Mind a 4 készség fejlesztése (hallgatás, olvasás, beszéd, írás) nagyon fontos. Mit adok én? ✅ Nyelvtani összefoglaló és alapszókincs ✅ 30% elmélet, 70% gyakorlat ✅ 5 szemléletbeli stratégia a siker eléréséhez ✅ Kiejtés, nyelvtan, szókincs fejlesztése, levél írás /panasz és elégetett ✅ Rengeteg nyelvtani gyakorlat az órán és a hibák javitása ,✅ Minden kérdésre választ kap a diák és nem utolsó sorban a jó hangulat ! Házi feladat mindig van. 60perc/ 5000. Általában 2 órát foglalkozom Olyan diák jelenzkezését váom, aki komolyan veszi a tanulást.
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

4 000 Ft

13 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Nyíregyháza
Kiss Gábor
Adatlap megtekintése
Kiss Gábor

Angoltanár

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Beszédközpontú online órák. Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítést. A tanulás folyamatát videóanyagaimmal segítem, melyet ingyenesen biztosítok minden tanítványomnak. Bárhol is tartasz az angol nyelvben, segítségedre lehetek. Az ország egész területén elérhető vagyok online formában. Óráimat jó minőségű headsetes telefonhíváson keresztül bonyolítom le, emellett pedig egy közös dokumentumban tudunk együtt dolgozni az interneten keresztül. A hívásban így nincs akadás, sokkal tisztábban érthető a másik fél. Ezzel kapcsolatban, ennek menetéről szívesen adok tájékoztatást telefonon. Számlaképes vállalkozó vagyok.
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

4 250 Ft - 5 000 Ft

71 megbízás
52 vélemény
Tatabánya
Dr. Dikter József
Adatlap megtekintése
Dr. Dikter József

Angoltanár

Magántanár

Tolmács, fordító

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

6 000 Ft - 8 000 Ft

95 megbízás
21 vélemény
23 fotó
Budapest - XI. kerület
Andrea Rigas
Adatlap megtekintése
Andrea Rigas

Angoltanár

Angol nyelvoktatás, nyelvvizsgára, külföldi munkavállalásra felkészítés, ingyenes szintfelmérés, gyorsított nyelvtanulás erős alapokkal, 20 éves tapasztalat, ESL Azar, Betty Schrampfer módszerek
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

3 500 Ft

2 megbízás
1 vélemény
Keszthely
Szöllősi Emese
Adatlap megtekintése
Szöllősi Emese

Angoltanár

Ha olyan angol tanárt keresel, aki sikeressé tesz, akkor megtaláltál! Diplomás nyelvtanárként az angol nyelvet izgalmasan, sokszínűen és személyre szabott tematikával oktatom gyerekeknek, középiskolásnak és felnőttnek egyaránt. Továbblépésként készüljünk együtt állásinterjúra, vagy akár külföldi munkára!
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

6 000 Ft

8 megbízás
2 vélemény
2 fotó
Miskolc
Pap Csilla Ilona
Adatlap megtekintése
Pap Csilla Ilona

Angoltanár

Coach

Tolmács, fordító

Pap Csilla vagyok. Üzleti Angol Transzformációs Coach-ként, nőként, NŐKNEK kínálom szolgáltatásaimat. Olyan okos és képes ÜZLETASSZONYOKKAL dolgozom együtt, akik nemzetközi célokkal rendelkeznek, mindössze magabiztosabb fellépésre van szükségük a nemzetközi platformokon is, az üzletük és az életük KITELJESEDÉSÉHEZ. Szenvedéllyel vezetem őket végig egy olyan transzformációs folyamaton melynek során középszerű angol nyelvi előadókból HATÁSOS NŐI ELŐADÓ válhat belőlük. Egyediségem a 24 év MULTINACIONÁLIS VÁLLALATI környezetben mérnökként, értékesítőként és projekt menedszerként megszerzett tapasztalatom, amit a 11+1 hetes programom során szenvedéllyel táplálok a mai üzletasszonyokba, gondosan ügyelve az előrehaladásukra. Emlékezz, MINDENRE KÉPES VAGY, csak Kövesd amire Vágysz! MOST VAN ITT AZ IDŐ. Ha késel, elkésel. Ha megszólít ez az üzenet, ragadd meg az alkalmat és írj, vagy hívj az elérhetőségeim egyikén. Szeretettel, Csilla.
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

6 000 Ft

1 megbízás
1 vélemény
Győr
Kupai Luca Jerne
Adatlap megtekintése
Kupai Luca Jerne

Angoltanár

Babysitter

Magántanár

Kedves Szülők! :) Kupai Luca Jerne vagyok, 23 éves. Mozgásfejlesztő, és iskolaelőkészítő végzettséggel rendelkezem, de bébiszitter munkát is szívesen vállalok. Januárig angol óvónéniként dolgoztam egy Dunakeszin található magánóvodában, délutánonként pedig ezidáig angol foglalkozásokat tartottam ovisoknak. Emellett dolgoztam már Londonban is, mint óvodapedagógiai asszisztens, illetve nagyon kedves családoknál is volt szerencsém bébiszitterkedni, ahol 1-12 éves kor közötti gyerekekre vigyáztam. Bébiszitterkedés során szeretek felkészültnek lenni játék, játékos foglalkozás terén is, így igény szerint viszek saját fejlesztő könyveket, játékokat, és kézműveskedni is szoktam a gyerkőcökkel ilyenkor. Illetve ha valamilyen oknál fogva jobb megoldásnak bizonyul, hogy az én lakásomban vállaljam a gyermek/gyermekek felügyeletét, akkor itthon is fel vagyok készülve hasonlóképpen. 🙂 A hétköznaponként reggeltől estig vállalok gyermekfelügyeletet magyar, és angol nyelven is egyaránt. 🙂 Én Zuglóban dolgozom, élek, mozgok, így elsősorban itt tudok ilyen jellegű munkát vállalni, de minden megbeszélés kérdése. 🙂 Gyermekfelügyelet mellett angol nyelvből, illetve alsó tagozatos tantárgyakból korrepetálástis szívesen elvégzek, és a gyerekeket is hozom bölcsiből, oviból, suliból. 🙂
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

2 800 Ft

Budapest - XIV. kerület
Balogh Erika
Adatlap megtekintése
Balogh Erika

Angoltanár

Diplomás nyelvtanárként vállalom angol nyelv tanítását beszédcentrikusan az alapoktól középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára történő felkészítésig több éves tapasztalattal...... Az ország egész területén elérhető vagyok online formában.
Bővebben

angol oktatás online ár / óra

4 000 Ft

Szeged
Most éppen nem vállalnak munkát
Nagy Andrea
Adatlap megtekintése
Nagy Andrea [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Kedves Érdeklődő! Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked személyes, vagy skype órák keretében, a létező leghatékonyabb tanulási módszereket alkalmazva. A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok neked és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd. :) Hány perces egy óra? Választhatsz 45, 60 és 90 perces órák közül, melyek ára az időtartammal arányosan változik. Hol? Személyesen és online tanítok. Mennyibe kerül egy általános angol óra középfokú szintig? Hétköznap 4000 Ft-ba kerül a 60 perces óra, a 45, illetve 90 perces órák ára az idővel arányosan változik. Egy órát ingyen kapnak , akik 10 alkalmas bérletet vásárolnak. Ezek az árak szaknyelvi és felsőfokú vizsgára való felkészítésnél változnak. Az alapár itt 5000 Ft/ 60 perc. A nyelvi coaching egy egyedi szolgáltatás. Alapvető feladata a nyelvi elakadások okainak feltárása és azok oldása. Legfontosabb lépései a célok meghatározása, és akcióterv készítése a célok legrövidebb időn belüli megvalósításához. 7000 Ft/ 60 perc. Miért érdemes hozzám járnod? - a befizetésedről számlát kapsz; - kezdőtől a felsőfokig tudlak tanítani; - az íráskészséget, hallott és írott szövegértést, valamint a beszédkészséget egyaránt fejlesztjük; - minden Magyarországon elérhető nyelvvizsgára, valamint közép és emelt szintű érettségire is fel tudlak készíteni. Mit kapsz még az óra keretében? - ingyenesen használhatsz anyagokat, rövidített olvasmányokat, és egyéb tanulást segítő eszközöket; - ingyenesen hozzáférhetsz hanganyagokhoz; - ingyenesen kijavítom a leveledet, fogalmazásodat és egyéb irományodat; - ingyenes parkolás a ház előtt és van tömegközlekedés; - ingyen tea, kávé, víz. :) Az első alkalom egy ingyenes felmérés és konzultáció. Jelentkezz alább (vagy próbálj meg elérni telefonon:) és írd meg, hogy milyen szinten vagy, és mikor érsz rá angolt tanulni. Telefonszám: 071
Bővebben

angol oktatás online ár

Kérj árajánlatot

5 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Székesfehérvár
Nádori Anna
Adatlap megtekintése
Főállásban szàmlaképes angol magántanàrként működő, pedagógiai szakos fiatal nő angol nyelvből korrepetálást, készségfejlesztést, középszintű érettségire /nyelvvizsgára felkészítést vállal minőségi segédanyagokkal, online. Leinformálható vagyok, referenciákkal rendelkezem. Próbaóra lehetséges. Keressenek bizalommal.
Bővebben

angol oktatás online ár

Kérj árajánlatot

11 megbízás
3 vélemény
Debrecen
Tóthné Kocsis Krisztina
Adatlap megtekintése
Tóthné Kocsis Krisztina [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Magántanár

Diplomás nyelvtanárként egyéni és csoportos foglalkozások keretében, valamint online csatornákon keresztül (pl. Skype) vállalok tanítványokat. Angol, német fordításokat vállalok megbízható minőségben, elérhető áron.
Bővebben

angol oktatás online ár

Kérj árajánlatot

1 megbízás
Gyenesdiás
Halász Péter
Adatlap megtekintése
Halász Péter [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

angol oktatás online ár

Kérj árajánlatot

2 megbízás
20 fotó
Győr
Sebestyén M. Marianna
Adatlap megtekintése
ANGOL nyelvoktatás; érettségire, nyelvvizsgára felkészítés minden korosztálynak, minden szinten! Számlaképesen; nyelvvizsgaközponti háttérrel. Online és személyesen. Coaching szolgáltatás is elérhető!
Bővebben

angol oktatás online ár

Kérj árajánlatot

2 megbízás
Budapest
Teuchter Ernőné
Adatlap megtekintése
Nyugdijas külkereskedőnő vagyok,külkereskedelmi üzletkötő,ill.ágazatvezetőként dolgoztam 40 évig ,főként francia és angol nyelvterületen."20 éve dolgozom mellékállásban magán tanárként.Diplomámat és másoddiplomámat/nemzetközi szakközgazdász/és FRANCIA és Angol nyelvvizsgáimat a Marx Károly közgazdaságtudományi egyetemen szereztem meg..Több száz tanulót készitettem fel sikeres nyelvvizsgára.Főként SKYPE-on vállalom felnöttek és gyermekek/10 éves kortól/korrepetálását,nyelvvizsgára való felkészitését./ gazdasági szaknyelv oktatását is vállalom/.Egyénre szabott,beszédcentrikus óráimon interaktiv anyagokat és eredeti nyelvi eszközöket használok .
Bővebben

angol oktatás online ár

Kérj árajánlatot

Biatorbágy
Szabó Konstancia
Adatlap megtekintése
Szabó Konstancia [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Grafikus

Tolmács, fordító

Friss angol szakos diplomával rendelkezem, szívesen vállalom gyerekek angol korrepetálását, bármilyen korosztály maximum középfokú nyelvvizsgára való felkészítését, szóbeli és írásbeli kommunikáció fejlesztését, fordítási feladatokat, online vagy Nyíregyházán.
Bővebben

angol oktatás online ár

Kérj árajánlatot

Nyíregyháza

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Angoltanár lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Angoltanár szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!