erkély beépítés, télikert árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a erkély beépítés, télikert árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 9000 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Dévai Antal EV.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Szobafestő, tapétázó

Gipszkarton szerelés

Minden Egy kézben! 30 - éves Tapasztalattal!! Részleges lakásfelújítás!! l LAKÁS SZERVÍZELÉST- KARBANTARTÁSTis vállalunk!! A felújításba beletartozó minden szakmát magas szinten képviselünk. Referenciáink leinformálhatóak. Minőségben dolgozunk. A munkáinkat 2 év garanciával vállaljuk. Hívjon bizalommal!! Munkanapokon 8-h tól - 18- h ig !
Bővebben
Veresegyház
Tanácsadó
Minősített jószaki
49 megbízás
61 vélemény
43 fotó
Fogadok munkát
Rigán és Társa Nyílászárók Kft.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Árnyékolástechnika

Cégünk 2001 óta foglalkozik biztonsági ajtók, rácsok gyártásával majd későbbiek során bővítettük műanyag nyílászárók, redőnyök(műanyag,alu), szúnyoghálók gyártásával is. Alacsony árakkal és ingyenes felméréssel dolgozunk ! Más cég által gyártott műanyag nyílászárók javítását nem tudjuk vállalni ! Fa ablakot nem gyártunk, fa beltéri és kültéri ajtók beépítésével nem foglalkozunk ,javítását nem vállaljuk,reluxa,napellenző gyártással javítással nem foglalkozunk!
Bővebben
Kajászó
Jószaki
90 megbízás
15 vélemény
32 fotó
Fogadok munkát
Papp Norbert

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Árnyékolástechnika

Redőny javítás

Professzionális redőnyjavító és nyílászáró szakember vagyok, aki magas színvonalú szolgáltatást nyújt műanyag nyílászárók beszerelésében, redőnyök- és árnyékolástechnikai eszközök felszerelésében és javításában. Az első kiszállás díjtalan, és akár azonnal is rendelkezésére állok. Szakértelmemmel és tapasztalatommal minden munkámra garanciát vállalok. Keressenek bizalommal!
Bővebben
Budapest - V. kerület
Jószaki
167 megbízás
77 vélemény
17 fotó
Fogadok munkát
Szalóki Árpád

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Szobafestő, tapétázó

Redőny javítás

Nyílászárócserét teljes körű javítással, redőnyszerelését illetve javítását (gurtnicseréjét, stb)rovarhálló készítése ill. felújítása, szobafestést laminált padlóburkolat lerakását vállalom. 2022-ben bővűlt a vállalkozásom tevékenységi köre a takarítás és fertőtlenítésre is. Igény szerint teljeskörű takarítás és Ózon generátoros fertőtlenítést, penész gomba, dohány füst, dohos illetve más szagtalanítás. Keressen bizalommal.
Bővebben
Nyíregyháza
40 megbízás
18 vélemény
28 fotó

Erkély beépítés, télikert kialakítása

Az erkély beépítése kiváló módszer arra, hogy egy lakóhelyen vagy irodában további hasznos teret teremtsünk, miközben növeljük a komfortot és funkcionalitást. Az erkély beépítése lehetőséget teremt egy új félszobára, télikertre vagy extra nappali térre, amit az év minden szakaszában élvezhetünk. Az ilyen átalakítások során fontos szerepet játszik az alapos tervezés, beleértve a megfelelő szigetelést, világítást és fűtést. Az erkély beépítése személyes igényekhez és a rendelkezésre álló területhez igazítható, így egyedi és funkcionális tér alakítható ki az épületen belül.

A télikertek különleges hangulatú terek. A legtöbb esetben üvegfelületekkel borított helyiségek, amik átengedik a napfényt, miközben védenek az időjárás viszontagságaival szemben, így ideális helyet biztosítanak szobanövényeknek, dísznövényeknek télen-nyáron. Emellett a télikertek kiválóan alkalmasak pihenésre, olvasásra vagy akár otthoni irodaként való használatra is. A modern télikertek tervezése számos lehetőséget kínál a stílus és kényelem terén, beleértve a hőszigetelést, a megfelelő világítást és a kényelmes bútorok elhelyezését, így ezek a helyiségek valóban multifunkcionális kiegészítőkké válnak az otthonokban.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!