Péceli masszőrt keresel?

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából masszőrt!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Pécel).

11 aktív Masszázs – ők vállalnak munkát nálad (Pécel).

Váczi Pál
Adatlap megtekintése
Váczi Pál

Masszázs

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Jószaki
Jószaki
Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
43 megbízás
8 vélemény
Budapest - III. kerület
Lakatos Adrienn
Adatlap megtekintése
Lakatos Adrienn

Masszázs

Babysitter

Svédmasszázs

Igényes, rendszerető 36 éves nő vagyok. Kiváló tapasztalattal rendelkezem gyermekfelügyelet ,takarítás és gyógymasszázs területén is. Gyermekvédelemben dolgoztam hosszabb ideig. 2 éve babysitterkedek és házhoz járó gyógymasszőrként dolgozom. Időnként könnyebb takarításokat is elvállalok. Mindenhol maximális elégedettséget jeleztek vissza a munkáim során.Takarításban is nagyon alapos vagyok (nem gyors), de kaptam ezt a visszajelzést is 'soha senki nem takarított ki ilyen alaposan, nem láttam meg ezt a takarítást a 10 évig nálam dolgozó takarító hölgy sem'.Masszázsban 21 éves tapasztalattal szintén kizárólag nagyon pozitív visszajelzést kapok,pl. ,sokkal több pénzért sem kaptak soha ehhez hasonló kíváló masszázst','újjászülettem,mindennap eltudná képzelni,hogy egy nehéz napja után az én masszázsommal fejezhetné be a napját.'Fájdalommentesség,szakértelem,törődés,valódi segítségnyújtás nálam garantált. 0-21 éves korig van tapasztalatom speciális gyermekekkel is,teljes körű ellátásukban.Három gyermekotthonban is dolgoztam 6 éven keresztül.Előtte vidékfejlesztő is voltam szintén 6 évig. A hobbym a munkáim is,szeretetből is masszírozom a hozzám közel álló embereket.Igyekszem akkor is gyermekek társaságában lenni,amikor nem felügyelek rájuk.Az ő szeretetük,a velük való játék,foglalkozások nélkül nem tudom elképzelni a mindennapjaimat.Szeretek sportolni, egészségtudatosan élni,gyógynövények hatásai mindig érdekeltek használom is,mindenre meg van a 'fűben,fában való orvosság'. Rövid ideig külföldön (Ausztriában) is takarítottam szállodában.A nyelvtudásom (angol) frissítést igényel középfokú nyelvvizsgával rendelkezem,de erős alapfokon (társalgási szinten beszélek jelenleg,mindennap,ha időm sincs rá 1 angol nyelvlecke kötelező).Ha van szabadidőm több időt fordítok nyelvtanulásra.Gyermekem nincs, sajnos tervezni sem tudok. Ez viszont magas szintű rugalmasságot tud képezni a munkáim során.Leginkább masszázsra,gyermekfelügyeletre várom a megkereséseket, könnyű takarításra. Masszázst nyújtok egyéb szolgáltatást nem. Műtött betegeket, porckorongsérveseket is nagyon gyakran masszíroztam. Olyan embereket is elvállaltam, akiket a betegségük miatt más masszőr nem. Csak segíteni frissíteni tudom a testet-lelket a gyógymasszázsom által. Sportolók is bátran kereshetnek.Tapasztalatból kérem, hogy a férfiak megkeresése, ne éjszaka pl. hajnal 1 órakor történjen. Ez nem az a típusú masszázs... Továbbá a telefonszám tárcsázásakor, legyen kedves rendezni Önmagában, hogy sexuális kérdéseket nem nekem kell feltenni, mert azonnal tiltom! Garantálom, hogy vidéki árakkal, kiváló masszázst nyújtok. Mint minden masszőr, én is időpont egyeztetéssel tudok dolgozni.
Bővebben
2 megbízás
12 fotó
Budapest - XIII. kerület
Szőke Dávid
Adatlap megtekintése
Szőke Dávid

Masszázs

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Gyógymasszőr végzettséggel kiszállást is válallok az alábbi kerületekbe:10,11,17,18,20,21, valamint Vecsésre, Gyálra, és üllőre 8000Ft/óra +1000 ft a kiszállási díj. 1óra 15perc:10000 1óra 30perc:12000ft Lehetőség van hozzám is jönni a 18.kerületnen a Tusnád utcai masszázs helységembe. Ebben az esetben természetesen nincs kiszállási díj. Munkámat mindig személyre szabottan, professzionálisan látom el, legyen szó erőteljes kezelő masszázsról vagy lágy frissítő átmozgatásról. Sok éves tapasztalatom alatt számos páciensem rehabilitációjában segítettem és életminőségének javításában hoztam jelentős változást. A szolgáltatás eritika mentes. Keressen bizalommal itt telefonon vagy írjon üzenetet a facebookon a "Szőke Dávid masszőr" oldalamon.
Bővebben
17 megbízás
11 vélemény
Budapest - XI. kerület
Kresz-Guther Kati
Adatlap megtekintése
Kresz-Guther Kati

Masszázs

Cellulit masszázs

Gyógymasszázs

Reflexzónás talpmasszázs, Integrált manuális technika, Sport, svéd, nyirok, cellulit, köpöly, moxa, méz, gyertya, kinezio tape, trigger pont terápia. A repertoár széles csak választanod kell!
Bővebben
6 megbízás
2 vélemény
Budapest - VI. kerület
Abonyi László
Adatlap megtekintése
Abonyi László

Masszázs

Nyirokmasszázs

Cellulit masszázs

A nyirokmasszázs egy különleges masszázs forma. Nem lehet éppen wellness programnak tekinteni, de vannak benne olyan elemek, amik szintén relaxálnak. Ennek a masszázsnak inkább az egészség megőrzés, vagy éppen, ha már valami baj van, akkor egy sejtszintű helyreállítás a célja! A nyirokerekben keringő nyirokfolyadék az immunrendszer védekező bázisa. A nyirokrendszer testünk védekező rendszere. Feladata biztosítja a sejtek életkörülményeit, megtisztítsa a szervezetet a különböző behatoló baktériumoktól, toxikus anyagoktól, vírusoktól, elhalt sejtektől, elszaporodó gombáktól. A nyirokmasszázsról bővebben: https://szatszanga.hu/ Rólam bővebben olvashatsz itt: https://szatszanga.hu/rolam/
Bővebben
2 megbízás
1 vélemény
Budapest - IV. kerület
Szörényi Tamás
Adatlap megtekintése
Szörényi Tamás

Masszázs

Gyógymasszázs

Öntözéstechnika

Szeretettel várok mindenkit, aki gyógyulni szeretne, vagy épp megelőzne számos masszázs és mozgásterápia alkalmazásával elkerülhető problémát, de aki egy frissítő, vagy relaxácós masszázst szeretne, szintén jó helyen jár. :) Többnyire beteg emberekkel foglalkozom, akiknek már elvislehetetlen egy próbléma, és mindenképpen változtatni szeretnének. Egy-két példa: Jelenleg is kezelek több hónapja egy tólószékes, gerinctörött Urat, aki szépen javul, már járókerettel egyedül jár. Számos betegen segítettem akiknek gerincsérvből kifolyólag zsibbadt a keze, lába, és mára tünetmentesek. Gyakori még a csökkent mozgástartomány a vállízületben, melynek kezelésében is sok tapasztalatom van. Irodai masszázzsal is foglalkozom, melynek keretében kimegyek irodákhoz az általam vitt masszázsszékkel, vagy ággyal.
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
Budapest
Mohai Tibor György
Adatlap megtekintése
Mohai Tibor György

Masszázs

Gyógymasszázs

Lávaköves masszázs

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Bővebben
7 megbízás
7 vélemény
3 fotó
Budapest
Szabó László
Adatlap megtekintése
Tevékenységi köreim: Több éves gyakorlattal, nyak,- váll,-hátmasszázs, talpmasszázs, teljes testmasszázst köpölyözéssel, csípőizület kimaszírozása géppel. Telefonon bejelentkezés:
Bővebben
14 megbízás
6 vélemény
Rád
Kun Melinda/Meli Testműhely
Adatlap megtekintése
Kun Melinda/Meli Testműhely

Masszázs

Svédmasszázs

Nyirokmasszázs

Kedves leendő vendégeim! Szolgáltatásaim: Reflexalapú talpmasszázs Méregtelenítő talpmasszázs TalpCsakra masszázs Nyirokmasszázs Japánarcmasszázs Svéd masszázs Csúsztató köpölyözés Ghua Sha nyirokarcmasszázs Egy kicsit rólam, hogy jobban megismerhess: Sokan döbbenten megkérdezték tőlem, hogy miért és mikor tanultam masszőrnek, amikor tudták, hogy folyamatosan dolgoztam. És miért éppen a Testműhely nevet adtam szeretett vállalkozásomnak? Először mosolyogtam, majd elmeséltem miken mentem keresztül egészségügyileg az elmúlt időszakban. 5 évvel ezelőtt május 23-án, úgy keltem fel, hogy nem tudtam mozdulni, majd jöttek a vizsgálatok, mire bekerültem kórházba, a bénulás határán álltam, mert félrekezeltek. Álmodni se mertem 12 órás munkáról, pláne nem masszírozásról. A kereskedelmet ott kellett hagynom, választanom kellett vagy az egészségem, vagy a szakmám. Sok orvosi kezelésen estem át és volt időm gondolkozni, hogy mi minek a következménye. Aztán rájöttem, hogy nem csak fizikai betegség létezik, hanem lelki is. Az utolsó kórházban töltött hetek után rosszabb állapotban tértem haza, mint ahogy bementem. Még nem láttam tisztán, hogyan és mit is kellene csinálni, csak azt az egyet tudtam, hogy szeretnék segíteni másoknak, hogy megszabadulhassanak az ilyen és hasonló fájdalmaktól, amiket én átéltem, és ne kelljen szteroidokat, fájdalomcsillapítókat, gyógyszereket szednie senkinek, ha nem muszáj. Ha azt mondják nekem: el se tudja képzelni, hogyan fáj ez nekem, én csak mosolyogva szoktam mondani, higgye el kedves nagyon is tudom, milyen az mikor fáj... Hiszek a Sorsban, hiszek a spirituális világban, összehozott az élet hasonló nézetű emberekkel, akik felhívták a figyelmem, masszírozással kellene foglalkoznom. És akkor eszembe jutott, hogy 27 éves koromban természetgyógyász gyógyított ki engem betegségemből, ahol kezelések közben felhívta a figyelmem erre, de akkor elsiklottam felette. (Előtte a vizsgálatokon azt mondták nekem nevetve - maga ebből sose gyógyul meg, majd 6 hónap után ámultak, mikor tünet mentes eredményeim lettek, reakció: -ez abszolút lehetetlen, én erre: - meg mondtam, hogy sok dolgom van még, és azóta is egészségesen élek). És jött az a bizonyos sugallat, megint elkezdtem a jógát, persze nem a tibetit, hanem a gerinc-csípő jógát a gyógytorna mellé, még a kórházban meg otthon a felépülésem ideje alatt, elmerültem a meditációs világba, közben a masszőröm is csodákat művelt velem volt, hogy házhoz jött, majd én mentem mikor már tudtam vezetni. És lám 3 éve teljesen tünetmentesen futok-szaladok. Javulásom ideje alatt képeztem magam masszőrnek és folyamatban van a természetgyógyászati tanulmányom is, mindig képzem magam, mert maga a csoda ez a szakma. Mikor masszírozok, mikor kezelek, számomra teljesen megszűnik a világ körülöttem, mert ott csak a páciens fáradt teste és lelke létezik. Ezért lettem masszőr, ha testedben valami nem jól működik, segítek Neked, hogy Veled is megtörténjenek ezek a csodák, ami velem is megtörtént, vagy egész egyszerűen hogy feltöltődj, kikapcsolódj. Ezért lett Meli Testműhely a mobil masszázsom neve. Vannak olyan esetek, amin nem tudok segíteni, de abban az esetben megbízható szakembert fogok ajánlani. Ezért is fontos, hogy beszéljünk, mielőtt kezelni kezdelek. Szeretettel várom hívásodat! Együtt könnyebb Folyamatosan képzem magam ezáltal szolgáltatásaim bővülnek, amiről értesíteni foglak benneteket :) További információkért, időpont egyeztetésért keres bizalommal.
Bővebben
3 megbízás
5 fotó
Biatorbágy
Gaalne Horvath Ildiko
Adatlap megtekintése
Gaalne Horvath Ildiko

Masszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

4 fotó
Kisoroszi

Masszázs vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Péceli masszőrök összesen 72 értékelést kaptak, 4.36 csillagos átlaggal.