terasz üvegezés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a terasz üvegezés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 55 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Dévai Antal EV.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Szobafestő, tapétázó

Gipszkarton szerelés

Minden Egy kézben! 30 - éves Tapasztalattal!! Részleges lakásfelújítás!! l LAKÁS SZERVÍZELÉST- KARBANTARTÁSTis vállalunk!! A felújításba beletartozó minden szakmát magas szinten képviselünk. Referenciáink leinformálhatóak. Minőségben dolgozunk. A munkáinkat 2 év garanciával vállaljuk. Hívjon bizalommal!! Munkanapokon 8-h tól - 18- h ig !
Bővebben
Veresegyház
Tanácsadó
Minősített jószaki
49 megbízás
61 vélemény
43 fotó
Fogadok munkát
Rigán és Társa Nyílászárók Kft.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Árnyékolástechnika

Cégünk 2001 óta foglalkozik biztonsági ajtók, rácsok gyártásával majd későbbiek során bővítettük műanyag nyílászárók, redőnyök(műanyag,alu), szúnyoghálók gyártásával is. Alacsony árakkal és ingyenes felméréssel dolgozunk ! Más cég által gyártott műanyag nyílászárók javítását nem tudjuk vállalni ! Fa ablakot nem gyártunk, fa beltéri és kültéri ajtók beépítésével nem foglalkozunk ,javítását nem vállaljuk,reluxa,napellenző gyártással javítással nem foglalkozunk!
Bővebben
Kajászó
Jószaki
90 megbízás
15 vélemény
32 fotó
Fogadok munkát
Kovács Attila üveges
Kovàcs Attila vagyok.23év szakmai tapasztalatommal,mindenféle üvegezést vàllalok.Akàr egyedi igények elképzelését is megvalósitom.Fö profilok:korlàtok,zuhanykabinok,lepcsök,konyha,festet üvegek,edzett üvegek,höszigetelt üvegek,üveg ajtok,üveg falak stb.Hivjon bizalommal.
Bővebben
Budapest - IV. kerület
Minősített jószaki
34 megbízás
12 vélemény
21 fotó
Fogadok munkát
Fóti Üveges Manufaktúra

Üveges

Képkeretezés

ÜVEGEZÉS – KÉPKERETEZÉS – DÍSZÜVEGEZÉS - DÍSZLETÜVEGEZÉS Működési területünk Fót és tágabb környéke. NAGYOBB VOLUMENŰ ajánlatkérése / megrendelése esetén ne habozzon ajánlatot kérni akkor sem, ha Ön távolabb lakik, mert ajánlatunk lehet kedvezőbb annál, amit már kapott. Tevékenységeink részletesen: ÜVEGEZÉS * Ajtó/ablak-, bútor-, kirakat-, homlokzatüvegezés; * Sík- és katedrálüvegek, homogén matt és mintás savmart üvegek, tükrök tetszőleges méretre szabva, csiszolt kivitelben is; * Fazettás tükrök színezett kivitelben is, rátétes és lebegő tükrök; * Autós visszapillantó tükrök; * Vágás, csiszolás, fúrás, fazettázás, edzés; * Biztonsági edzett és ragasztott üvegek; * Hőszigetelő és hangszigetelő üvegek készítése; * Régi ablakszárnyak hőszigetelése modern technológiával; * Extra hőszigetelésű, gáztöltésű üvegpanelek; * Kályha- és kandallóüveg (tűzálló üvegkerámia) szabása egyedi méretben; * Üvegasztalok, -polcok, bútorajtók, vitrinek, térelválasztók, akváriumok, terráriumok; - Járható üvegpadlók; * Tükrök felszerelése, ragasztása háznál is, falra, csempére, bútorra; * Tetszőleges homokfúvott minták tükörre, ajtó- és bútorüvegre; * Díjtalan helyszíni felmérés, ajánlatkészítés; * Iparosoknak, viszonteladóknak kedvezmény; KÉPKERETEZÉS * Fotók, akvarellek, grafikák, poszterek, tablók, olaj- és selyemképek, gobelinek, puzzle-k, stb. szakszerű keretezése; * Vakrámázás, paszpartu-vágás, kasírozás, laminálás; * 3D tárgyak (emléktárgyak, gyűjtemények, stb.) dobozkeretezése; * Klipszes képtartók gyártása tetszőleges méretben; * Keretezett tükrök készítése akár azonnal is; * Kedvezmények hivatásos és amatőr művészeknek, művészeti iskolásoknak, viszonteladóknak; DÍSZÜVEGEZÉS * Tiffany díszüveges munkák referenciával; * Tiffany-intarziák padlóra, falra, vagy mobil kivitelben is; * Ólomüvegek készítése tradicionális ólomsínes technológiával; * Templomok, kápolnák, műemléképületek, közintézmények, magánlakások, villák ólomüvegezése; * Pótlás, tisztítás, javítás, újrarakás; * Üvegfestés égetett technológiával; * Ólomüvegezett tükrök, térelválasztók, világítófalak, ablakok; * Bel- és kültéri ajtók díszüvegezése hőszigetelt kivitelben is; * „Álólom”-díszüvegek egy- vagy kétoldalas kivitelben; * Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás, ajánlatkészítés; DÍSZLETÜVEGEZÉS Igazolt referenciákkal rendelkezünk hosszú évekre visszatekintő, úgy belföldi, mint amerikai gyártású produkcióban készült, mind rendezői, mind pedig szereplői minőségben világsztárokat felvonultató filmek forgatásához gyártott díszletek üvegezésében.
Bővebben
Fót
Minősített jószaki
116 megbízás
46 vélemény

Miért érdemes üvegezni a teraszt?

 • Védelem az időjárás ellen: Az üvegezett terasz védelmet nyújt az eső, szél, hó és a túlzott napsugárzás ellen.
 • Hőszigetelés: Megfelelő üvegezéssel és keretekkel javítható a hőszigetelés, csökkentve ezzel a fűtési és hűtési költségeket.
 • Növelt biztonság: Az üvegezés hozzájárulhat a terasz biztonságának növeléséhez, megakadályozva illetéktelen behatolást.
 • Esztétikai érték: Egy jól megtervezett üvegezett terasz növeli az ingatlan esztétikai értékét és vonzerejét.
 • Többfunkciós tér: Lehetővé teszi, hogy a teraszt különböző módon használjuk az év minden szakában, akár egy extra nappaliként, étkezőként vagy munkaterületként.

Hogyan zajlik a terasz üvegezése?

 1. Tervezés: A folyamat az igények és elvárások megbeszélésével kezdődik, majd egyedi tervek készítésével folytatódik, figyelembe véve a terasz méreteit és a ház stílusát.
 2. Anyagválasztás: Dönteni kell az üvegezés típusáról (pl. fix, toló vagy hajtogatható üvegpanelek) és az üveg tulajdonságairól (pl. hőszigetelt, UV-szűrő, biztonsági üveg).
 3. Telepítés: A keretek és az üvegpanelek szakszerű telepítése, gyakran speciális rögzítőelemek és tömítések használatával a legjobb szigetelés és tartósság érdekében.
 4. Befejezés: Az üvegezés után szükség lehet további munkálatokra, mint például a szigetelés javítása, vagy a terasz bútorozása.

Mit kell figyelembe venni a terasz üvegezésekor?

 • Helyi építési szabályok: Ellenőrizni kell, hogy a tervezett üvegezés megfelel-e a helyi építési előírásoknak és szabályoknak.
 • Szellőzés: Fontos biztosítani a megfelelő szellőzést az üvegezett teraszon, hogy elkerüljük a túlzott páralecsapódást és hőfelhalmozódást.
 • Karbantartás: Az üvegpanelek rendszeres tisztításra és karbantartásra szorulnak, hogy megőrizzék átlátszóságukat és tartósságukat.
 • Költségvetés: A terasz üvegezése jelentős beruházás lehet, ezért fontos előre tisztázni a költségvetést és számolni az esetleges extra kiadásokkal.

Gyakori kérdések a terasz üvegezésről

Mennyibe kerül a terasz üvegezése?

A terasz üvegezésének költsége változó, függ az üvegezés típusától, az üveg tulajdonságaitól, és a terasz méretétől. Egyedi árajánlatért érdemes szakemberhez fordulni.

Szükséges-e engedély a terasz üvegezéséhez?

Ez függ a helyi építési előírásoktól. Néhány esetben engedély szükséges lehet, különösen, ha az üvegezés szerkezeti változtatásokat is magában foglal.

Milyen típusú üveg ajánlott a terasz üvegezéséhez?

Általában hőszigetelt, UV-szűrő vagy biztonsági üvegeket ajánlanak, amelyek javítják a terasz hőszigetelését és védelmet nyújtanak a nap káros sugárzása ellen.

Hogyan lehet biztosítani a megfelelő szellőzést egy üvegezett teraszon?

A szellőzést toló vagy nyitható üvegpanelekkel, valamint szellőzőnyílásokkal vagy -rácsokkal lehet biztosítani, amelyek segítenek a levegő cirkulációjában és megakadályozzák a páralecsapódást.

Mennyi időt vesz igénybe a terasz üvegezése?

A projekt időtartama függ az üvegezés bonyolultságától és a munkálatokat végző csapat méretétől. Általában néhány naptól egy hétig tarthat.

Hogyan tisztítható az üvegezett terasz?

Az üvegpaneleket rendszeres időközönként tisztítani kell vízzel és nem abrazív tisztítószerekkel, hogy elkerüljük a karcolásokat és megőrizzük az üveg átlátszóságát.

Milyen előnyökkel jár a terasz üvegezése az ingatlan értékére nézve?

Az üvegezett terasz növelheti az ingatlan piaci értékét, javítja az esztétikai megjelenést és a lakók életminőségét, ami vonzóbbá teszi a potenciális vevők számára.

Lehet-e utólag fűtést vagy hűtést telepíteni egy üvegezett teraszra?

Igen, lehetséges utólag fűtő vagy hűtő rendszereket telepíteni, hogy a teraszt az év minden szakában kényelmesen lehessen használni, de ez további tervezést és beruházást igényel.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!