Ajánlatkérés díjmentesen - Masszőr, Pomáz

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából masszőrt!

Fogadok munkát
Váczi Pál

Masszázs

Nyirokmasszázs

Svédmasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Jószaki
48 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Lakatos Adrienn

Masszázs

Cellulit masszázs

Svédmasszázs

Lakatos Adrienn vagyok. 37 éves. 15 éves korom óta hobbym is a masszázs. 2015 óta van róla végzettségem. Gyakorlat 22 év van az erős ,nagy kezeimben. Nagyon szeretek masszírozni. A vendégeim szerint különös tehetségem van a problémás területek kitapintására és kezelésére is. Sok éve működöm házhoz járó masszőrként. Szalonban is megtalálható vagyok a József körúton,keddenként és vasárnaponként. Próbáld ki a testi-lelki töltődést a kezeim által! Relax és erősebb masszázsokat is tudok nyújtani. Sajátos technikám is kialakult az évek során. Több fajta masszázs elemek fellelhetőek, olyan masszázsnál, amikor rám bízod magadat, hogy tüntessem el az izomgörcsödeit, amik fájdalmat is okoznak.Svéd, Sport,Nyirok és Cellulit masszàzs és Trigger Terápia is igényelhető,az utóbbi kettő,minimum 1,5 óràs kezelések.Budapest belvárosi kerületeibe házhoz is megyek. Erotikus szolgáltatást nem nyújtok! Kérem, ne fáradjon senki ilyen jellegű megkereséssel! Házhoz Budapest belvárosi kerületeibe megyek a vendégeimhez. Állandó vendégeim esetében kezelek sportolók feszes izmait, gerincsérvek által okozott izom feszüléseket, ülés és nehéz fizikai munka által keletkezett problémákat is.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
15 megbízás
4 vélemény
16 fotó
Fogadok munkát
Szörényi Tamás

Masszázs

Nyirokmasszázs

Talpmasszázs

Kedves Érdeklődő! A Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem Rekreáció, életmód- és egészségfejlesztés szakon (+rekreációszervező), majd gyógymasszőrként. Elvégeztem a Shiatsu gyógymasszázs alaptanfolyamot, valamint mézes-masszázs tanfolyamot is. Több manuálterápiás továbbképzést is végeztem: Stecco féle fascia manipuláció, Manuális triggerpont terápia, Mulligan féle manuálterápia. 12 éve rendszeresen masszírozok embereket, relaxáló, stressz oldó, és manuálterápiás módszerekkel egybekötve Egyetemi végzettségemet tekintve rekreációszervező, életmód-, és egészségfejlesztő vagyok, melynek feladata a helyes életvitel kialakítása prevenció, és utókezelés céljából, a megfelelő táplálkozás, életmód megvalósítása, és mozgásos programok összeállítása, levezetése által, különböző életkorra, és egészségügyi állapotra való tekintettel, rekreációs, és rehabilitációs eszközökön keresztül. Üdvözlettel, Szörényi Tamás Hívjon bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
17 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Csigó Sándor
Csigó Sándor vagyok, prevenciós masszőr. Szolgáltatásaimat otthona kényelmében veheti igénybe.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Fogadok munkát
Demko Zsu

Masszázs

Az 5 kontinens masszázs egy olajos, teljes testmasszázs 1,5 órás (90 perc, időnként 100 perc) időtartamban. 6 masszázstechnika keveréke, mely során a meridiánokon és csakrákon is átmegyünk, miközben energetikai kezelés is történik. A masszázs során az erősebb, dinamikus és gyengébb mozzanatok felváltva segítik a lazulást, stresszoldást, a méregtelenítést, a feltöltődést. Blokkokat, generációs elakadásokat is oldhat. Segít kapcsolódni önmagunkkal és a Földdel is, megtalálni a helyünket az életünkben. Ez nem csak egy gyúrós masszázs, de oldja az izmok feszültségét, a görcsöket. Energiával tölt fel. Összességében olyan, minta 5 masszázsra, 5 coachra és 3 pszichológiai beszélgetésre menne el valaki. A masszázs során keverék bázisolajat használunk, mely táplálja a bőrt és 2 illóolaj keverékkel vegyítve méregteleníti és feltölti a testet. A masszázs során nyugtató zene hallható, így segíti a teljes kikapcsolódást a 1,5 óra alatt. A masszázs során a teljes testen dolgozunk: háton, lábon elölről és hátulról, karon, hason, mellkas felső részén és az arcon. Bugyi/alsónadrág marad, de takarva van a test, ahol épp nem dolgozunk, hogy komfortos legyen. Ne gyere teli hassal. Nem javasolt 2 órával korábban étkezni a hasmasszázs miatt és közvetlen fodrásztól érkezni, mert a haj is kissé olajos lesz. Ha lehet, smink nélkül érkezz az arcmasszázs miatt. Érdemes olyan ruhában érkezni, ami nem baj, ha olajos lesz a bőrödtől, mikor felöltözöl. A közvetlen napfény ne érje a bőrt 6 vagy 12 órán belül, mert egyes illóolajok fényérzékenyítőek lehetnek. Kizáró ok: gyermeket váró és szoptató anyák, hormonfüggő daganatos betegség, epilepszia, erős hormonterápiás kezelés, aktív bőrbetegség (pl. bőrgomba) Nem járok ki házhoz, vendégeimet a 13. ker., Pannónia utcában fogadom. Ár: 25.000 Ft
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
Somogyi Katalin

Masszázs

Gyógymasszázs

Pedikűr

🌿Üdv mindenkinek! Budapest. 1054 Alkotmány utca 16. Az én nevem Somogyi Katalin a K/Somogyi Alternatív terápia megalkotója.🌱🥳 10 éve dolgozom szépségiparban mint Gyógy - és Sportmasszőr, Természetgyógyász 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Az elmúlt 10 évben még rengeteg tanfolyamot elvégeztem ami a munkámban kiegészítő szolgáltatásokat jelenti: hangtál, gyógypedikűr, reflexológiát, fasciaterápiát... Több évet tanultam Doktoroktól és Gyógyászoktól is. 🪬 Nem csak testtel, de lélekkel is foglalkozom. 🕉⚕️ "Mert a leggyengédebb érintés a legmélyebb"
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
8 fotó
Fogadok munkát
Mohai Tibor György

Masszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Minősített jószaki
34 megbízás
22 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Veres Árpád

Masszázs

Ayurvédikus masszázs, prémium, bio, spanyol olivaolaj használatával. Otthonában. Ingyenes kiszállás, minőségi szolgáltatás, ígényeseknek.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
F. Csilla

Masszázs

Thai masszázs

Svédmasszázs

Masszázs Neked Masszázs a 12. kerületben, kellemes környezetben, stúdióban fogadom a kedves vendégeket. A szalonban történő masszázst preferálom, mert ott minden körülmény megfelelő. Kiszállás is megbeszélhető egyes masszázstípusok esetén, és indokolt esetben, kizárólag előre egyeztetés alapján, a helytől , időponttól függően, kiszállási díj is előfordulhat, mert az utazás időkiesést jelent. Ha nagyon közel van a stúdióhoz, az az ideális, valamint ha indokolt az otthoni kezelés, akkor nem lesz külön díja.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Lantosi István

Masszázs

Gyógymasszázs

Lantosi István Svéd Gyógy irodai masszőr vagyok ! 2015 óta dolgozom a szakmában ! Szakmai gyakorlatomat a honvéd kórház mozgásszervi rehabilitációs és stroke osztályán végeztem 4 évet dolgoztam a Ferencvárosi rendelőintézetben reumatológiai osztályon.Jelenleg házhoz járó masszőrkênt tevékenykedem csak Budapesten(11.kerület ,9.kerület 8.kerület 13.kerület ) zömében de más kerületekben is vállalok masszázst előzetes megbeszélés esetén).Manager Irodai masszőrként cégeknél is vállalok masszázst.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Szabó László
Tevékenységi köreim: Több éves gyakorlattal, nyak,- váll,-hátmasszázs, talpmasszázs, teljes testmasszázst köpölyözéssel, csípőizület kimaszírozása géppel. Telefonon bejelentkezés:
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
21 megbízás
7 vélemény
Fogadok munkát
Sándor Csaba

Masszázs

Csontkovács

Üdvözlöm Tradicionális japán masszázzsal foglalkozom, ami masszázs, akupresszúra és csontkovács elemek kombinációja. Hatékonyan kezelhető nyak-, váll- és hátfájdalmak, gerincferdülés, banyapúp okozta fájdalom és kezek zsibbadása, gerincsérv, beszűkült ízületi mozgás, izommerevség stb. Teljes testkezelés és célzott, problémás terület kezelése is kérhető. Csendes relaxálásra is kiválóan alkalmas. Próbálja ki, megéri, mert az egészség a legnagyobb kincsünk! Kezelések Székesfehérváron előre egyeztetett időpontokban!
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
25 megbízás
6 vélemény
5 fotó
Fogadok munkát
Lódri János

Masszázs

Szia! Én egy nyugodt, kiegyensúlyozott srác vagyok. Hívj bátran!
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
TANKÓ ESZTER

Masszázs

Kiszállok Pomáz teljes területén
Fogadok munkát
Fülöp Erzsébet

Masszázs

Házi betegápolás

Gyógymasszázs

A masszírozást és a házi betegápolást nagyon szeretem. Lélekhang,kineziológia,testgyertyázás gyógyító technikák használója vagyok. a munkám során szeretettel energetizálok .
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Fogadok munkát
Vartic Cornel Ioan

Masszázs

Kertépítés

Fakitermelő

Kiszállok Pomáz teljes területén
Fogadok munkát
Szil Ervin

Masszázs

Nyirokmasszázs

Talpmasszázs

Budapest-Pécs vonalon házhoz tudok menni, jellemzően hétvégi napokon. Nyirokmasszázs 60-90 perc Svédmasszázs 60-90 perc Talpmasszázs 40-60 perc Kiegészítő kezelésként kérhető csúsztatott vagy ültetett köpölyözés is Ortopédiai lábbetétekkel, emelések készítésével, kineziotape ragasztással is foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
10 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Fehér Eszter

Masszázs

2018ban végeztem el a Korokan masszázst ami egy teljes test masszázs. Földön történik, a kedves vendég pamut ruhába van. Tökéletes azok számára is akik nem szeretnék hogy olajos legyen a bőrük. 2023ban pedig három gyermekes anyaként a baba és gyermek masszázzsal bővítettem szakmai tudásomat.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Fogadok munkát
Kék Páva masszázs
Szeretettel várlak Manikűre Pedikűre Metamorf Ayurvéda Gyógy masszázsra szeretettel
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Mészáros Anna
2003ban végeztem gyógy és svédmasszőri képesítést. Jelenleg egészségügyben dolgozom, mint asszisztens. A masszázst kiegészítő tevékenységként végzem.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Nagy Zsuzsanna

Masszázs

Manikűr

Pedikűr

Nagy Zsuzsanna vagyok Gyógypedikűrős, Körmös, Masszőr, Irodai masszőr. Azért választottam a fent nevezett szakmákat, mert szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a harmóniát, valamint szeretnék az emberek egészségének a megőrzéséhez, valamint esztétikai szépségéhez hozzájárulni, hogy a hozzám fordulok nem csak testileg, lelkileg, hanem külsőleg is részesülhessenek olyan szolgáltatásban, amelyben érzik, hogy harmóniában önmagukkal, kipihenten, felfrissülten folytassák napjukat. Pesten és környékén házhoz járok, valamint a 15. kerületben az alábbi szolgáltatásokkal várok mindenkit szeretettel: - Gyógypedikűr, - Köröm - Manikűr, - Svéd masszázs, - Wellness masszázs, - Irodai székmasszázs, Véleményem szerint a szeretet, a törődés, az odafigyelés a mai világban nagyon fontos értéket képvisel, így a szolgáltatásaimat ennek megfelelően végzem.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Minősített jószaki
51 megbízás
26 vélemény
14 fotó
Andrea Krisztina Szabó

Masszázs

Kineziológus

Természetgyógyász

2003. óta főállású segítőként dolgozom, az üzleti világot cseréltem fel az emberek lelkével való foglalkozással, úgy érzem jól döntöttem! A munkám a hobbim, és mindig hálás szívvel fogadom a hozzám fordulókat, akár fizikai -testi vagy lelki - érzelmi, életviteli problámáik vannak,segítő szándékkal invitálom be őket a szobámba.... Együtt munkálkodás, illetve együtt működés szükséges, de az igazi nagy dolgot a kliens lépi meg, amikor tanul a régi tapasztalatokból, elengedvén a múltat lehajol önmagához és felemeli a boldog, egészséges, sikeres életminőség szintjére: saját magát, belső gyermekét! Tevékenységeim: 4 féle kineziológiát tanultam, "MET"-érintés terápia, /mely az izmokkal dolgozik és finom érintéssel oldja a stresszt, a negatív emlékeket, nagyon hatásos gyógyítási technika a testnek és a léleknek is!!!/ aura tisztítás, fény-adás, meditáció, spirituális gyógyítás, belső gyermek tanfolyam, várandós- meditáció -kismamáknak és kispapáknak... Aki önmagát keresi, szeretettel ajánlom belső gyermek tanfolyamomat.......... kineziológia illetve a spirituális gyógyitás oldás ára: 10.000.- időtartam kb. másfél óra........ MET érintés terápia első kipróbálása: 3.000.- ez egy órás időtartamú, a további kezelés: 6.000.-ba kerül, továbbá ajánlom a metamorf sámán masszázst, mely a lábon, kezen és a fejen dolgozik egy kiváló stressz oldó felemelő technika................. többi tevékenységem árait a honlapomon találja............. rendelési helyek: hétfő: IX.,Üllői u. 115/a Napfényház kreatív műhely kedd: VI.,Bajcsy Zs. u. 62. Luan Forma és Lélek st. szerda: XIV., Kőszeg u. 2/a Yantra Centrum csütörtök: I.,Jégverem u. 5. Mystic stúdió
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Jószaki
9 megbízás
8 vélemény
Szabó Judit

Masszázs

Talpmasszázs

Manikűr

Több éves tapasztalattal pedikűr, gyógypedikűr,francia, illetve klasszikus manikűr, reflexológiai ismeretekkel talpmasszázs.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Bereczki Szilvia

Masszázs

Svédmasszázs

Svéd, frissítő masszázzsal foglalkozok. Házhoz megyek! Hívjanak bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Jószaki
2 megbízás
5 vélemény
Karkossiák Péter és Bárányos Veronika [peti és vera]
Gyógy-pedikűrös -lábápoló, talpmasszírozó.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Fenyvesi Péter [flegma], Dr
20 éve dolgozom egy szingapuri gyógyszergyártó cég orvosaként .Most Magyarországon élek és tevékenykedek.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Jószaki
2 vélemény
Villási Marianna

Masszázs

Nyirokmasszázs

Kineziológus

Villási Marianna vagyok, szeretnék pár sorban bemutatkozni,elmondani hogyan kerültem kapcsolatba a mostani foglalkozásommal. Mi az ami motivált,hogy valami teljesen új területen kezdjek tanulni ,dolgozni. Évekkel ezelőtt folyamatos ,kínzó derékfájás és lábzsibbadás gyötört. Gerincsérvet állapítottak meg,és műtétet javasolt az orvos. Nagyon nem tetszett ez a lehetőség,semmiképpen nem akartam műtétet. „Véletlenül” hallottam egy riportot a rádióban Faragó Lászlóról,aki ilyen esetekben nagy százalékban tud segíteni. Elmentem hozzá,és a kezeléssorozat végére nemcsak a tüneteim szűntek meg,páciensből tanítvány lettem. Masszázsokat és energia gyógyászatot tanultam. Folyamatos érdeklődés és tanulás vette kezdetét ami a mai napig tart. Egyértelművé vált számomra a test,lélek ,szellem összefüggései. Hogy lehetetlen külön kezelni őket. Hogy a test fájdalmai,lelki eredetre mutathatnak rá. Dr. Nick Demetry szemináriumain ERP módszerét tanultam. Mely integrálja a spirituális gyógyítást a hagyományos pszihoterápiával. Etherikos Gyógyítási Folyamat az elnevezése. Ezzel párhuzamosan Kineziológiát tanultam és tanulom ma is Kovács Évánál. Mert úgy érzem ezekben a témákban csak folytonos újat tanulás van és nincs befejezés. Számtalan dolog érdekel ami az ember testi,lelki,szellemi „jól létét”segíteni tudja. Főként ha ez a módszer egy szelíd ártani nem tudó. Ezek közül én választottam néhányat amit magamhoz közelinek éreztem,és ezzel próbáltam segíteni először csak a szűkebb baráti körben,majd egyre többeknek. Mindezek a módszerek önismeretre tanítanak,arra hogy figyeljünk testünk és lelkünk üzeneteire. Köszönöm az érdeklődést,hogy figyelmet fordított soraimra!
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Lantos Bálint

Masszázs

Svédmasszázs

Relaxáló, svéd, aromaterápiás vagy szeretet masszázsaimat ajánlom mindenkinek aki egy kis pihenésre, ellazulásra, érintésre, simogatásra, beszélgetésre, törődésre vágyik. Nálam minden adott hozzá, egy hangulatos kis masszázs kuckó gyertyafénnyel, halk zenével, egy csésze teával. Igény esetén házhoz is megyek.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Sziráki Katalin [Macs]

Masszázs

Talpmasszázs

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr vagyok, vállalok talpmasszázst és BIOPTRON lámpás kezelést is.A hét bármely napján, telefonos egyeztetés után, Áporkán és környékén. Igény szerint Budapesten is.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Sajtos Szilvia

Masszázs

Thai masszázs

Svédmasszázs

Szeretnék segíteni ha problémád van vagy csak kikapcsolnál a napi mókuskerékből. Keress bizalommal és kapsz egy jó kezelést, amelytől jobban érzed magad.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
1 megbízás
Kökény masszázs

Masszázs

Thai masszázs

Svédmasszázs

12 éve gyakorlom a masszázst. Svét olajos vagy Thai, Shiatsu ruhás, illetve mézes méregtelenítő masszázzsal tudsz nálam regenerálódni, feltöltödni. Szeretettel várlak szerdán, csütörtökön!
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Masszázs Bekker

Masszázs

Thai masszázs

Gyógymasszázs

Hivatalosan, számlával várom kedves vendégeimet.Fogyasztó, Méregtelenítő,Sport masszázsokkal. Indiai Relax masszázzsal. Gyógymasszázsal
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
1 megbízás
13 fotó
Kővári Rozália

Masszázs

Felszolgáló, pultos

Ingatlanfotózás

Talp masszázs, mézes hát, és arcmasszást vállalok!
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén
Darida Hajnalka

Masszázs

Talpmasszázs

Gyógymasszázs

2019-ben lettem Természetgyógyász Reflexológus. Energikusan masszírozok két reflex területet (hát, talp) így indulnak be az öngyógyító folyamatok.
Bővebben
Kiszállok Pomáz teljes területén