Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Mezőkövesd

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)
Írd le
a feladatot
válassz a jelentkező
szakemberek közül

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Angoltanár

Fizikatanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Minősített JóSzaki
23 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Dr. Dikter József

Magántanár

Egyéb

Angoltanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Minősített JóSzaki
22 megbízás
30 vélemény
23 fotó
Anikó Tuck

Magántanár

Angol tanítást, korrepetálást vállalok kezdőtől-felsőfokig minden korosztálynak.Több mint 20 éves külföldön töltött évvel ,pedagógus diplomával is rendelkező magántanárként keresem azokat a "diákokat" akik szeretnének fejlődni. A tevékenységgel, mozgással, szituációs játékokkal összekötött elméleti tudás a leghatákonyabb módszer az ismeretek elmélyítésére...Segítek, hogy magabiztosan lépj be a "VILÁG kapuján"az angol tudásoddal...
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Polgár Betti

Magántanár

Kémiatanár

Matektanár

20 évéves mérnöktanári gyakorlattal matemetikát és kémiát általános iskolásoknak, élelmiszerkémiát, élelmiszerismeretet,szakmai számításokat tanítok középiskolásoknak digitális felületen. Sok-sok segítő kérdéssel, önálló gondolkodáson alapuló beszélgetésekben fedezhetik fel tanulóim a már meglévő ismeretikben rejlő összefüggéseket és ezáltal újabbakat találnak a témával kapcsolatban. Az önálló felfedezés mindekinek sokkal inkábba sajátja, mint egy elolvasott szabály. A begyakorlás digitális felületeken játékos formában történik.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
4 megbízás
2 vélemény
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
4 megbízás
3 vélemény
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
JóSzaki
6 megbízás
2 vélemény
2 fotó
Szokolai Zoltán - Pezsgő Duó-Trió

Magántanár

Esküvőszervező

Hangtechnika

A melódikus - dallamos háttér zenét, tánc -, operett -, hazai és külföldi sláger zenét, magyar nótákat - csárdásokat, mulatósokat, rock & roll, latin, pop zenét... a hajnali kifulladásig szolgáltatom SZINTETIZÁTORRAL, HARMONIKÁVAL, ÉNEKKEL. A formáció igény szerint bővülhet szaxofonos - harmonikás - énekes nővel, gitáros - szaxofonos - énekessel, dobossal... A nagy és változatos repertoárt csúcs minőségi hang és fény technikával szolgáltatom. Szokolai Zoltán hivatásos zenész (zeneiskolai harmonika tanár)
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Puporka Liza

Magántanár

Puporka Liza vagyok. Az Eszterházy Károly Egyetemen végeztem tanító szakon, magyar műveltségterülettel. 6-14 éves korig korrepetálást online és személyesen vállalok. Iskola előkészítő: óvodáskorú gyermekek részére (5-6 éves)
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Tózsa Anna

Magántanár

Matektanár

Kedves Érdeklődő! Várom leendő diákjaimat, akik szeretnék jobban megismerni a matematika lenyűgöző világát. Általános és középiskolásokat, gimnazistákat és kezdő egyetemistákat is szívesen segítek. Legyen szó általános korrepetálásról, központi felvételire vagy érettségire való felkészítésről, zárhelyire vagy vizsgára való közös felkészülésről. Koradélelőtt, délelőtt, délután és késődélután is lehetőség van órafoglalásra! Mivel főállású magántanár vagyok, rugalmas időpontokban tudok órát tartani. Az órák előtt rendszerint megbeszéljük, hogy melyik témakörrel szeretnénk foglalkozni, így célzott feladatokkal tudok készülni az alkalomra, hogy a magánóra csak és kizárólag az új ismeretek elsajátításáról és a mélyebb megértésről szóljon. Az óráimra való felkészülésre nagy hangsúlyt fektetek és igyekszem személyre szabni magánóráimat, hogy mindenki elégedetten és sikerélményekkel gazdagodva távozzon! A magánórák díja: 8000 Ft / 50 perc. Helyszín: Személyesen Miskolc belvárosában vagy ONLINE. Kérlek, amennyiben kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Vass Ágnes

Magántanár

Matektanár

Gyerekek matek korrepetálásával foglalkozom több éve. Személyesen vagy online módon 1-9. osztályig segítem a feladatok logikai megértését, a szabályok magyarázatát.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Pásztorné Daskó Csilla [Csilluci]

Magántanár

Angoltanár

Tolmács, fordító

Angol nyelvoktatás, vizsgákra felkészítés személyesen és online. Angol-magyar, magyar-angol fordítások készítése tapasztalattal és változatos témakörökben. Magyar és angol nyelvű szövegek gépelése, szerkesztése, korrekciója, lektorálása. Cikkírás. Anyaggyűjtés. Értékelés. Gazdaság témában korrepetálás, vizsgákra felkészítés.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Cserepár Gábor

Magántanár

Angoltanár

Magyartanár

Történelem, Angol nyelv, és földrajz tantárgyakból van korrepetálási tapasztalatom. Elsősorban középiskolás tanulókkal foglalkozom, és ezen belül fokozottan az érettségire való felkészítésben tudok segíteni [akár emelt szinten is]. Jelenleg a Debreceni egyetemen tanulok ahol a Bölcsészet Tudományi Karon most járok a történelem MA képzésem utolsó évében, így már egy alapszakos diplomával rendelkezem, és a történelem mellet a fentebb említett tantárgyakban is kellő kompetenciával rendelkezem, de tanulmányaimból adódóan a történelem és az angol érettségire való felkészítésben tudom a legjobb segítséget nyújtani a tanulóknak.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Csató Tímea

Magántanár

Angoltanár

Tolmács, fordító

Több éves online és offline nyelvoktatási gyakorlattal, egyetemi diplomával vállalom általános, üzleti és katonai angol oktatását vállalom kezdőtől felsőfokig nyelvvizsga felkészítéssel az alábbi nyelvvizsgákra: Euro Nyelvvizsga, LanguageCert, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced, Origo, Zöld Út, NATO-Stanag bármilyen szint Tanulási problémák esetén is örömmel segítek diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás diákok számára.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Bajzák István

Magántanár

Kertész

10 éves tapasztalattal, nehezebb sövénynyírásokat (alak, magasság, hossz) szeretek csinálni.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Braun Klára

Magántanár

Angoltanár

Szívesen segítek angolul tanulni vágyóknak, akár kezdő, álkezdő, haladó. Egyéni, személyesen tanulunk vagy online (Skype, WhatsApp). Ha szükséged van iskolai korrepetálásra, vizsgafelkészítésre, munkahelyi angolra, szövegek, emailek ellenőrzésére, keress meg bátran!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Budasys bt

Magántanár

Angoltanár

Babysitter

www.budasys.hu oktatás, képzés, tanácsadás
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Göőz Gábor

Magántanár

Rendszergazda, informatikus

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem, mint informatika tanár és rendszergazda.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Hering-Pusztai Viktória

Magántanár

Magyartanár

Szia! Ha szükséged lenne egy olyan empatikus és türelmes szakemberre, aki támogatja és fejleszti általános iskolás gyermeked többféle szempontból is, szeretettel várom a 18. kerületi otthonomban berendezett kis tanulókuckómban. Több éve foglalkozom 4. - 8. osztályos gyermekek korrepetálásával humán tárgyakból, emellett fejlesztem az önbizalmukat, és segítek kialakítani bennük a belső motivációt. Segítek elkészíteni az olvasónaplót, kialakítani a megfelelő tanulásmódszertani ismereteket és átadni a különböző témákból a lehető legszélesebb tudáshalmazt, mindezt gyakorlati és színes példákkal, feladatokkal. Rendkívül fontosnak tartom, hogy alaposan, de gyakorlattal vegyítve tanulják meg a gyerkőcök az anyagokat, olyan plusz információkkal amik könnyebben érthetővé teszik számukra az adott tananyagot. Az elméleti tapasztalataim többek között a Gyógypedagógiai segítő munkatárs és a Szociálpedagógia képzésen szereztem, emellett jelenleg mesterszakos pszichológia hallgató vagyok, folyamatosan fejlesztem önmagam is, gyakorlataim nagy részét pedig a csoportos gyermektáboroztatás és az egyéni fejlesztői óráimon szereztem.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 megbízás
Kübler Zsuzsa

Magántanár

Közgazdász vagyok, könyvelek, oktatok.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Kulcsár Zsuzsa

Magántanár

Kineziológus

Feltöltődnél, oldódnál, változnál, szeretnél hatékonyabb lenni? Arra lenne szükséged, hogy könnyebben elérd a céljaidat? Fejlesztenéd képességeid? Megszabadulnál a korlátozó hitrendszereidtől? Szeretnéd semlegesíteni a visszatérő, korlátozó mintáidat? Több módszerrel, egyéni konzultáció és csoportos tréning formájában is segíthetek! Az alternatív, holisztikus módszerek leghatékonyabb és -eredményesebb módszereivel tudlak támogatni: A NEURO-ENERGETIKAI KINEZIOLÓGIA esetében a legújabb neurológiai és agykutatási eredmények is ezt igazolják. Eszközeim - melyek mindegyike gyengéd és biztonságos módon segíti a hozzám fordulókat - a legfőbb jót és kiegyensúlyozottságot elérni: tudat- és képességfejlesztés, agyintegráció, fiziológiai, biokémiai, és érzelmi stresszoldás. Energetikai kiegyensúlyozás a hagyományos kínai gyógyászat elemeire épülve. TANFOLYAMOK: TOUCH FOR HEALTH (a kineziológia módszerének alapja), USUI REIKI (energetizálás, fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok beindítása, tudatosság emelése) TAROT (analógiás gondolkodás fejlesztése, önismeret, fejlődési út kiteljesedése) METAMORF gerincreflexpontokon alapuló terápia (a gerinc-ideg kapcsolatokban lerakódott, érzelmi-energetikai blokkok oldása, csakra működés harmonizálás)
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Magyar Veronika

Magántanár

Némettanárként magánórát vállalok német nyelvből. 8 éve középiskolai némettanárként dolgozom. 1 évet éltem Németországban és fél évet dolgoztam Ausztriában. Első sorban olyan diákok jelentkezését várom, akik kezdő szintről a B2-es szintig szeretnének eljutni, akiknek az iskolai magyarázat nem érthető, elakadtak a nyelvtan megértésében. Szabad időpontjaim : Hétfő és Csütörtök délelőtt 08:00-12:00 óradíj: 4500 Ft/ 45 perc.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Tormási Kata

Magántanár

Matektanár

Szeretek matematikát tanítani! Másfél évtizedes magántanári gyakorlatom van. Meg tudok tanítani olyan fogásokat, amelyekkel a tanítvány feladatmegoldó rutint szerez. És addig magyarázok türelemmel, amíg teljesen meg nem érti az anyagot. A tanítványaimmal megtalálom a hangot. Szeretek jó hangulatot teremtve, oldottan együttműködni velük. (4 gyermekem, 4 unokám van, úgyhogy van ebben rutinom :) ) Hangsúlyt fektetek arra, hogy a gyerek önbizalmát növeljem a matematika kapcsán. 5. osztálytól érettségiig vállalok matematikából - korrepetálást - felzárkóztatást (akár nyáron, vagy tanév közben alkalmanként is egy-egy tananyag-részből vagy dolgozat előtt) - pótvizsgára - középiskolai felvételire (8 osztályos és 4 osztályos gimnáziumba is) - és középszintű érettségire felkészítést ONLINE. Olyan kamerával dolgozom, ami az arcomat is tudja láttatni és azt is, amit éppen írok – így a személyes óra minőségét tudom nyújtani. Felajánlom egy ingyenes próbaóra lehetőségét – így kockázat nélkül lehet megnézni, hogy a gyerek számára megfelelő vagyok-e és hatékony-e velem az online módszer. Kiváló referenciákkal rendelkezem. Érettségizett tanítványaim helyére várom új tanítványaimat.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Balassa Orsolya

Magántanár

Angoltanár

Hitelszakértő, pénzügyi tanácsadó

Tapasztalt, eredményes nyelvtanár vagyok közép és felsőfokú nyelvvizsgákra készítek minden korosztályt, jónevű gimnáziumban tanítok, főiskolán is tanítottam. Éltem az USÁban és jártam többször az Egyesült Királyságban, kiváló kapcsolatteremtő képességgel, empátiával rendelkezem, barátságos, megnyerő modor jellemez, nyitott vagyok, naprakész, korrekt, becsületes és megbízható. Természetesen számlaképes.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
dr. Nagy István

Magántanár

Nyirokmasszázs

Cellulit masszázs

Több mint 30 éve foglalkozom emberek segítésével, fejlesztésével. Ha elakadtál a tanulásban, javítanál az állóképességeden, megoldhatatlannak tűnő konfliktusaid vannak (vagy valakinek, akin szívesen segítenél), keress bátran. Jogod van hozzá, hogy jól érezd magad a bőrödben...
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
K. Zsuzsanna

Magántanár

Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Szabó István

Magántanár

A Nyíregyházi Egyetemem szereztem Történelem diplomát.Történelemből vállalok érettségire való felkészítést,illetve korrepetálást iskolásoknak.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Zsilavecz Csilla

Magántanár

Angoltanár

Asztrológus

Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 vélemény

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Mezőkövesdi magántanárok összesen 93 értékelést kaptak, 4.80 csillagos átlaggal.