SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől.

A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Keress a kérdések között vagy adj fel ingyenes ajánlatkérést.

50 találat

Látszó gerendás mennyezetet szeretnék kialakítani a tetőtérben, de a büdzsé nem olyan nagy. Arra volnék kíváncsi, hogy ez az igény emeli-e a költségeket (sokkal?) mintha totál elburkoltatnám a gerendákat?

2 hónappal ezelőtt

+17

1 vagy 2 réteg gipszkartont érdemes rakni a konyha és a kialakításra kerülő kamra közé? Pontosabban miért érdemes 2 réteg gipszkartont tenni? Mitől lesz az jobb nekem, azontúl, hogy nyilván drágább?

3 hónappal ezelőtt

+24

Be szeretném építeni a tetőteret. Lehetséges ezt építési engedély nélkül kivitelezni, vagy nem úszható meg a dolog? Emelni nem kell a födémen, de tetőablakot szeretnénk betenni többet is, több oldalra is, plusz gipszkarton falak, kis fürdő.

3 hónappal ezelőtt

+17

gipszkarton élvédőzéshez tekercses élvédőt vagy alumínium élvédőt ajánlanátok? néztem ezt a Straitflex szalagot, de elég drága, vajon jó is-e annyira.

4 hónappal ezelőtt

+17

Mi a ti véleményetek erről? Való-e a gipszkarton vályogházba, vagy tényleg szarvashiba a vályogfal gipszkartonozása? S ha igen, miért is pontosan? Kiskapuk???

4 hónappal ezelőtt

+10

Ha nem éri közvetlenül víz (pl egy külső folyosó mennyezete), ti tennétek gipszkartont vagy inkább fával burkoltassam?

4 hónappal ezelőtt

+14

Szőke nős kérdésre készülök, előre is bocsássatok meg, de a gipszkarton direktfüggesztő az kiváltható a függesztő pálcával, vagy teljesen másra valók, és mindkettő kell az álmennyezet kialakításához?

4 hónappal ezelőtt

+25

Hello, az impregnált gipszkarton az a kék színű tábla, amit a fürdőkbe ajánlanak, vagy valami teljesen másról van szó? Milyen helyeken alkalmazzák az impregnált gipszkartont? Kell az nekem, ha a tetőtérbe akarok egy wc-t kialakítani?

5 hónappal ezelőtt

+42

Hogy lehet biztonságosan rögzíteni a lambériát a gipszkartonra? Megtartja a gipszkartonfal, ha párnafát rakatok fel, vagy lehet ragasztani esetleg?

6 hónappal ezelőtt

+9

Tetőtér gipszkartonozáshoz milyen párazáró fóliát javasoltok? Alusat vagy simát?

6 hónappal ezelőtt

+16

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!