Nagykátai magántanárok

Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Nagykáta

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Angoltanár

Matektanár

Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Minősített jószaki
60 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Magántanár

Tolmács, fordító

Angoltanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Minősített jószaki
142 megbízás
27 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
András Ádám

Magántanár

Angoltanár

András Ádám vagyok, jelenleg második féléves egyetemi hallgató, tizenéves fiatalok/középiskolások angol korrepetálását, nyelvvizsgára és éretségire való felkészítését vállalom online. A BME-nél csináltam C1 komplex (felsőfokú) nyelvvizsgát, még 2022-ben, az emelt angol érettségimet 95% ra írtam. Ami ezektől sokkal fontosabb, a felsőoktatási tanulmányaimat (Nemzetközi gazdálkodás) teljesen angolul folytatom, így mindennapos kapcsolatban vagyok a nyelvvel, és naprakész, gyakorlatias tudást tudok átadni. A tanítás díjja: 4000 Huf/60 perc, emellett az első, ismerkedés és egyeztetés céljából megtartott óra ingyenes. Az órák Skypon zajlanak, de ha ez külön preferencia esetleg, akkor használhatjuk a Zoom, Teams, Discord, vagy bármilyen másik csatorna egyikét is. Ami az elérhetőségemet illeti, főleg hétvégente tudok órákat tartani, de a hétköznap délutánok vagy esték is szóbajöhetnek. Lelkes vagyok, és bízom benne, hogy sok embernek tudok segíteni a nyelvtanulásban. Ha felkeltettem az érdeklődését, keressen bátran!
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Fogadok munkát
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Jószaki
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
9 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Lachner Ádám

Magántanár

Magyartanár

Szövegíró, újságíró

Középiskolás diák vagyok. Korrepetálást vállalok humán tárgyakból, és bármilyen beadandó, házi dolgozat írását. Pécs területén.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
3 megbízás
Fogadok munkát
Kiss Barbara Brigitta

Magántanár

Matektanár

Sziasztok! 8 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt. Szívből ajánlom idei ÉRETTSÉGI felkészítőmet 🥰 Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1323886615164200 Jelentkezés: https://forms.gle/FEs2hswrcKxdgVCp6 Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt) Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva. Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel. Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ). Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni. Csoportoknak kedvezményt biztosítok. Tanított tárgyaim leírása: MATEMATIKA - 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály) - felvételire felkészülés - közép- és emelt szintű érettségi felkészülés - pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban) FELADATMEGOLDÁS - ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás) Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
7 megbízás
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Kovács Éva

Magántanár

Magyartanár

Hostess

Kiszállok Nagykáta teljes területén
XX. E.

Magántanár

Biológia-földrajz szakos tanár, gyógypedagógus, egészségtan-tanár. Fejlesztek részképes zavaros gyerekeket, organikusan sérülteket is. Egészségfejlesztés, életmód tanácsadás. Kérem küldjenek telefonos elérhetőséket, mert anélkül nem meg!!!!..... a jószaki sms értesítő, szám nélkül érkezik.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Jószaki
4 vélemény
Vállajiné Móré Edit

Magántanár

Franciatanár

Orosztanár

magyar - orosz szakos tanár vagyok. Ezen kívül még francia nyelvismerettel rendelkezem, illetve otthon vagyok még a történelem terén. Vállalok magántanítványokat, ált. iskolás és középisk.diákokat.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Bereczki Beáta [Betti]

Magántanár

Könyvelés

Számvitelt, számvitelszervezést, pénzügyet, adózást, statisztikát és egyéb gazdálkodási tárgyakat oktatok felnőttképzésben
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Vadnai Zsolt

Magántanár

Kémiatanár

Fizikatanár

A Zseniképző átértelmezi a tanulás és tanítás fogalmát. A lényeg: a diák 100%-ban jelen van a pillanatban. A fiatalok sokkal többet tanulnak az intenzív beszélgetésekből, mint a frontális órákon. Kevesebb idő alatt sokkal intenzívebb megértés! Mitől digitális...? Nem, nem attól, hogy távoktatás. Az eszközök digitálisak, azért. Akár személyesen, akár online. 9 éve működik! A módszer 23 év tapasztalatra épül. Hatékonysága miatt 85%-ban a Zseniképző online oktatását választják. Akkor is, ha előtte személyesen is kipróbálták. Biológia, elektrotechnika, fizika, kémia, magyar nyelvtan vagy matematika általános vagy középiskolában? Analízis, algebra, műszaki vagy biofizika, mechanika, statisztika, valószínűségszámítás egyetemen? Digitális technika, elektronika, informatika, villamosságtan? Érettségi, felvételi, évközi vagy pótvizsga? Netán felnőttként vissza az iskolapadba...? Egy Zseniképző óra intenzív beszélgetésre épül, miközben a tanár – az élőbeszéd tempójában kommunikál: nincs holtidő; – grafikus, kapcsolódó jegyzetet készít; – a diák kérdéseit, felvetéseit beépíti az óra anyagába; – előhívja a diák valódi, rejtett vagy elnyomott tanulási képességeit; – felszabadítja a korábbi negatív hiedelmek és tévedések blokkoló hatását; – bármilyen kapcsolódó, korábbi anyagrészt is újra elmagyaráz; – a diák saját, hétköznapi tapasztalataiban rámutat az élő tananyagra; – meglévő vagy rögtönzött szemléltetéssel segíti a feldolgozást; – a tempóját, a jegyzetelést, a párbeszédet a diákhoz igazítja; – a megértést tekinti célnak, bármin változtat ennek érdekében; – megkönnyíti a megértett anyag készségszintű alkalmazását; a diák – az interaktív magyarázatra koncentrálhat; – együtt gondolkodhat a tanárral, alakíthatja a beszélgetést; – bármikor áttérhet az őt érdeklő kérdésekre, kimaradt részekre; – a tananyagot gondolatok logikus folyamataként éli meg; – a tanár a szeme előtt készíti az órai jegyzetet; – a jegyzetet akár kiegészítheti saját bejegyzésekkel; – igényelheti a teljes óra digitális videofelvételét; – tetszőleges digitális eszközén megjelenítheti az órai jegyzetet; – képessé válik a megértett anyag önálló alkalmazására; – a megtanult tanulási stratégiát használni tudja más tárgyak esetében is. Elő a gépet, és netre fel! Tapasztald meg az élő videókapcsolat varázsát! Személyes oktatás helyszíntől függő pótdíjjal kérhető. Az ár munkanapokon 9–18 óra között értendő. A tanulás egy kaland, felfedezés, élmény! ... és a tiéd! :) Használni kezded a saját látásmódodat, a saját gondolkodásodat... ... és tanulni kezdesz, a szó igazi értelmében ;) Ne képzeld el... Próbáld ki! Ingyen! Erre vártál, nem? Fedezd fel a világot a saját utadon! "A legtöbb tanár arra vesztegeti idejét, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, amivel kiderítheti, mi az, amit a diák nem tud; míg a kérdezés igazi művészetének azt kell felfedezni, amit a tanuló tud vagy tudni képes." (Albert Einstein)
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Grizák Ákos

Magántanár

Rendszergazda, informatikus

Programozó

Az informatika professzionális oktatásával, emelt (és közép) szintű informatika érettségi, ECDL, Programozás, CNC és egyéb vizsgáztatással foglalkozom. Informatikus mérnök-műszaki tanárként vállalati dolgozók képzése, speciális szoftverek oktatása is a profilom. Vállalok oktatást hétvégén és ünnepnapon is. Oktatasi Kft.-k megbízásait számlaképesen fogadom. Egy a célom, a maximális siker! Ha ECDL bizonyítványt szeretne akár 2 hónap alatt, vagy kiemelkedő emelt szintű infó érettségit, hívjon! Vállalok felkészítést az ország egész területén hatékony (nem Skype) webes távoktatási formában, személyes kiszállás 60 km-es körzetig!
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Minősített jószaki
11 megbízás
10 vélemény
Molnár János [Jani]

Magántanár

Zenész

Tánctanár

Biológia-Fizika, tánc-és drámapedagógia szakos tanár vagyok. Ha bármiben tudok segíteni, keress bátran! A Konfetti zenekarban zenélek, és vállalunk rendezvényeken, összejöveteleken zeneszolgáltatást. Lagzikon vőfélykedést vállalok!
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Tanácsadó
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
Bordé Sándor

Magántanár

Jelenleg nem aktuális.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
14 megbízás
1 vélemény
Petró Gábor

Magántanár

Rendszergazda, informatikus

Matektanár

Informatika, matematika, statisztika, mikroökonómia, makroökonómia,programozás, közgazdaságtan, valószínűségszámítás, analízis, lineáris algebra, operációkutatás, nemzetközi ökonómia, vállalkozási ismeretek, irodai alkalmazások, projektmenedzsment oktatást vállalok. Használja a google keresőt a nevemre!
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Jószaki
2 megbízás
3 vélemény
Makai Edit

Magántanár

Tolmács, fordító

Angoltanár

Angol nyelvtanárként érettségi vizsgákra (közép-és emelt szinten), nyelvvizsgára felkészítést vállalok. Fordítóként angol-magyar-angol fordítómunkákat vállalok
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Krasznai V. Magdolna

Magántanár

Kineziológus

Asztrológus

Reikimester, természetgyógyász vagyok. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben általános természetgyógyászatot tanítok és vizsgáztatok. Holisztikus tanfolyamokat is tartok. számmisztika, tarot, asztrozófia, feng shui, stb. Másodállásban egy amerikai cég brókereként is dolgozom. "Csillag" blogomat 2007 óta írom és a weblapjaimat is magam szerkesztettem.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
1 megbízás
Tóth Bálint

Magántanár

Tolmács, fordító

Pécsi Tudományegyetemen végzett Szakfordító vagyok; magánoktatást (online és helyszínen), illetve angol és magyar szövegek fordítását vállalom. Korrepetálásaim online és egyetemi anyagok alapján vannak megtervezve, középszintű érettségitől felsőfokú nyelvvizsgáig bármiben tudok segítséget nyújtani. Fordító programokat illetően memoQ-t és MateCat-et használtam az eddigiekben történelmi, irodalmi, és ismeret terjesztő szövegek fordítására. Az óradíjam nettó 4000 Ft/alkalom a fordítási pedig 8Ft/szó.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Nagy Anita

Magántanár

Angoltanár

Némettanár

Felsőfokú szakmai angol nyelvvizsgaval és középfokú német nyelvvizsgával rendelkező közgazdász-informatikus vagyok és szívesen segítek szakmai beszédkszséged és szókincsed fejlesztésében és közép, vagy felsőfokú állami nyelvvizsgra, TOEFL vizsgára, valamit SCRUM Master Certification és ITIL Foundation 4 Projektvezetési angol nyelvű vizsgákra való készülésben. Szakmai önéletrajz készítésében és az interjúra való felkészülésben is hatékony segítség vagyok. 17 évet dolgoztam amerikai multinál és 2 évet német cégeknél. Ha angol vagy német nyelvű előadást kell tartanod akkor is számíthatsz rám a felkészülésben. Pillanatnyilag egy német vállalatnál dolgozom távmunkában, ezért csak este 6 után vagy hétvégén érek rá.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
2 megbízás
1 fotó
Dr. Tucker Tamás

Magántanár

Tolmács, fordító

Angol, orosz, héber, történelem magántanár, fordító, tolmács
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Szokolai Zoltán - Pezsgő Duó-Trió

Magántanár

Zenész

Hangtechnika

A melódikus - dallamos háttér zenét, tánc -, operett -, hazai és külföldi sláger zenét, magyar nótákat - csárdásokat, mulatósokat, rock & roll, latin, pop zenét... a hajnali kifulladásig szolgáltatom SZINTETIZÁTORRAL, HARMONIKÁVAL, ÉNEKKEL. A formáció igény szerint bővülhet szaxofonos - harmonikás - énekes nővel, gitáros - szaxofonos - énekessel, dobossal... A nagy és változatos repertoárt csúcs minőségi hang és fény technikával szolgáltatom. Szokolai Zoltán hivatásos zenész (zeneiskolai harmonika tanár)
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Rácz Zsolt

Magántanár

Kedves leendő megrendelőim! Mechanikai mérnökként online vállalok tanítást az ország egész területén. Várom megkereséseiket!
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Szkárosi Agapé

Magántanár

Angoltanár

Angolt és franciát tanítok a 11. kerületben vagy online. Sok éves tapasztalattal rendelkező, diplomás nyelvtanár vagyok. Minden korosztályt, minden szinten tanítok.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Fehér Boglárka

Magántanár

Babysitter

Hostess

Kiszállok Nagykáta teljes területén
Simon Dominik

Magántanár

Matektanár

Angoltanár

Kiszállok Nagykáta teljes területén
Vörös Gyula -- Egészséges ... KÁVÉ VILÁG KLUB ... www.KAVEVILAG.net
--- KÁVÉ VILÁG KLUB -- .... Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz pl. ( EGÉSZSÉGES KÁVÉ - GANODERMA GYÓGYGOMBÁVAL ) és beszélj róla teljes természetességgel - (ahogyan másról is szoktál beszélni)... SZEMÉLYESEN vagy ONLINE ... Így könnyen elérheted az ÉLETED CÉLJAIT ! Ilyen egyszerű! Semmi több! NEKEM MŰKÖDIK !
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
6 fotó
Bodnárné Sáfár Ildikó

Magántanár

Babysitter

Takarítás

Bodnárné Sáfár Ildikó vagyok, óvodapedagógus. 2 évet dolgoztam óvodai csoportban, 1 évet bölcsődei csoportban kisgyermek nevelő- és gondozóként, és jelenleg van egy 2 éves kislányom, akit otthon nevelek. Gödöllőn lakom. Szívesen vállalok bébiszitterkedést, illetve korrepetálást általános iskolai tantárgyakból (fő erősségeim matematika, magyar nyelv, német nyelv). Várom jelentkezését.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Fojta Dániel

Magántanár

Jelenleg mechatronikai mérnöknek tanulok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Középiskolai éveim során rengeteg országos fizika- és matematikaversenyen vettem részt, közülük többet meg is nyertem. Az egyetemre 100%-os emelt matematika érettségivel vettek fel. Türelmes, precíz és segítőkész vagyok, szeretném átadni a tudásomat mások számára is. Célom, hogy a tanítványaim logikus gondolkodását fejlesszem, hiszen ez nagyon hasznos az érettségin és az életben is. Az első alkalom ingyenes. Dabason vagy online vállalok órákat.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Oláh Barbara

Magántanár

Takarítás

Bejárónő, házvezetőnő

Munkámra igényes, pontos precíz, figyelmes vagyok. Erősségeim a kreativitás, elhivatottság, pozitivitás. Nem dohányzom.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Konkoly Gyöngyi

Magántanár

Hostess

Hitelszakértő, pénzügyi tanácsadó

30 éves vagyok, közgazdász diplomával rendelkezem, de szívemhez mindig közelebb állt a szociális munka és mikor az általam elért eredmények abban nyilvánulnak meg, hogy segíthetek másokon... 😊
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
1 megbízás
Turay Barbara

Magántanár

Lakberendező

Designer

00000000000
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
S.-né Hegedűs Mónika

Magántanár

Titkárnő, asszisztens

Takarítás

Szeretem a gyerekeket, 16 év tapasztalatom van nehezen tanuló, illetve fejlesztésre szoruló gyerekekkel való tanulás terén. Szívesen vállalom ezen gyerekekkel való házi feladat elkészítését, illetve számonkérésre való felkészítését. Iskolakezdők, és kamaszok egyaránt számíthatnak rám.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Tamás István

Magántanár

Kábeltévés, antenna szerelő

Telefonszerelő

37 éve dolgozom a távközlés és az informatikai különböző területein. Jelenleg a Puskás Tivadar Távközlési Technikumban tanítok főállásban és mellette a gyengeáramú technika szinte minden ágával foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
6 megbízás
1 vélemény
Bíró Éva Rebeka

Magántanár

Tolmács, fordító

Kiszállok Nagykáta teljes területén
Burai Béla

Magántanár

Kertépítés

Öntözéstechnika

Másodállásban kisebb munkákat vállalok. Konyhabútorok összeszerelése, belső design munkák, kert tervezés és rendezés, burkolás, padlófűtéshez való előkészülés, annak installálása, villanyszerelési munkálatok. Másodállású munka ebből kifolyólag a minőség a cél és nem a mennyiség. Első számú hogy a vevő/megbízó kapja meg a pénzéért pontosan amit szeretne, tekintettel az építőipari anyag/munka árakra, amik manapság sajnos az egekben vannak.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
OROSZ LÁSZLÓ

Magántanár

Matektanár

Kémiatanár

Negyven év pedagógiai tapasztalattal alsó tagozatosok teljes körű, felső tagozatosok matematika és kémia korrepetálását egyénileg és kis (2-3 fős)csoportokban lakóhelyem környékén házhoz menve is vállalom.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Dr. Deák Tamás

Magántanár

Kémiatanár

Angoltanár

A munka során teljes igény szerint teljes körű tanulmányi (kémia, biológia, angol nyelv), sport (fitness, kondicionálás, állóképesség) felkészítést is végzek. Tapasztalat: pedagógus (mezőgazdasági mérnök-tanár), Hollandia - baby sitter (nyelv: angol), online oktatást vállalok.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Csató Tímea

Magántanár

Tolmács, fordító

Angoltanár

Több éves online és offline nyelvoktatási gyakorlattal, egyetemi diplomával vállalom általános, üzleti és katonai angol oktatását vállalom kezdőtől felsőfokig nyelvvizsga felkészítéssel az alábbi nyelvvizsgákra: Euro Nyelvvizsga, LanguageCert, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced, Origo, Zöld Út, NATO-Stanag bármilyen szint Tanulási problémák esetén is örömmel segítek diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás diákok számára.
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Tamás Mária

Magántanár

Angoltanár

Keressenek bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Nagykáta teljes területén
Végh Orsolya

Magántanár

Angoltanár

Keressenek bizalommal!
Bővebben