Budapest - V. kerületi magántanárok

Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Budapest - V. kerület

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Somogyi Mari

Magántanár

Matektanár

EBBEN A FÉLÉVBEN MÁR NEM TUDOK FELKÉSZÍTÉST, TANÍTÁST VÁLLALNI !!!!! Legközelebb 2022. január 15 után! Köszönöm a megértést! Reáltárgyakat (matematika, fizika, kémia) tanítok általános és középiskolásoknak. Javítóvizsgára, felvételire felkészítek, de elsősorban TANULNI tanítom meg a gyerekeket. Sok türelemmel, tapasztalattal, kiváló módszerekkel. Zuglóban lakom, sajnos csak otthon tudok tanítani..Semmilyen idegen nyelvet nem tudok tanítani!
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Jószaki
40 megbízás
11 vélemény
Fogadok munkát
Bednár Alexandra

Magántanár

Matektanár

Az ELTE programozó-matematikus szakán végeztem, több éve foglalkozom 10-18 éves gyerekek matek, fizika felkészítésével vizsgákra, dolgozatokra, versenyekre. Mottóm: A matematika nem megérthetetlen, csak jól kell felépíteni az alapoktól!
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Minősített jószaki
90 megbízás
16 vélemény
Fogadok munkát
Balla Éva

Magántanár

Angoltanár

Angol nyelv tanítását vállalom minden korosztály számára kezdőtől a nyelvvizsga és érettségi előkészítőig. Tapasztalt vizsgáztató is vagyok. Keress bátran!😊 Saját helyszínen a harmadik kerületben tanítok. Óradíj megegyezés szerint. jelige:diplomás nyelvtanár
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
9 megbízás
Fogadok munkát
Babos Lilla Brigitta

Magántanár

Személyi edző

Tánctanár

Balett oktatás. Esküvői tánc tanítás. Személyi edzés és gimnasztika. Mester diplomás táncművész és tanárként profi képzést biztosítok. Fontosnak tartom a precizitást és a motiváló kellemes hangulatot. Személyi edzéseimben hangsúlyt kap az elegancia is és a prevenció. Több éves színpadi és tanítói tapasztalattal rendelkezem. Keress bátran! 😊
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
10 megbízás
3 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Bajzák István

Magántanár

Kertész

10 éves tapasztalattal, nehezebb sövénynyírásokat (alak, magasság, hossz) szeretek csinálni.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Varga Anita

Magántanár

Bejárónő, házvezetőnő

Babysitter

Udvozlom! Becsuletes, megbizhato Hölgykent tobb eves kulfoldi- es magyarorszagi tapasztalattal vallalom gyermek/gyermekek felugyeletet, altalanos iskolasok korrepetalasat /angol, nemet nyelvbol is/,illetve hazvezetest, takaritast. Allat nem akadaly. Szep napot!
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
26 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Magántanár

Szövegíró, újságíró

Angoltanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Minősített jószaki
152 megbízás
28 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Jószaki
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Fizikatanár

Magyartanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Minősített jószaki
62 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
10 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Barbara Brigitta
Sziasztok! 10 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt. Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt) Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva. Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel. Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ). Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni. Csoportoknak kedvezményt biztosítok. Tanított tárgyaim leírása: MATEMATIKA - 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály) - felvételire felkészülés - közép- és emelt szintű érettségi felkészülés - pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban) FELADATMEGOLDÁS - ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás) Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon. 06704080249
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Polgár Betti

Magántanár

Matektanár

Kémiatanár

20 évéves mérnöktanári gyakorlattal matemetikát és kémiát általános iskolásoknak, élelmiszerkémiát, élelmiszerismeretet,szakmai számításokat tanítok középiskolásoknak digitális felületen. Sok-sok segítő kérdéssel, önálló gondolkodáson alapuló beszélgetésekben fedezhetik fel tanulóim a már meglévő ismeretikben rejlő összefüggéseket és ezáltal újabbakat találnak a témával kapcsolatban. Az önálló felfedezés mindekinek sokkal inkábba sajátja, mint egy elolvasott szabály. A begyakorlás digitális felületeken játékos formában történik.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
Bagosi Attila Ferenc [BAF]

Magántanár

Honlapkészítés

Tolmács, fordító

Közlekedésmérnök hallgatóként középiskolai szintű matematika, fizika, angol nyelv, valamint KRESZ oktatását, korrepetálást vállalnék diákoknak és felnőttképzésen részvevőknek, jogosítványt szerzőknek egyaránt. Ezen kívül: weboldalak készítését, valamint angol nyelvről és nyelvre fordítást elvállalok.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Jószaki
3 vélemény
Baranyai Éva

Magántanár

Kedves Szülő! Bármely alsó tagozatos tantárgyból vállalom gyermeke teljes körű korrepetálását, felkészítését! Hívjon bizalommal akkor is, ha munka vagy egyéb elfoglaltságai miatt nincs elég ideje tanulni csemetéjével, de mindig biztos szeretne lenni abban: gyermeke jó kezekben van és tanulással tölti az időt! Mikor érdemes hozzám fordulni? - Tanulási nehézségek esetén - Iskolát kezdő gyermekeknél - Időhiányban szenvedő szülők esetében - Speciális tárgyi felkészítési igény esetén - Gerincferdülés és egyéb mozgásszervi panaszok esetén A tantárgyi korrepetálás mellett gyógytestnevelőként célomnak tekintem a gyermekek mozgásszegény életmódjából (főleg TV és számítógép használat) adódó (elsősorban különböző mozgásszervi és gerinccel kapcsolatos) egészségügyi problémák megelőzését/kezelését is, így ilyen jellegű munkát is örömmel vállalok! Magamról: Tanító, testnevelő szakon végeztem Győrben, ezt követően gyógytestnevelői diplomát, majd pedig Pedagógus Szakvizsgát szereztem. 2007 óta általános iskolai tanítóként, testnevelőként dolgozom, immár 3. éve Dunakeszin.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Jószaki
1 megbízás
2 vélemény
Bokor Melinda [Meli]

Magántanár

Matektanár

Korábban alkalmazott matematikusnak tanultam az ELTE-n. Középiskolás szintig vállalok matematika oktatást.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
1 megbízás
Takács Borbála

Magántanár

Matektanár

Matek, fizika és történelem korrepetálást vállalok 1500 Ft/60 perc
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Cseh Márk Roland

Magántanár

Felszolgáló, pultos

Villanyszerelő

Fiatal,gyors precíz munkát vár akkor én vagyok az emberre. Külföldi tapasztalattal rendelekezem
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Szokolai Zoltán - Pezsgő Duó-Trió

Magántanár

Esküvőszervező

Zenész

A melódikus - dallamos háttér zenét, tánc -, operett -, hazai és külföldi sláger zenét, magyar nótákat - csárdásokat, mulatósokat, rock & roll, latin, pop zenét... a hajnali kifulladásig szolgáltatom SZINTETIZÁTORRAL, HARMONIKÁVAL, ÉNEKKEL. A formáció igény szerint bővülhet szaxofonos - harmonikás - énekes nővel, gitáros - szaxofonos - énekessel, dobossal... A nagy és változatos repertoárt csúcs minőségi hang és fény technikával szolgáltatom. Szokolai Zoltán hivatásos zenész (zeneiskolai harmonika tanár)
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Varga Edina

Magántanár

Szövegíró, újságíró

Lakberendező

Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
6 megbízás
1 vélemény
Nagy Andrea

Magántanár

Magyartanár

Némettanár

Kedves Érdeklődő! Magyar nyelv és irodalomból, ill. német nyelvből vállalok korrepetálást, érettségire felkészítést. Jelenleg csak online formában. 🇩🇪🇭🇺🇩🇪🇭🇺🇩🇪🇭🇺 Mát több, mint 10 éve tanítok közép, ill. általános iskolában is. A diákjaim szerint megértő, türelmes és szakmailag nagyon felkészült pedagógus vagyok. Az óráimat igyekszem minél színesebben megtartani, igény és korosztály szerint játékos formában is. Remélem, Neked is tudok segíteni! Keress üzenetben!
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
8 megbízás
1 vélemény
Zsilavecz Csilla

Magántanár

Rendezvényszervező

Angoltanár

Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
Boda Ádám

Magántanár

Magyartanár

Angoltanár

Bemutatkozás Boda Ádám vagyok, az ELTE-n végeztem tanárszakon, tíz éve tanítok magántanárként. Az elmúlt években különböző intézményekben szereztem iskolai szakmai gyakorlatot (ELTE Radnóti / ELTE Trefort / Deák Diák Általános Iskola), jelenleg magánoktatással, digitális tananyagfejlesztéssel foglalkozom, és a SuliCenternek vagyok az alapítója. Oktatóinkkal arra törekszünk, hogy minél több diákkal megismertessük, hogy a tanulás egy élvezetes tevékenység is tud lenni, melyben rengeteg pozitív élményt lehet szerezni. Az ország legkiválóbb tanárai tanítanak nálunk, így ha szeretnél szakmailag megfelelő, ugyanakkor lendületes, hangulatos órákat venni, akkor keress meg minket bátran! :) Mire készítünk? – 4.-es / 6.-os / 8.-os központi felvételire (magyarból és matekból) – Közép és emelt szintű érettségire (bármely tantárgyból) – Általános korrepetálást is vállalunk (bármely tantárgyból) – Tehetséggondozó órákat / pótvizsgára felkészítéseket is tartunk (bármely tantárgyból) Honlap: www(pont)sulicenter(pont)hu Keresd fel honlapunkat, ahol részletes információkat találsz! Hamarosan központi felvételire készítő videók is elérhetőek lesznek rajta! ️Árak *Kiscsoportos alkalmak (3-4 fő): 4.500 ft. / fő / 50 perc *Páros alkalom: 5.000-6.000 ft. között tantárgytól függően / fő / 50 perc *Egyéni alkalom : 7.500-9.000 ft. között tantárgytól függően / 50 perc
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Bánhidi Sándorné

Magántanár

Fizikatanár

Matektanár

Nyugdíjas tanár. Kiegészítést szeretnék keresni, heti 2-3 napon.Vállalom diákok korrepetálását matematika és fizika tantárgyakban.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Szabóné Kiss Györgyi

Magántanár

Némettanár

Babysitter

Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
dahar mester Madarász István [Sityu]

Magántanár

Asztrológus

Programozó

Az értékelések, amiket másoktól kapok, majd elárulják milyen szaki vagyok.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
1 megbízás
Oláh Barbara

Magántanár

Hostess

Angoltanár

Munkámra igényes, pontos precíz, figyelmes vagyok. Erősségeim a kreativitás, elhivatottság, pozitivitás. Nem dohányzom.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Szalay Nikolett [Nikó, Nicky, Niky, Nikky, Effini]

Magántanár

Egyéb

Titkárnő, asszisztens

Vidám, 4 gyermekes édesanya, több mint 15 év magántanítási/tanítási és irodai tapasztalattal, külföldi végzettségekkel, 2 felsőfokú nyelvvizsgával segít! Elsősorban német és angol fordítást vállalok, hivatalos pecsétet nem tudok adni! Online matematika segítség.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Jószaki
3 megbízás
2 vélemény
Balassa Orsolya

Magántanár

Tolmács, fordító

Angoltanár

Tapasztalt, eredményes nyelvtanár vagyok közép és felsőfokú nyelvvizsgákra készítek minden korosztályt, jónevű gimnáziumban tanítok, főiskolán is tanítottam. Éltem az USÁban és jártam többször az Egyesült Királyságban, kiváló kapcsolatteremtő képességgel, empátiával rendelkezem, barátságos, megnyerő modor jellemez, nyitott vagyok, naprakész, korrekt, becsületes és megbízható. Természetesen számlaképes.
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Horváth Péter

Magántanár

Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
1 megbízás
Tózsa Anna

Magántanár

Matektanár

Kedves Érdeklődő! Várom leendő diákjaimat, akik szeretnék jobban megismerni a matematika lenyűgöző világát. Általános és középiskolásokat, gimnazistákat és kezdő egyetemistákat is szívesen segítek. Legyen szó általános korrepetálásról, központi felvételire vagy érettségire való felkészítésről, zárhelyire vagy vizsgára való közös felkészülésről. Koradélelőtt, délelőtt, délután és késődélután is lehetőség van órafoglalásra! Mivel főállású magántanár vagyok, rugalmas időpontokban tudok órát tartani. Az órák előtt rendszerint megbeszéljük, hogy melyik témakörrel szeretnénk foglalkozni, így célzott feladatokkal tudok készülni az alkalomra, hogy a magánóra csak és kizárólag az új ismeretek elsajátításáról és a mélyebb megértésről szóljon. Az óráimra való felkészülésre nagy hangsúlyt fektetek és igyekszem személyre szabni magánóráimat, hogy mindenki elégedetten és sikerélményekkel gazdagodva távozzon! A magánórák díja: 8000 Ft / 50 perc. Helyszín: Személyesen Miskolc belvárosában vagy ONLINE. Kérlek, amennyiben kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén
Toth Melinda

Magántanár

Babysitter

Nyari szunetben takaritast,meditaciot vallalok
Bővebben
Kiszállok Budapest - V. kerület teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Budapest - V. kerületi magántanárok összesen 212 értékelést kaptak, 4.79 csillagos átlaggal.