Budapest - XXII. kerületi magántanárok

Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Budapest - XXII. kerület

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Kuntarics Józsefné - Süni

Magántanár

Némettanár

Orosztanár

Német, orosz és magyar nyelv oktatás, korrepetálás Csepelen. Érettségire, külföldi munkára előkészítés. Kommunikatív nyelvoktatás. Magyar nyelvtanból nyolcadikosok felkészítése, irodalomból és nyelvtanból érettségihez segítés. Oroszból kezdőket is vállalok, de olyanokat is, akik fel akarják frissíteni megkopott tudásukat. Legyen sikerélményed, mert a tiéd az enyém is! Online, skype, illetve itthon vállalok tanítványokat.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
41 megbízás
6 vélemény
Fogadok munkát
Babos Lilla Brigitta

Magántanár

Személyi edző

Tánctanár

Balett oktatás. Esküvői tánc tanítás. Személyi edzés és gimnasztika. Mester diplomás táncművész és tanárként profi képzést biztosítok. Fontosnak tartom a precizitást és a motiváló kellemes hangulatot. Személyi edzéseimben hangsúlyt kap az elegancia is és a prevenció. Több éves színpadi és tanítói tapasztalattal rendelkezem. Keress bátran! 😊
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
10 megbízás
3 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Varga Anita

Magántanár

Bejárónő, házvezetőnő

Babysitter

Udvozlom! Becsuletes, megbizhato Hölgykent tobb eves kulfoldi- es magyarorszagi tapasztalattal vallalom gyermek/gyermekek felugyeletet, altalanos iskolasok korrepetalasat /angol, nemet nyelvbol is/,illetve hazvezetest, takaritast. Allat nem akadaly. Szep napot!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
26 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Magántanár

Szövegíró, újságíró

Angoltanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
152 megbízás
28 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Bajzák István

Magántanár

Kertész

10 éves tapasztalattal, nehezebb sövénynyírásokat (alak, magasság, hossz) szeretek csinálni.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Fizikatanár

Magyartanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
62 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
10 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Barbara Brigitta
Sziasztok! 10 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt. Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt) Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva. Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel. Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ). Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni. Csoportoknak kedvezményt biztosítok. Tanított tárgyaim leírása: MATEMATIKA - 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály) - felvételire felkészülés - közép- és emelt szintű érettségi felkészülés - pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban) FELADATMEGOLDÁS - ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás) Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon. 06704080249
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Polgár Betti

Magántanár

Matektanár

Kémiatanár

20 évéves mérnöktanári gyakorlattal matemetikát és kémiát általános iskolásoknak, élelmiszerkémiát, élelmiszerismeretet,szakmai számításokat tanítok középiskolásoknak digitális felületen. Sok-sok segítő kérdéssel, önálló gondolkodáson alapuló beszélgetésekben fedezhetik fel tanulóim a már meglévő ismeretikben rejlő összefüggéseket és ezáltal újabbakat találnak a témával kapcsolatban. Az önálló felfedezés mindekinek sokkal inkábba sajátja, mint egy elolvasott szabály. A begyakorlás digitális felületeken játékos formában történik.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
Cseke Regina

Magántanár

Némettanár

Önnek vagy gyermekének gondja akadt a német nyelv elsajátításával? Barátságos, személyre szabott órák, rendkívül jutányos áron, Törökbálinton, Érden, Budaörsön és a környékén. 1-12. osztályos tanulók és felnőttek korrepetálása német nyelvből. Középfokú nyelvvizsgára való felkészítés. A német nyelven kívül alsó tagozatos tanulók korrepetálását is vállalom, minden tantárgyból. Tanítói végzettségem és felsőfokú nyelvvizsgám van. Hívjon bátran!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
9 megbízás
3 vélemény
1 fotó
Ott Árpád

Magántanár

A Sikk Autós Iskolát vezetem, oktatok. Vizsgaeredményeim alapján a legjobbak között vagyok a Központi Régióban. A tanulóim előrehaladását folyamatosan figyelemmel kísérem.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
1 megbízás
21 vélemény
Fazekas Mihály

Magántanár

Történelem-magyartanárként vállalok korrepetálást, ált. isk. ötödikes korosztálytól kezdve. Egy általános iskolában tanítom mindkét szakom, gyakorlattal rendelkezem. Fiatalos stílussal, a tanulók érdekeit és igényeit szem előtt tartva dolgozom. Facebookon Fazekas Mihály néven megtalálhatnak, kérem, hogy ott írjanak, vagy ha itt teszik, írják meg e-mail címüket, egyéb elérhetőségüket.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
Arnóth Tímea

Magántanár

Angoltanár

Angol nyelvoktatásban otthon vagyok :)
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Tanácsadó
Minősített jószaki
6 megbízás
16 vélemény
Benedikti Bence

Magántanár

Angoltanár

Hostess

Kedves Érdeklődő! 2014-ben érettségiztem az Illyés Gyula Gimnáziumban és jelenleg a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán vagyok nappali tagozatos aktív státuszban lévő orvostanhallgató. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem általános iskolás gyerekek korrepetálását illetően, elsősorban biológiát, kémiát és angol nyelvet tanítok, de segítek matematikából, magyar nyelvből, fizikából is felkészülni. Középiskolásoknak biológia, kémia és angol nyelv korrepetálást vállalok. A hatékony tanulás érdekében tanulásmódszertannal is foglalkozom. Kisebb rendezvényeken, pl. házavató partik stb. háttérzenészként szoktam fellépni gitárral és énekkel, emellett gitároktatást is vállalok kezdők részére. Fenti munkákban állok rendelkezésre NYÁRON IS! Házhoz megyek: Törökbálint és Budaörs területén, valamint Budapesten belül a tömegközlekedéssel számomra 1 órán belül megközelíthető helyekre.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
Bokor Melinda [Meli]

Magántanár

Matektanár

Korábban alkalmazott matematikusnak tanultam az ELTE-n. Középiskolás szintig vállalok matematika oktatást.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
1 megbízás
Szupper Krisztina

Magántanár

Testékszer

Ötvös

Egyedi tervezésű ékszereket készítek, akár különleges igények alapján is, személyre szabottan. Az ékszerkészítés és -tervezés tanfolyamaimon el is sajátítható.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
6 vélemény
Beáta Pusztai

Magántanár

Történelem tantárgy oktatását vállalom általános iskolásoknak és középiskolásoknak. Történelem érettségire is szívesen felkészítek bárkit. Általános iskolás diákoknál humán tantárgyak, földrajz, természetismeret, biológia tantárgyban is van már gyakorlatom.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Nováky Csaba [Chubee]

Magántanár

Matektanár

Az ELTE matematika szakos hallgatoja vagyok, szivesesen tanitok felsos altalanos iskolasokat, kozepiskolasokat es egyetemistakat, foiskolasokat. Ezen kivul 10 eve versenyszeruen sakkozom, 1. osztalyu minositesem van.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
1 megbízás
2 vélemény
Antos András

Magántanár

Matektanár

Rendszergazda, informatikus

Matematika tanítást vállalok.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Bagosi Attila Ferenc [BAF]

Magántanár

Honlapkészítés

Tolmács, fordító

Közlekedésmérnök hallgatóként középiskolai szintű matematika, fizika, angol nyelv, valamint KRESZ oktatását, korrepetálást vállalnék diákoknak és felnőttképzésen részvevőknek, jogosítványt szerzőknek egyaránt. Ezen kívül: weboldalak készítését, valamint angol nyelvről és nyelvre fordítást elvállalok.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
3 vélemény
Anita Pócz

Magántanár

Gyógypedagógiai diplomával és mozgás terapeuta képesítéssel rendelkezem. A fent leírtak alapján vállalok óvodás és általános iskolás korú gyermekek korrepetálását, fejlesztését, felzárkóztatását és tehetséggondozását. Tapasztalataim tanulásban akadályozottság, részképesség probléma, autizmus, hiperaktivitás, figyelemzavar, értelmi akadályozottság, szenzoros integrációs zavar területein vannak. Az óráimat játékosan, mozgással egybekötve alakítom, digitális pedagógusként pedig számítástechnikai eszközöket is alkalmazok. Kreatív és türelmes vagyok, szívesen dolgozom sajátos nevelési igényű gyermekekkel is. Referenciákat bármikor rendelkezésre bocsátok. Pályám során utazó gyógypedagógusként és osztályfőnökként tevékenykedem,eltérő és normál tanmenet szerint működő általános iskolákban és óvodákban.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Kovásznai Csaba [Csabi, Csabó, Csubakka]
Kedves Látogatóm! Én egy földrajz-matematika tanárszakos hallgatója vagyok az ELTE Természettudományi karának. Így ha szükséged lenne a fent említett két tárgy valamelyikéből korrepetálásra, érettségire való felkészítésre, tanulmányi versenyekre való készülésre, kérlek fordulj hozzám bizalommal! Óradíjak: 950-1200 Ft/60 perc
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
1 megbízás
Békési Éva [Vica]

Magántanár

Matektanár

Általános és középiskolások matek, fizika, kémia, mechanika magántanítását, korrepetálását, felzárkóztatását vállalom Budapesten!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
1 megbízás
Szegedi Atina [Atinka]

Magántanár

Titkárnő, asszisztens

Babysitter

Elsődlegesen 40 órás irodai főállást keresek, ahol informatikai tudásomat kamatoztathatom, tovább bővíthetem. Másodlagosan vállalok matematika/informatika tantárgyakból magántanítást.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
1 megbízás
Tavy Rózsa Anna

Magántanár

Nevem: Tavy Rózsa Anna 38 éve pedagógus illetve gyógypedagógusként dolgozom. Ezen felül takarítást is vállalok. Ha felkeltette érdeklődését keressen meg a megadott telefonszámon.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
1 megbízás
Vadnai Zsolt

Magántanár

Kémiatanár

Fizikatanár

A Zseniképző átértelmezi a tanulás és tanítás fogalmát. A lényeg: a diák 100%-ban jelen van a pillanatban. A fiatalok sokkal többet tanulnak az intenzív beszélgetésekből, mint a frontális órákon. Kevesebb idő alatt sokkal intenzívebb megértés! Mitől digitális...? Nem, nem attól, hogy távoktatás. Az eszközök digitálisak, azért. Akár személyesen, akár online. 9 éve működik! A módszer 23 év tapasztalatra épül. Hatékonysága miatt 85%-ban a Zseniképző online oktatását választják. Akkor is, ha előtte személyesen is kipróbálták. Biológia, elektrotechnika, fizika, kémia, magyar nyelvtan vagy matematika általános vagy középiskolában? Analízis, algebra, műszaki vagy biofizika, mechanika, statisztika, valószínűségszámítás egyetemen? Digitális technika, elektronika, informatika, villamosságtan? Érettségi, felvételi, évközi vagy pótvizsga? Netán felnőttként vissza az iskolapadba...? Egy Zseniképző óra intenzív beszélgetésre épül, miközben a tanár – az élőbeszéd tempójában kommunikál: nincs holtidő; – grafikus, kapcsolódó jegyzetet készít; – a diák kérdéseit, felvetéseit beépíti az óra anyagába; – előhívja a diák valódi, rejtett vagy elnyomott tanulási képességeit; – felszabadítja a korábbi negatív hiedelmek és tévedések blokkoló hatását; – bármilyen kapcsolódó, korábbi anyagrészt is újra elmagyaráz; – a diák saját, hétköznapi tapasztalataiban rámutat az élő tananyagra; – meglévő vagy rögtönzött szemléltetéssel segíti a feldolgozást; – a tempóját, a jegyzetelést, a párbeszédet a diákhoz igazítja; – a megértést tekinti célnak, bármin változtat ennek érdekében; – megkönnyíti a megértett anyag készségszintű alkalmazását; a diák – az interaktív magyarázatra koncentrálhat; – együtt gondolkodhat a tanárral, alakíthatja a beszélgetést; – bármikor áttérhet az őt érdeklő kérdésekre, kimaradt részekre; – a tananyagot gondolatok logikus folyamataként éli meg; – a tanár a szeme előtt készíti az órai jegyzetet; – a jegyzetet akár kiegészítheti saját bejegyzésekkel; – igényelheti a teljes óra digitális videofelvételét; – tetszőleges digitális eszközén megjelenítheti az órai jegyzetet; – képessé válik a megértett anyag önálló alkalmazására; – a megtanult tanulási stratégiát használni tudja más tárgyak esetében is. Elő a gépet, és netre fel! Tapasztald meg az élő videókapcsolat varázsát! Személyes oktatás helyszíntől függő pótdíjjal kérhető. Az ár munkanapokon 9–18 óra között értendő. A tanulás egy kaland, felfedezés, élmény! ... és a tiéd! :) Használni kezded a saját látásmódodat, a saját gondolkodásodat... ... és tanulni kezdesz, a szó igazi értelmében ;) Ne képzeld el... Próbáld ki! Ingyen! Erre vártál, nem? Fedezd fel a világot a saját utadon! "A legtöbb tanár arra vesztegeti idejét, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, amivel kiderítheti, mi az, amit a diák nem tud; míg a kérdezés igazi művészetének azt kell felfedezni, amit a tanuló tud vagy tudni képes." (Albert Einstein)
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Sarkadi Réka [Sira]

Magántanár

Angoltanár

Magán angolórák a 15 kerületben. Órákat adok még Dél-Pesten és a belvárosban is! Ezt nem fogod elfelejteni!:) Korrepetálás, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára felkészítés. Minden szinten szinte minden.Angol-áruház!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
Jószaki
7 megbízás
4 vélemény
Kovács Ádám

Magántanár

Videós, operatőr

Esküvői fotós

Megbízható, profi munkavégzés, magas esztétikai fokon. Írj bátran és célozzuk meg együtt a végtelent! :)
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
4 megbízás
10 fotó
Bagyal Rita Tünde [OPTIMISTA a végletekig]
Kérlek, augusztus végén jelentkezz70, ha a tanévben engem választasz613. hogy legyen helyed90. Ez esetben, ha meghallgatsz40 s megfigyeled jól amit mondok , akkor sikeres középsulis felvételihez vagy érettségihez elvezetlek matekból.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén
1 megbízás
Harmat Eszter

Magántanár

Történelem-filozófia tanár szakos hallgatóként kedvezményes áron vállalok érettségire, pótvizsgára felkészítést, korrepetálást történelem, magyar, filozófia/etika tárgyakból. Végzős hallgatóként a legújabb tanítási módszerekkel várom a tanulókat Budapest belvárosában, vagy Dorogon és környékén.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XXII. kerület teljes területén