fék csere árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a fék csere árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 10000 Ft / egység

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
AutoWell Green Kft.

Autószerelő

Autófényezés

Karosszéria lakatos

Karambolos biztosítási ügyintézés az elejétől a végéig szolgáltatással. Megkíméljük a sok idegeskedéstől. Gyors olajcsere,fékbetét csere, futómű javítás. A javítás idejére csereautót biztosítunk,hogy a kényelemről se keljen lemondania. Véleményed sokat számít nekünk, kérünk, egy pár sorban tisztelj meg bennünket vele. Előre is köszönjük!
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
62 megbízás
35 vélemény
32 fotó
Fogadok munkát
Borbély Balázs

Autószerelő

Gumiszervíz

Autóvillamosság

10 éves szakmai tapasztalattal várom ügyfeleimet!!
Bővebben
Veszprém

fék csere

12 000 Ft - 40 000 Ft / egység

8 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Batta Car

Autószerelő

Futómű beállítás

Autóvillamosság

Újonnan épült, a legmodernebb csúcstechnológiás gépekkel felszerelt, profi autószerelő csapattal várjuk szervizünkbe. Márkafüggetlen autószerviz, komplex szolgáltatással, nálunk minden autóval kapcsolatos dolgot elintézhet egyszerre, egy helyen. Autószerviz A-Z-ig, gumiszerviz, centrírozás, 3D futómű beállítás, klíma töltés régi és új tipusú gázzal, nyomáspróba, ózonos klíma tisztítás, automata váltó olajcsere, dióhéjas tisztítás, fék javítás, kis és nagy szerviz, autókozmetika, polírozás, autó kárpittisztítás, műszaki vizsga. Autó szervizelési szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy gyors és hatékony javítást biztosítsunk, minőségi kompromisszumok nélkül. Képzett szakemberekből álló csapatunk a legújabb és legmodernebb eszközökkel rendelkeznek, hogy diagnosztizálják és kijavítsák az autójával kapcsolatos problémákat. A kisebb hibáktól elkezdve nagyobb motorproblémákig. Átlátható árazást és időszerű frissítéseket is kínálunk a javítások előrehaladásáról, így Ön folyamatosan tájékozott maradhat a folyamat során. Ha a mi szolgáltatásunkat választja, biztos lehet benne, hogy járműve jó kezekben van, és rövid időn belül újra útra kel.
Bővebben
Dunaharaszti
2 megbízás
Fogadok munkát
Halmi Norbert

Autószerelő

Sziasztok! Fiatal szerelő vagyok aki 4éve űzi a szakmát! Szeretem a kihívásokat, az egyszerű melókat! Fék javítás, futómű javítás, olaj csere, vezérlés csere! Nézd meg az áraimat és ha megtetszem akkor keress bátran! Nagykőrösön szerelek! Telefonszám: 06202165335 Köszönöm ha elolvastad!🙂
Bővebben
Nagykőrös

fék csere

5 000 Ft - 6 000 Ft / egység

1 megbízás
3 fotó

Tartalomjegyzék

Fékek cseréje

A fék cseréje elengedhetetlen karbantartási feladat egy jármű életében, kopóalkatrésznek számít, amit minden egyes szervíz alkalmával ellenőriznek, a fékbetétek vastagságát mérik. Amennyiben kopás vagy meghibásodás jeleit észlelik az átvizsgálás alkalmával, a fékeket mindenképp cserélni kell.

A fék cseréje magában foglalhatja a fékbetétek, féknyereg vagy féktárcsák eltávolítását és az új alkatrészek felszerelését, de akár a fékmunkahenger cseréje is szükségessé válhat. A megfelelő fékalkatrészek kiválasztása és beszerelése fontos a biztonságos és hatékony fékrendszer működése érdekében. A fék cseréjét legjobb szakemberre bízni, aki megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkezik a csere elvégzéséhez.

A fékek cseréjét általában az autó típusától függetlenül, egységáron végzik - természetesen az anyagdíjban jelentős különbségek lehetnek - a pontos költséget érdemes előre egyeztetni az autószerelővel.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!