olajcsere árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a olajcsere árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 6500 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
AutoWell Green Kft.

Autószerelő

Autófényezés

Karosszéria lakatos

Karambolos biztosítási ügyintézés az elejétől a végéig szolgáltatással. Megkíméljük a sok idegeskedéstől. Gyors olajcsere,fékbetét csere, futómű javítás. A javítás idejére csereautót biztosítunk,hogy a kényelemről se keljen lemondania. Véleményed sokat számít nekünk, kérünk, egy pár sorban tisztelj meg bennünket vele. Előre is köszönjük!
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
62 megbízás
35 vélemény
32 fotó
Fogadok munkát
Borbély Balázs

Autószerelő

Gumiszervíz

Autóvillamosság

10 éves szakmai tapasztalattal várom ügyfeleimet!!
Bővebben
Veszprém

olajcsere

9 000 Ft - 20 000 Ft / alkalom

8 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Batta Car

Autószerelő

Futómű beállítás

Autóvillamosság

Újonnan épült, a legmodernebb csúcstechnológiás gépekkel felszerelt, profi autószerelő csapattal várjuk szervizünkbe. Márkafüggetlen autószerviz, komplex szolgáltatással, nálunk minden autóval kapcsolatos dolgot elintézhet egyszerre, egy helyen. Autószerviz A-Z-ig, gumiszerviz, centrírozás, 3D futómű beállítás, klíma töltés régi és új tipusú gázzal, nyomáspróba, ózonos klíma tisztítás, automata váltó olajcsere, dióhéjas tisztítás, fék javítás, kis és nagy szerviz, autókozmetika, polírozás, autó kárpittisztítás, műszaki vizsga. Autó szervizelési szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy gyors és hatékony javítást biztosítsunk, minőségi kompromisszumok nélkül. Képzett szakemberekből álló csapatunk a legújabb és legmodernebb eszközökkel rendelkeznek, hogy diagnosztizálják és kijavítsák az autójával kapcsolatos problémákat. A kisebb hibáktól elkezdve nagyobb motorproblémákig. Átlátható árazást és időszerű frissítéseket is kínálunk a javítások előrehaladásáról, így Ön folyamatosan tájékozott maradhat a folyamat során. Ha a mi szolgáltatásunkat választja, biztos lehet benne, hogy járműve jó kezekben van, és rövid időn belül újra útra kel.
Bővebben
Dunaharaszti
2 megbízás
Fogadok munkát
Tamás Széles

Autószerelő

Teherfuvarozás

Nem indul az autója? Hibakódokat lát a kijelzőn? Furcsa hangokat hall menet közben? Ha nem tudja, hová forduljon a problémával, most a legjobb helyen jár! Segítek! Garantálom, hogy a lehető legprecízebb munkát fogja kapni, hiszen 15 éve minden autót úgy javítok, mintha a sajátom lenne! Előzetes bejelentkezés alapján akár még aznap elvégzem a javítást! Várom Önt családias műhelyembe, az AUTOMI Autószervizbe!
Bővebben
Budapest - XV. kerület
13 megbízás
6 vélemény

Tartalomjegyzék

Olajcsere

Az olajcsere az autó karbantartásának fontos része, amelyben a régi motorolajat kicserélik friss, tiszta olajra. Az olajcserét általában ajánlott rendszeresen elvégezni az autó gyártójának előírásai szerint - vagy sok esetben annál gyakrabban, de legalább évente egyszer. Az eljárás során a leeresztőcsavar segítségével eltávolítják a használt olajat, majd kicserélik az olajszűrőt is. Az új olaj hozzáadása után az autó motorja újra megfelelően kenve működhet.

Az olajcserének számos előnye van, mint például a motor teljesítményének javítása, a motor tartósságának és élettartamának növelése, valamint az üzemanyag-hatékonyság fokozása. A pontos olajcsere időpontja és az ajánlott olaj típusa az autó típusától, a használat módjától függ, ezért érdemes az autógyártó ajánlásait figyelembe venni és szakember segítségét kérni az optimális olajcsere gyakoriságának és típusának meghatározásához.
Az olajcsere a rendszeres autó szervíz részeként mindig elvégzésre kerül.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!