autó szerviz árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a autó szerviz árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 5000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
AutoWell Green Kft.

Autószerelő

Autófényezés

Karosszéria lakatos

Karambolos biztosítási ügyintézés az elejétől a végéig szolgáltatással. Megkíméljük a sok idegeskedéstől. Gyors olajcsere,fékbetét csere, futómű javítás. A javítás idejére csereautót biztosítunk,hogy a kényelemről se keljen lemondania. Véleményed sokat számít nekünk, kérünk, egy pár sorban tisztelj meg bennünket vele. Előre is köszönjük!
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
64 megbízás
36 vélemény
32 fotó
Fogadok munkát
Borbély Balázs

Autószerelő

Gumiszervíz

Autóvillamosság

10 éves szakmai tapasztalattal várom ügyfeleimet!!
Bővebben
Veszprém

autó szerviz

9 000 Ft - 20 000 Ft / alkalom

8 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Batta Car

Autószerelő

Futómű beállítás

Autóvillamosság

Újonnan épült, a legmodernebb csúcstechnológiás gépekkel felszerelt, profi autószerelő csapattal várjuk szervizünkbe. Márkafüggetlen autószerviz, komplex szolgáltatással, nálunk minden autóval kapcsolatos dolgot elintézhet egyszerre, egy helyen. Autószerviz A-Z-ig, gumiszerviz, centrírozás, 3D futómű beállítás, klíma töltés régi és új tipusú gázzal, nyomáspróba, ózonos klíma tisztítás, automata váltó olajcsere, dióhéjas tisztítás, fék javítás, kis és nagy szerviz, autókozmetika, polírozás, autó kárpittisztítás, műszaki vizsga. Autó szervizelési szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy gyors és hatékony javítást biztosítsunk, minőségi kompromisszumok nélkül. Képzett szakemberekből álló csapatunk a legújabb és legmodernebb eszközökkel rendelkeznek, hogy diagnosztizálják és kijavítsák az autójával kapcsolatos problémákat. A kisebb hibáktól elkezdve nagyobb motorproblémákig. Átlátható árazást és időszerű frissítéseket is kínálunk a javítások előrehaladásáról, így Ön folyamatosan tájékozott maradhat a folyamat során. Ha a mi szolgáltatásunkat választja, biztos lehet benne, hogy járműve jó kezekben van, és rövid időn belül újra útra kel.
Bővebben
Dunaharaszti
3 megbízás
Fogadok munkát
Tamás Széles

Autószerelő

Teherfuvarozás

Nem indul az autója? Hibakódokat lát a kijelzőn? Furcsa hangokat hall menet közben? Ha nem tudja, hová forduljon a problémával, most a legjobb helyen jár! Segítek! Garantálom, hogy a lehető legprecízebb munkát fogja kapni, hiszen 15 éve minden autót úgy javítok, mintha a sajátom lenne! Előzetes bejelentkezés alapján akár még aznap elvégzem a javítást! Várom Önt családias műhelyembe, az AUTOMI Autószervizbe!
Bővebben
Budapest - XV. kerület
15 megbízás
6 vélemény

Tartalomjegyzék

Autó szervizelés

Nagyon ajánlott az autónk rendszeres szervizelésére időt és pénzt áldozni, hiszen ezzel el tudjuk kerülni a nagyobb meghibásodásokat és a szerelők időben el tudják végezni a kopóalkatrészek cseréjét, egyéb karbantartási munkákat. Ez a lehető legjobb módja annak, hogy csak évente egy-egy napot kelljen nélkülözni gépjárművünket. Az időszaki szervíz új autók esetében a garancia megtartásának feltétele: általában legalább évente vagy 10-15 ezer megtett kilométerenként előírás.

Egy időszaki szervíz a legtöbbször tartalmazza a gépjármű teljes átvizsgálását, a motorolaj cseréjét, illetve az olajszűrő és légszűrők cseréjét is, de e mellé még további feladatok társulhatnak: pl. gyertyák, üzemanyagszűrő cseréje, fékbetétek cseréje stb. Érdemes autónkat márkaszervízbe vagy a márkára specializálódott szerelőhöz vinni.

Ha találtunk egy jó szerelőt, akkor érdemes évente mindig ugyanahhoz a szerelőhöz vinni autónkat, hiszen a szervíz történet is sok plusz információval szolgál a szakszerű karbantartáshoz. Az autó szervizelésének árát a szükséges műveletek listája határozza meg, valamint az alkatrészek aktuális ára.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!