ajtószigetelés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a ajtószigetelés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 55 Ft / méter

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Dévai Antal EV.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Szobafestő, tapétázó

Gipszkarton szerelés

Minden Egy kézben! 30 - éves Tapasztalattal!! Részleges lakásfelújítás!! l LAKÁS SZERVÍZELÉST- KARBANTARTÁSTis vállalunk!! A felújításba beletartozó minden szakmát magas szinten képviselünk. Referenciáink leinformálhatóak. Minőségben dolgozunk. A munkáinkat 2 év garanciával vállaljuk. Hívjon bizalommal!! Munkanapokon 8-h tól - 18- h ig !
Bővebben
Veresegyház
Tanácsadó
Minősített jószaki
49 megbízás
61 vélemény
43 fotó
Fogadok munkát
Rigán és Társa Nyílászárók Kft.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Árnyékolástechnika

Cégünk 2001 óta foglalkozik biztonsági ajtók, rácsok gyártásával majd későbbiek során bővítettük műanyag nyílászárók, redőnyök(műanyag,alu), szúnyoghálók gyártásával is. Alacsony árakkal és ingyenes felméréssel dolgozunk ! Más cég által gyártott műanyag nyílászárók javítását nem tudjuk vállalni ! Fa ablakot nem gyártunk, fa beltéri és kültéri ajtók beépítésével nem foglalkozunk ,javítását nem vállaljuk,reluxa,napellenző gyártással javítással nem foglalkozunk!
Bővebben
Kajászó
Jószaki
90 megbízás
15 vélemény
32 fotó
Fogadok munkát
Papp Norbert

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Árnyékolástechnika

Redőny javítás

Professzionális redőnyjavító és nyílászáró szakember vagyok, aki magas színvonalú szolgáltatást nyújt műanyag nyílászárók beszerelésében, redőnyök- és árnyékolástechnikai eszközök felszerelésében és javításában. Az első kiszállás díjtalan, és akár azonnal is rendelkezésére állok. Szakértelmemmel és tapasztalatommal minden munkámra garanciát vállalok. Keressenek bizalommal!
Bővebben
Budapest - V. kerület
Jószaki
166 megbízás
76 vélemény
17 fotó
Fogadok munkát
Szalóki Árpád

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Szobafestő, tapétázó

Redőny javítás

Nyílászárócserét teljes körű javítással, redőnyszerelését illetve javítását (gurtnicseréjét, stb)rovarhálló készítése ill. felújítása, szobafestést laminált padlóburkolat lerakását vállalom. 2022-ben bővűlt a vállalkozásom tevékenységi köre a takarítás és fertőtlenítésre is. Igény szerint teljeskörű takarítás és Ózon generátoros fertőtlenítést, penész gomba, dohány füst, dohos illetve más szagtalanítás. Keressen bizalommal.
Bővebben
Nyíregyháza
40 megbízás
18 vélemény
28 fotó

Tartalomjegyzék

Ajtószigetelés

Az ajtószigetelés kulcsfontosságú tényező a lakó- vagy üzlethelyiség hőmegtartásában, zajcsökkentésében és a külső környezeti hatásoktól való védelemben. Az ajtószigetelés révén csökkenthető az energiaveszteség és minimalizálható a zajártalom. A szigetelés kialakítása lehetővé teszi, hogy az ajtó szorosan záródjon, elkerülve ezzel a hőveszteséget és a hideg levegő beszivárgását télen, illetve a meleg levegő távozását és a külső hő beáramlását nyáron. Az ajtószigetelő anyagok széles skálája áll rendelkezésre gumi tömítések, szivacsok, poliuretán hab, vagy speciális szigetelőszalagok formájában. Az ajtókeretek és az ajtólap közötti részek kitöltése és a kilincs, zsanér és egyéb nyílások megfelelő szigetelése mind fontos elem a hatékony eredmény eléréséhez. Az ajtószigetelés nemcsak az energiahatékonyságot javítja, hanem a kényelmet is növeli, különösen hidegebb vagy melegebb időjárási körülmények között. Az ajtószigetelés felrakása általában egy viszonylag egyszerű folyamat, de az igazán pontos kivitelezés érdekében célszerű szakember segítségét kérni.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!