Ablakszigetelők

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb ablakszigetelőt!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Kalifay Attila

Ablakszigetelés

Zárszerelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Tisztelt Érdeklődő! Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal állok az ügyfelek rendelkezésére. Mindennemű nyílászáró, és árnyékolás technika területén, legyen szó cseréről, vagy javításról.
Bővebben
Budapest - V. kerület
7 vélemény
Szabó Zoltán

Ablakszigetelés

Asztalos

Vízszerelő

Azonnali kiszállás 24 órán belül! Megbízható,precíz,gyors munkaerő, amit szakember végez el. Főbb szakterületeim: épület-bútor asztalos munkák. Nyilászárok, ajtók,ablakok javítása, passzítása mázolása vagy lazurozása, fakerítések-korlátok készítése illetve felújítása, kültéri bútorok renoválása, lambériázás,hajópadlózás,ajtózárak-kilincsek javítása, cseréje, polcok karnisok felfúrása sem akadály. Esetleg eltörött szék,asztal,kanapé, ágy, vagy más bútorok javítását is megoldom akár a helyszínen. Vízcsap, lefolyószifon, wc, mosdókagyló, mosogatótálca cseréje, mosogatógép, mosógép bekötése. Továbbá: konyhai munkalap cseréje,lapraszerelt bútorszerelés, konyhai gépek bekötése, laminált padló és hagyomanyos parketta lerakása, csiszolása lakkozása, szőnyegfektetés. Ha szükségé van munkamra kérem keressen bizalommal olvassa el a vélemény rovatomat Tisztelettel Szabó Zoltán Ezermester szaki.😊
Bővebben
Dunaharaszti
Minősített jószaki
275 vélemény
19 fotó
 F. Hegedűs Antal E.V.

Ablakszigetelés

Zárszerelés

Redőny javítás

Üdvözlöm! Nonstop Redőny- Ablakszerviz Gyors szolgálat vagyunk. Budapest és 60 km-es körzetében vállaljuk a szervizelést. We are Ablakdoki Window Service and Shutter Service. We speak English very well. Please Write e-mail and we will call back you soon. We work Nonstop time in Budapest and after 60 kms. Nyílászárók javítása és szigetelése Redőnyjavítás - Gurtnicsere Bejárati ajtózárak cseréje - Többpontos és Bevésős zárak Kizáródás ellen védett zárbetétek cseréje Window repair Shutter repair Front Door Lock repair Minden típusú műanyag és fa ablakot tudok javítani és szigetelni kreatív megoldásokkal és több éves garanciával 25 éves szakmai tapasztalattal. HANG-POR-HUZAT ellen. Emellett belső ajtók javítása, zárcserék, zárak javítása, alkatrészek cseréje és árnyékolástechnika és árnyékolók javításában is állok leendő ügyfeleim részére. Az elvégzett munkáról természetesen számlát állítok ki. Hívjon bátran vagy írjon üzenetet, ha számlaképes Vállalkozást, Szerelőt keres!
Bővebben
Budapest - VI. kerület
5 vélemény
15 fotó
Brumár János

Ablakszigetelés

KIZÁRÓLAG FA ....... KIZÁRÓLAG FA!!!!! FA!!! MŰANYAG AJTÓKKAL - ABLAKOKKAL NEM FOGLALKOZOM ! CSAK FÁVAL! Ajtó és ablak szigetelés svéd bemarásos technológia...
Bővebben
Budapest - IX. kerület
Balogh Péter

Ablakszigetelés

Térkövezés

Melegburkoló, parkettázás

Üdvözlet ! Csapatunk vegyes tevékenységéről és precizitásáról híres. Cégünk tevékenységeit feltüntettem az oldalra,igyekszem mindent kitölteni . Ha minket hiv és választ a következők várhatóak. -- - korrekt árajánlat - 40+ szakmai tapasztalat - tiszta munka állandóan, tehát levédünk mindent és nem sértünk semmit. - precizitás - minőségi,stabil munkavégzés - gyönyörű összkép,végeredmény - normál,korrekt határidő - kis és nagymunkát is elfogadunk és teljesítünk - garancia - gyors nálunk a kezdés !! Azaz már azt követő napokban elszoktuk kezdeni a munkát,kivitelezést . - gáz és villany szerelésen kívül mindent tudunk vállalni . Köszönöm hogy elolvasta,ha minket választ nem bánja meg ezt garantáljuk .
Bővebben
Budapest
5 fotó
TK Ablakszervíz

Ablakszigetelés

Zárszerelés

10 éves szakmai tapasztalat! Szolgáltatások: Fa-,műanyag-,aluminium (hőszigetelő üveges) nyìlászáròk: -beállítása,karbantartása -zár csere,vasalatcsere,vasalat pótlás -szigetelés csere -betörés védelem -beázási problémák kezelése
Bővebben
Budapest
Leiszt Ferenc

Ablakszigetelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Zárszerelés

Leiszt Ferenc vagyok, várom megtisztelő megkeresésüket.
Bővebben
Budapest - V. kerület
Minősített jószaki
30 vélemény
108 fotó
Sipos Szabó István

Ablakszigetelés

Generálkivitelezés

Precíz,megbízható,józan életű,munkájára igényes vagyok!
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Minősített jószaki
12 vélemény
Mutasd az összes Budapesti ablakszigetelőt

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

ablakszigetelés
ajtószigetelés

Néhány ablakszigetelés ár a rendszerünkből

Papp Norbert
Budapest - V. kerület
Professzionális redőnyjavító és nyílászáró szakember vagyok, aki magas színvonalú szolgáltatást nyújt műanyag nyílászárók beszerelésében, redőnyök- és árnyékolástechnikai eszközök felszerelésében és javításában. Az első kiszállás díjtalan, és akár azonnal is rendelkezésére állok. Szakértelmemmel és tapasztalatommal minden munkámra garanciát vállalok. Keressenek bizalommal!
Mohican Sport Kft.
Budapest - XVIII. kerület
Tisztelt Ügyfelünk! Vállalkozásunk elsősorban, műanyag, alumínium vagy fa alapanyagú, kültéri ajtók és ablakok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Nyílászáróihoz nálunk megrendelheti a redőnyöket, rovarhálókat és párkányokat is. Ezen felül forgalmazunk még, utólag beépíthető tokos, fa szerkezetű, dekor fóliás vagy festett felületű beltéri ajtókat. Vállaljuk továbbá: Komplett polikarbonát rendszerek, fa vagy fém vázszerkezetű előtetők, teraszbeépítések, komplett télikertek tervezését és kivitelezését. Teljes körű kivitelezést biztosítunk. Kérésére felkeressük Önt, és helyszíni felméréskor rögzítjük igényeit, majd forint pontos, tételes kalkulációt készítünk. Régi nyílászáróit kibontjuk, az újakat szakszerűen beszereljük. Felszereljük a redőnyöket, rovarhálókat és párkányokat. Ha kéri, akkor a kibontott anyagokat elszállítjuk a hulladéktelepre, Önnek nem lesz rá gondja!
Rigán és Társa Nyílászárók Kft.
Kajászó
Cégünk 2001 óta foglalkozik biztonsági ajtók, rácsok gyártásával majd későbbiek során bővítettük műanyag nyílászárók, redőnyök(műanyag,alu), szúnyoghálók gyártásával is. Alacsony árakkal és ingyenes felméréssel dolgozunk ! Más cég által gyártott műanyag nyílászárók javítását nem tudjuk vállalni ! Fa ablakot nem gyártunk, fa beltéri és kültéri ajtók beépítésével nem foglalkozunk ,javítását nem vállaljuk,reluxa,napellenző gyártással javítással nem foglalkozunk!
Mellékág Bau Kft.
Budapest - XIV. kerület
Pontosság, precizitás!
Kalifay Attila
Budapest - V. kerület
Tisztelt Érdeklődő! Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal állok az ügyfelek rendelkezésére. Mindennemű nyílászáró, és árnyékolás technika területén, legyen szó cseréről, vagy javításról.
Kovács István
Budapest - V. kerület
Kedves Leendő Megrendelőm! Fa megmunkálásában nagy jártasággal rendelkezem. Legyen szó javításról, egyedi méret alapján történi legyártásról és beépítésről, akkor én vagyok az Ön embere! Sok éves külföldi tapasztalattal is rendelkezem (Amerika/Kanada). Párom révén az egyéb egyedi kéréseknek és igényeknek is meg tu