SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől. A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Fürdőszoba álmennyezetre mi a legjobb anyag? Hungarocell vagy gipszkarton? Milyen szakembert kell ilyenkor hívjak? A gipszkartonos az, aki megoldja? Vagy szobafestő is kell majd? Vagy generálkivitelező? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá.

1 nappal ezelőtt

+20

Jövő héten jönnek gipszkartonosok a tetőtérbe falazni. Hogy készüljek, mennyire lesz kosz? Lejön az alsó emeletre, ha nincs ajtó a feljárón? És számít az időjárás (eső, pára, hideg)? Előre is köszönöm a válaszokat!

11 nappal ezelőtt

+12

Olyan gipszkarton álmennyezetet szeretnék, ami nyitható, és lehet fölötte tárolni dolgokat. Gipszkartonból ez megoldható? Kreativitás kell hozzá vagy bármelyik szaki megcsinálja? Ehhez kazettás mennyezet kell? Van aki már csinált ilyet? Ötletek? Pesti belvárosi lakás, galériát nem akarunk.

14 nappal ezelőtt

+8

Zenész a párom, új lakásba költöztünk, a szomszédok már naponta üzengetnek, hogy ne gyakoroljon, mert zavarjuk őket. Valakinek van gyakorlata hangszigetelésben gipszkartonnal? Dupla gipszkarton fal jó megoldás lehet? Teljes dobozt kell építeni? (Falak, mennyezet...) Minden ötletet megköszönök!

16 nappal ezelőtt

+20

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

1 hónappal ezelőtt

+18