kuplung csere árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a kuplung csere árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 40000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Ballók Arnold Egyéni Vállalkozó

Autószerelő

Autóvillamosság

Lakatos

Jó napot kívánok mindenkinek.Egyéni vállalkozó autószerelő vagyok Szolnokon.Szandaszőlős városrészben van az autószerelő műhelyem.Vállalom márkafüggetlen és prémium kategóriás gépjárművek (BMW,Mercedes,Audi) teljeskörű javítását rövid határidővel (az adott gépjármű hibájának,meghibásodásának függvényében).Céges gépjárművek javítását is vállalom számlaképesen.Számlaképes vagyok.Minden elvégzett munkámra garanciát vállalok.Helyszíni szerelési munkákat nem tudok elvállalni.Csak a Szolnok mellett Szandaszőlős városrészben levő autszerelő műhelyemben tudom elvállalni és elvégezni az általam elvállalt gépjármű javítási munkákat.Ide kell elhozni hozzám a javítandó gépjárműveket a Ballók Autószervíz-hez.Köszönöm hogy elolvasta a bemutatkozásomat. Tisztelettel: Ballók Arnold egyéni vállalkozó autószerelő.
Bővebben
Szolnok

kuplung csere

0 Ft - 0 Ft

ár / alkalom

2 megbízás
Fogadok munkát
Orosz Attila

Autószerelő

Tisztelt meglévő és leendő ügyfeleim! Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy HOZOTT ALKATRÉSZT NEM SZERELEK BE!!! A munkadíjakra megadott árak tájékoztató jellegűek. Ezek menetközben módosulhatnak. Üdv.Orosz Attila Üdvözletem! 35 éves autószerelői tapasztalattal, széleskörű típus ismerettel-típuson belüli hibaismerettel és nagyfokú szakmai szeretettel és alázattal felkészülten- becsületes munkavégzéssel várom már meglévő és leendő ügyfeleimet Vecsésen. Szerszámozottság, műszerezettség, diagnosztikai műszer, alkatrész ellátás új, gyári új és bontottból egyaránt megoldott.
Bővebben
Vecsés és 30 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
Jószaki

kuplung csere

60 000 Ft - 130 000 Ft

ár / alkalom

113 megbízás
56 vélemény
17 fotó
Fogadok munkát
Borbély Balázs

Autószerelő

Gumiszervíz

Autóvillamosság

10 éves szakmai tapasztalattal várom ügyfeleimet!!
Bővebben
Veszprém és 5 km-es körzetében kiszállok.

kuplung csere

35 000 Ft - 80 000 Ft

ár / alkalom

8 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Batta Car

Autószerelő

Futómű beállítás

Autóvillamosság

Újonnan épült, a legmodernebb csúcstechnológiás gépekkel felszerelt, profi autószerelő csapattal várjuk szervizünkbe. Márkafüggetlen autószerviz, komplex szolgáltatással, nálunk minden autóval kapcsolatos dolgot elintézhet egyszerre, egy helyen. Autószerviz A-Z-ig, Autókozmetika, Gumiszerviz, Centrírozás, 3 D futómű beállítás, Klíma töltés régi és új tipusú gázzal, automata váltó olajcsere, polírozás, műszaki vizsga, eredet vizsga.
Bővebben
Dunaharaszti és 5 km-es körzetében kiszállok.
2 megbízás
Fogadok munkát
Tamás Széles

Autószerelő

Teherfuvarozás

Nem indul az autója? Hibakódokat lát a kijelzőn? Furcsa hangokat hall menet közben? Ha nem tudja, hová forduljon a problémával, most a legjobb helyen jár! Segítek! Garantálom, hogy a lehető legprecízebb munkát fogja kapni, hiszen 15 éve minden autót úgy javítok, mintha a sajátom lenne! Előzetes bejelentkezés alapján akár még aznap elvégzem a javítást! Várom Önt családias műhelyembe, az AUTOMI Autószervizbe!
Bővebben
Budapest - XV. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.
11 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Szabó Dániel

Autószerelő

Autóvillamosság

Robogó, motor szervíz

Akár házhozkiszállással Debrecenből, mindenféle járművek, autó, motorkerékpár, kisgépek, benzines gépek, egyéb elektromos járművek és kisgépek, egyéb gépek, fűnyírók szervizelése, mechanikus és villamossági hibák elhárítása. Telefonon érdeklődjön 06209138003
Bővebben
Debrecen és 25 km-es körzetében kiszállok.
5 megbízás
1 vélemény

Tartalomjegyzék

Kuplung csere

A kuplung cseréje a járművekben a kopott vagy hibás kuplungrendszer helyettesítését jelenti. A kuplung a motor és a sebességváltó közötti mechanikus összeköttetést biztosítja. A cserére általában akkor van szükség, ha a kuplung kopott, csúszik, vagy nem működik megfelelően.

A kuplung cseréje összetett folyamat, amely magában foglalja a motor és a sebességváltó elválasztását, a kuplungtárcsa, a nyomólemez és a vezetőtányér eltávolítását és cseréjét. A kuplung cseréje nagy szakértelmet igényel, és általában egy megbízható autószerelő műhelyben végzik el.

A megfelelően működő kuplung elengedhetetlen a jármű zökkenőmentes sebességváltásához és megfelelő teljesítményéhez. A kuplungcsere ra függ az autó típusától, az alkatrész árától (attól, hogy eredeti, utángyártott vagy bontott alkatrész kerül beépítésre), és attól is, hogy a szerelés során esetleg feltárásra kerülnek-e egyéb problémák is.

Kuplungcsere után érdemes fokozottan figyelni az autó működését, hiszen kulcsfontosságú alkatrész kerül átszerelésre, így a motor és a váltó optimális működését befolyásolhatja a csere. Ha bármi rendellenességet tapasztalunk, azonnal forduljunk újra a cserét végző autószerelőhöz.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!