autószerelés árak

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Kattints az Árkalauz gombra, hogy átlásd az árakat.
Kattints vagy görgess le, hogy lásd az elérhető szakembereket.

Minden árajánlatkérés ingyenes.

Nincs időd böngészni?

Ingyenes árajánlatkérés 2 perc alatt.

2024 februári ár: akár 7000 Ft / óra
Fogadok munkát
Ballók Arnold Egyéni Vállalkozó

Autószerelő

Autóvillamosság

Karosszéria lakatos

Jó napot kívánok mindenkinek.Egyéni vállalkozó autószerelő vagyok Szolnokon.Szandaszőlős városrészben van az autószerelő műhelyem.Vállalom márkafüggetlen és prémium kategóriás gépjárművek (BMW,Mercedes,Audi) teljeskörű javítását rövid határidővel (az adott gépjármű hibájának,meghibásodásának függvényében).Céges gépjárművek javítását is vállalom számlaképesen.Számlaképes vagyok.Minden elvégzett munkámra garanciát vállalok.Helyszíni szerelési munkákat nem tudok elvállalni.Csak a Szolnok mellett Szandaszőlős városrészben levő autszerelő műhelyemben tudom elvállalni és elvégezni az általam elvállalt gépjármű javítási munkákat.Ide kell elhozni hozzám a javítandó gépjárműveket a Ballók Autószervíz-hez.Köszönöm hogy elolvasta a bemutatkozásomat. Tisztelettel: Ballók Arnold egyéni vállalkozó autószerelő.
Bővebben
Szolnok

autószerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / óra

2 megbízás
Fogadok munkát
Orosz Attila

Autószerelő

Tisztelt meglévő és leendő ügyfeleim! Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy HOZOTT ALKATRÉSZT NEM SZERELEK BE!!! A munkadíjakra megadott árak tájékoztató jellegűek. Ezek menetközben módosulhatnak. Üdv.Orosz Attila Üdvözletem! 35 éves autószerelői tapasztalattal, széleskörű típus ismerettel-típuson belüli hibaismerettel és nagyfokú szakmai szeretettel és alázattal felkészülten- becsületes munkavégzéssel várom már meglévő és leendő ügyfeleimet Vecsésen. Szerszámozottság, műszerezettség, diagnosztikai műszer, alkatrész ellátás új, gyári új és bontottból egyaránt megoldott.
Bővebben
Vecsés és 30 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
Jószaki

autószerelés

15 000 Ft

ár / óra

113 megbízás
55 vélemény
17 fotó
Fogadok munkát
Borbély Balázs

Autószerelő

Autóvillamosság

Gumiszervíz

10 éves szakmai tapasztalattal várom ügyfeleimet!!
Bővebben
Veszprém és 5 km-es körzetében kiszállok.

autószerelés

8 000 Ft - 11 000 Ft

ár / óra

8 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Batta Car

Autószerelő

Autóvillamosság

Futómű beállítás

Újonnan épült, a legmodernebb csúcstechnológiás gépekkel felszerelt, profi autószerelő csapattal várjuk szervizünkbe. Márkafüggetlen autószerviz, komplex szolgáltatással, nálunk minden autóval kapcsolatos dolgot elintézhet egyszerre, egy helyen. Autószerviz A-Z-ig, Autókozmetika, Gumiszerviz, Centrírozás, 3 D futómű beállítás, Klíma töltés régi és új tipusú gázzal, automata váltó olajcsere, polírozás, műszaki vizsga, eredet vizsga.
Bővebben
Dunaharaszti és 5 km-es körzetében kiszállok.
2 megbízás

Tartalomjegyzék

Autószerelés

Az autószerelés a gépjárművek karbantartásával, javításával és diagnosztizálásával foglalkozó tevékenység. Az autószerelés része a rendszeres karbantartás, amely magában foglalja az olaj- és szűrőcserét, az abroncsok rotációját és levegőnyomás-ellenőrzést, a fékrendszer ellenőrzését, az akkumulátor állapotának felmérését és más alapvető ellenőrzéseket. A rendszeres karbantartás megóvja az autót a hibáktól, javítja a teljesítményt és meghosszabbítja az élettartamát.Az autószerelés során manapság már legfőképp diagnosztikai eszközökkel és szoftverekkel dolgoznak, hogy meghatározzák az autóban esetlegesen felmerülő hibák okát. Ez lehetővé teszi a pontos problémaazonosítást és a hatékony javítást. A diagnosztikai eszközök képesek kiolvasni az autó elektronikus rendszereiből származó hibakódokat, valamint monitorozni a jármű működését és teljesítményét. Az autószerelés során az autószerelők elvégzik a különböző javítási munkálatokat, például a fékek cseréjét, az alkatrészek beállítását, a kipufogórendszer javítását vagy a motorhibák kijavítását.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!