SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől.

A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Keress a kérdések között vagy adj fel ingyenes ajánlatkérést.

4 találat

A mennyezetet szeretném gipszkartonoztatni, és nem értem, hányféle megoldás van erre? Direktfüggesztőkkel vagy anélkül is lehet? Mi az a függesztés nélküli önhordó váz? Kell az nekem? Mit érdemes megfontolnom a döntés előtt? Olyan szakival szeretném megcsináltatni, aki partner az együttgondolkodásban, számít az ár is, de szeretném, hogy szép legyen.

11 hónappal ezelőtt

+16

Fürdőszoba álmennyezetre mi a legjobb anyag? Hungarocell vagy gipszkarton? Milyen szakembert kell ilyenkor hívjak? A gipszkartonos az, aki megoldja? Vagy szobafestő is kell majd? Vagy generálkivitelező? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá.

1 évvel ezelőtt

+25

Olyan gipszkarton álmennyezetet szeretnék, ami nyitható, és lehet fölötte tárolni dolgokat. Gipszkartonból ez megoldható? Kreativitás kell hozzá vagy bármelyik szaki megcsinálja? Ehhez kazettás mennyezet kell? Van aki már csinált ilyet? Ötletek? Pesti belvárosi lakás, galériát nem akarunk.

1 évvel ezelőtt

+9

Üdvözletem! Mi lehet az álmennyezet gipszkartonon kívül? Mivel van a legjobb tapasztalat hosszú távon? Cserélnünk kell a régit, eddig gipszkarton volt, de hátha van már modernebb/jobb/szebb megoldás. Az ötleteket szívesen fogadom! Köszönöm!

1 évvel ezelőtt

+13

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!