FOGADOK MUNKÁT
Vasvári Zoltán
Vasvári Zoltán
209
Megbízás

6 perccel ezelőtt volt itt.

Budapest - VIII. kerület és 45 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 94264

Minősített jószaki

Vasvári Zoltán bemutatkozása

Üdvözlöm! Vasvári Zoltán vízszerelő vagyok vállalok víz szerelési munkákat Budapesten számlával Lakás nyomó és lefolyó hálózatának teljes felújítása -kiépítése , Csaptelepek cseréje, mosdónál , mosogatónál, kádnál,zuhanynál Mosdó, mosogató, kád, wc csésze, wc tartály, cseréje-javítása Szifonok javítása cseréje Mosógépek, mosogató gépek bekötése vízóra csere zuhany ,kád,mosdó,mosogató kézi duguláselhárítása
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyorsan reagált a megkeresésre, a munkavégzéssel minden rendben volt, korrekt áron dolgozik és kedves, udvarias volt.
Ajánlatkérő
Pontos,precíz gyors ès elfogadhatò áron dolgozott
Ajánlatkérő
Azt kaptam, amit megbeszéltünk elöre. Nem húzott le, nem trükközött. Két váratlan problémát is orvosolt, ami megakadályozhatta volna a javítást, ha nem megoldáscentrikusan áll a kérdéshez.
Ajánlatkérő
Csak ajánlani tudom, gyors és pontos volt, a szerelés közben felmerülő problémákat profiként oldotta meg.
Robi
Pontos volt, hiányzott egy alkatrész, de megoldotta a problémát, jelezve, hogy visszajön, amikor megkapom a hiányzó alkatrészt.
Ajánlatkérő
Gyors volt, precíz és korrekt áron.
Németh László
Csak a legegyszerűbb dolgokat csinálta meg a meg kb. 3 óra alatt. Megbeszélésük alapján kb. egy napos munka lett volna 90-100 ezer forintért. Szemrebbenés nélkül elkérte a 100 ezer forintot minden cetli nélkűl,úgy hogy a lefolyót nem süllyesztette le ahogy kértem.Így éri meg neki. Ezt mondta a bérlőmnek.
Szaki válasza:
Mivel ön is ott volt és látta egy félpanel lakásban nem lehet besüllyeszteni ezt el is mondtuk önnek megkérdeztem így is kéri e igennel válaszolt l számlát is kapott róla így nem értem a panaszát és miért kell hazudozni főleg több mint 1 hónap elteltével de vannak ilyen gerinctelen emberek sajnos
Ádám
Egy konyhai lefolyó javítása lett volna a munka. Elkezdett vésni és leverte a szomszédos WC-ben a csempét, mert átvésett oda. Az lefolyóba potyogó darabok eldugították a lefolyót. Ezután nem tudta az ólomcsőhöz csatlakoztatni a lefolyót, mert folyamatosan folyt belőle a víz. Ezután elment, adott telefonszámot, hogy helyette mással csináltassam meg, és ott hagyta a leverve a csempéket a WC-ben és a lefolyót eldugulva. Jó sokba került ezután a duguláselhárítás és a munka befejezése.
Ajánlatkérő
Gyorsan és jól megoldotta a feladatot. Bátran tudom ajánlani.
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos.
Ildi
Pontosan érkezett. Profin megoldotta a felmerülő nehézségeket, pedig nem volt egyszerű.
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt munkavegzes.
Ajánlatkérő
Érti a szakmáját
Rita Sándor
...
Feri
Apró, de számomra fontos javításról volt szó. Ő jelentkezett elsőnek és telefonon mindenben megállapodtunk. Udvarias, a megrendelő kéréseire odafigyelő volt. A megbeszélt időben, pontosan megjelent és kifogástalanul elvégezte azt.
Ajánlatkérő
Az elvállalt munkákat ügyesen medcsinálta.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz munkavégzés. A hiba javításán túl, addig kutatott, míg a kiváltó okot meg nem találta, javította!
László Balázs
Nagyon meg voltam Vele elégedve. Nagyon lassan lefolyó víz miatt hívtam ki. Időben érkezett, gyorsan és pontosan dolgozott.
Ajánlatkérő
Rugalmas, a vállalt munkát maradéktalanul, pontosan elvégezte. Teljes mértékben elégedett vagyok Vele.
Medárd
Eljött felmérni, határozott, szimpatikus szakember benyomását keltette, jó árat adott, megegyeztünk. A megbeszélt munkakezdés után fél órával hívtam, hogy hol van: elromlott az autója, áttettük egy héttel. Az új időpontban sem jött, mostmár hívni sem tudom, letiltott. Bármilyen indokot elfogadtam volna, de egy munkát nem így kell lemondani. Tartózkodjatok tőle.
Szaki válasza:
Sajnos reggel el kellett mennem egy pincei csőrepedésre és a pincében nincs térerő hívtam volna a munka végeztével és mentem volna de így már nem fogom megválogatom kinek dolgozom
Ajánlatkérő
Gyorsan kijött, megszerellte, amit kell, ajánlom.
Kelemen Erika
Apróbb vízszerelési munkákkal bíztuk meg, ezek mellett pedig még egy szekrény felszerelésében is segített. A megbeszélt idő előtt tudott jönni (ami nekünk nem jelentett problémát), gyorsan elvégezte a munkát és az előre megbeszélt összeget kérte érte. Ezúton is köszönjük szépen!
Juda
Pontos, gyors, udvarias és korrekt áron, jól dolgozott.
Marcell
Nagyon ajánlom Zoltánt, bárcsak minden szakember ilyen lenne. Pontosan (sőt még kicsit hamarabb is) érkezett. Gyorsan és precízen dolgozott, szép munkát végzett. Közben érthetően magyarázta, hogy mit és miért csinál. Emellett ügyelt a tisztaságra is.
István
Pontos és korrekt
Ajánlatkérő
A megkeresésre gyorsan reagált. A problémás vízbekötést megoldotta nagy bontás és rombolás nélkül, ami használatban levő lakásban nagy kincs.
Judit
Pontos, gyors, hozzáértő, baráti tarifa.
András
Udvarias volt végig, precízen dolgozott, nem csak a minimumra törekedett. A reggel 8-as idpőponthoz képest 20 perccel hamarabb érkezett. Minden kérdésemre válaszolt, bár volt, amikor azt éreztem, hogy a kíváncsiságomat támadásnak véli.
Evelin
Időben megérkezett és többször is visszajött, amíg nem lett teljesen kész a munka. Pénzt is csak a munka végeztével kért. Ajánlom!
Balazs Tamas
Gyors, precíz, kedves.
Eszter
Korrekt. Javaslatokat is mondott. A munkát a megbeszéltek szerint elvégezte.
Ajánlatkérő
Zoltán gyors és rugalmas volt időpontot illetően, igényesen elkészült a munka
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, mindent elvégzett úgy ahogy megbeszéltük, annyiért amennyiben megállapodtunk. Sem a hozzáállásában, sem a munkájában nem tudnék mondani semmi kivetnivalót. Közvetlen, barátságos szaki, aki mindent megold.
Juci
fél órával a megbeszélt idő előtt érkezett, viszont nem egészen fél óra alatt el is végezte a munkát, tökéletesen, rumli nélkül, kedvesen
Dávid
Jól és gyorsan dolgozott
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált, szinte másnap kezdte a munkát. Nem volt egyszerű, de sikerült megoldani. Ajánlom.
Tünde
Kedvesnek, segítőkésznek bizonyul. Munka közben szidta a monoblokkos WC-t. Pedig tudta, hogy ezt jön megcsinálni. Mikor kifizettem és elment, a WC-t takarítva tapasztaltam, hogy eltört az ülőke rögzítő csavarja. Rögtön felhívtam, de elhárította a felelősséget. Így leraktam a telefont, mert nagyon dühös lettem. A tartályra azt mondta, hogy pár nap és beáll a gumi része, nem fog folyni, ha igen visszajön kicserélni garanciában. Másnap hívtam, de nem lehetett elérni, és nem is hívott vissza. A WC azóta is folyik. Sajnálom, hogy nem tudtunk higgadtan megbeszélni a történteket.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, gyorsan és jól kicserélte a mosdókagylót, egy kérdéses pontnál elmondta mik közül választhatok, és mik ott az előnyök, hátrányok szakmailag. A megbeszélt munkadíjat kérte el.
Ajánlatkérő
Jó tanácsokkal látott el, hogyan lehet a problémát házilag orvosolni, nem jött ki feleslegesen és fizettetett kiszállási, munkadíjat.
Kovesdi Peter
Pontosan jött, precízen dolgozott
Gábor
Pontos,időben érkezett,gyorsan és szakszerűen dolgozott!
Csanád
erősség: udvarias, gyors reagálás, át lehet beszélni vele a problémát, és tanácsot is ad a megoldásra, egyszerű/ jól bevált megoldásokban bízik gyengeség: én hibám is, de nem ellenőriztem le a munka végén, hogy minden tökéletesen működik-e, ,és Ő sem "adta" át a munkát, így utólag derült ki, hogy nincs minden rendben. Telefonon megkeresve utólag segítőkésznek mutatkozott
Petya
Gyorsan és szakszerűen elvégzett munka
Ajánlatkérő
A probléma megoldásán dolgozott hatékonyan és gyorsan. Beszerzésben is segített
Ajánlatkérő
Egyeztetett időpontra nem jött ki, telefonját nem vette fel, utána semmire sem reagált már
Hajni
A furdőszobai régi pvc csovet szerelte le s korszerűsítette, a mosogatógépet kötötte be. A furdőszobai csaphoz nem volt megfelelo csavar, sajat felszereléssel dolgozott. Szép munkát végzett, megoldotta a feladatokat, rugalmas s telefonon mindog elérhető volt. Az árat kicsit sokallottam de a munka eredménye nagyon tetszett, orulok h őt választottu. Szívből ajánlom.
Ajánlatkérő
Ügyfélbarát, segítőkész, megbízható, korrekt, a munkát nagyon rövid idő alatt, tökéletesen megoldotta.
Márta
A megbeszélésnek megfelelően pontosan érkezett, megfelelően elvégezte a munkát, a megbeszélt áron.
Ajánlatkérő
Pontosan jött, elvégezte a munkát!
Orsolya
Pontosan és felkészülten érkezett. Mivel észrevett egy másik problémát így másnap vissza kellett jönnie, ezt is felkészülten és megfelelően javította. Ajánlom a szakembert!
Annabella
Pontosan érkezett és alaposan dolgozott, a kérdéseimre mindent érthető módon elmagyarázott, és még tanácsokat is adott a későbbiekre. Rendesen megküzdött a csappal, mire kiszerelte, voltak nehezítő körülmények, meg még nem várt tömítéscserék a lefolyónál is, de így is tartotta a megbeszélt árat.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, gyorsan, képességi legjavát adva, kreatívan oldotta meg a legtöbb feladatot, nehezített körülmények közt. Ügyfélközpontú, kedves, udvarias, segítőkész embre, aki nagyon kedvező ajánlatot adott. Felkészülten érkezett minden szügkséges anyagot hozott. Sajnos nem sikerült minden feladatot maradéktalanul megoldania.
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt, precíz! Köszönöm a munkáját!
Ajánlatkérő
A leírt hibajelenségen kívül a javítás közben derült ki az eltérő méretezés, a sarokcsap hibája. Háromszor ment el a mester a közeli szakboltba anyagért! Köszönöm szépen, ismételten!
Ajánlatkérő
Kifejezetten figyelmes és részletesen tájékoztat a helyzetről. Pontosan érkezett és gyorsan dolgozott.
Balogh Csaba
Pontosan a megbeszélt időben érkezett, és elvégezte a fényképek alapján előre egyeztetett munkát.
Ajánlatkérő
a kért munkát nem jól végeszte el nem volt hajlandó kijavitani morgót csapkódót
W.Andrea
Jó szakember, megoldotta mindkét fürdőszobai problémánkat gyorsan, megbízhatóan, korrekt áron dolgozott.
Ajánlatkérő
Még aznap tudott jönni, gyors és kedves volt a munka során.
Ajánlatkérő
Nagyon jo szakember. Jo ar ertek aranyban dolgozik. Gyorsan kiszallt (hirdetes megjeleneset koveto 1 oran belul) a helyszinre es kijavitotta a hibat. Nem szamolt fel extra dijakat az unnepnapi kiszallas miatt. Udvarias, kommunikativ. Mindenkinek jo szivvel ajanlom.
Kristóf
WC csésze cserét gyorsan vállalta, a többi szakemberhez képest olcsón. Az elvégzett munka rendben volt, ajánlom másnak is!
Ajánlatkérő
Pontosan erkezett, ugyesen dolgozott, magyarazott (amikor kerdeztem) es sok hasznos tanaccsal is ellatott. Maskor is ot hivnam.
Andi
Korrekt, rugalmas, nagyon elégedett vagyok. Köszönöm a munkáját!
Anikó
Megbízható, korrekt szakember. A munkát precízen elvégezte.
Ajánlatkérő
jól megoldotta a szifoncserét a fürdőszobában, pedig nem volt egyszerű. Reális áron dolgozott.
Ajánlatkérő
Pontos, gyors, precíz.
Ajánlatkérő
.
Lukácsi Reni
Jó szakember
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett,alapos hiba felmérés,jó probléma megoldás.Másnak is ajánlom.
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált, hamar tudtunk időpontot egyeztetni. Érthetően és udvariasan kommunikált végig, korrekt árajánlatot adott, és ami talán a legfontosabb, nagyon szép munkát végzett. Csak ajánlani tudom.
Ili
Minden rendben volt, meg voltam elégedve
Gabor
Gyors, alkalmazkodó.
Gál László
Pontos, korrekt díjszabással dolgozoi
András
Korrekt szakember, rugalmas és jól kommunikál.
Rita Sándor
Gyors, készséges
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált a megkeresésemre, másnap megoldotta a problémát korrekt áron. Segítőkész volt nagyon, mindenképpen ajánlanám.
Ajánlatkérő
Korrektül, gyorsan elvégezte a kért munkát.
Jutka
Számlát nem kaptam. A sittet nekem kellett levinnem. 2 hét múlva javításra vissza kellett hívni a "szalkembert". Azóta is rossz a WC, ugyanúgy folyik mint előtte. 35 ezer forintért! Soha többet. Senkinek nem ajánlom!
Ajánlatkérő
Telefonos beszélgetésünk után már másnap jött.Nem dramatizálta el a hibát (nagyobbnak leírt probléma-magasabb munkadíj), gyorsan, szépen dolgozott.
Ajánlatkérő
Gyors
Böbe
A jószakin keresztül találtam rá Vasvári Zoltánra,illetve Ő rám:) Hétfőn hívott,és még aznap délelőtt kijött a lakásomra felmérni az elvégzendő munkát,ami nem is volt annyira egyszerű,mint amilyennek én gondoltam. Zoltán gondolkodott,majd rövid eszmecsere után megállapodtunk,hogy szerdán,azaz a mai napon reggel 8-órára eljön,és elvégzi a munkát. A megbeszélt időpont ellenére,már 7.30-kor itt volt nálam,és bár a társasház gondnokára várni kellett 8-ig amíg a ház főelzáróját elzárja, Zoltán addig sem tétlenkedett, előkészítette a munkaterületet, megkezdte azok javítását. Gyorsan,szakszerűen dolgozott, a kérdéseimre udvariasan és érthetően válaszolt, és hasznos tanácsokkal látott el. A munka szinte egész délelőtt lefoglalta,és egy nem várt, lakáson kívüli problémát is megpróbált javítani. A fizetendő összeg a munka végére is annyi volt,mint amennyiben megállapodtunk. Csak jót tudok róla mondani,szívből ajánlom azoknak,akiknek SOS kell egy vízszerelő:) Csillagos 5-re értékelem. Böbe
Ajánlatkérő
Pontos, barátságos, rugalmas, csak ajánlani tudom.
Balázs
Időben érkezett, gyorsan elvégezte a munkát, viszont másnap vissza kellett jönnie garanciális javításra.
Anna
Informatív volt.
Olddboy
gyors, precíz, korrekt
Törölt felhasználó
Szerettem: gyors,pontos,korekt. Nem volt amit nem szerettem.
János
Megbízható
Zsolt
Minden rendben volt
Ajánlatkérő
Gyors és korrekt
Ajánlatkérő
Pontosan erkezett, gyorsan dolgozott, ami osszeget eleinte mondott, annyit is kert a vegen.
Ajánlatkérő
Egy felmerülő problémára megoldásra törekvően reagált – ez nagyon pozitív.
Árpád
WC-t és két csaptelepet cserélt nálam. Megbeszéltek szerint korrektül elvégezte a feladatot.
Gyula
Leírtam
Évi
Pontosan érkezett, gyorsan és jól dolgozott, udvarias volt.
Habalin Gyula
Eg órán belül megjelent. Rövid idő alatt, a telefonon megbeszélt korrekt áron elvégezte a javítást, csak ajánlani tudom! Habalin Gyula
Gál László
Pass
Marci
-
Kata
rendben volt minden, segítőkész szakember és megoldotta a problémát!
Ajánlatkérő
Kommunikativ volt
Ajánlatkérő
Minden oké
Viktória
24 oran belul jott es felmerte a feladatot. Nagyobb munkara hivtuk, de lehetosegeihez merten gyorsan dolgozott. Szivbol ajanlom :)
Ajánlatkérő
nem tudom
Ajánlatkérő
Pontos érkezés, gyors, precíz munka
Oshii
Gyorsan, szakszerűen dolgozott
Oshii
Az ajánlatkérés és a munka elvégzése között mindösszesen 2 óra telt el. Zoltán nagyjából 10 perc elteltével hívott, villámgyorsan érkezett és dolgozott. Köszönöm, minden rendben volt!
Turcsoki Péter
Jó tanácsokat adott.
Kovasati
Szakszerű, profi
Ica
Keresésemre nagyon gyorsan reagált, másnap(szombaton) jött a megbeszélt időpontban.Gyorsan, pontosan dolgozott még a váratlan problémát is azonnal meg tudta oldani.Másnak is jó szívvel tudom ajánlani.Gábriel Ica
Peter
Pontos, korrekt, gyors szakemberek, szívből ajánlom őket.
Nelli
Zoltán és társa ma pontosan érkezett, és nagyon lelkiismeretesen jártak végére a problémának, amit végül sikerült elhárítaniuk. Még hasznos tanácsokkal is elláttak. Az ár is korrekt volt. Látszik, hogy több évtizedes tapasztalatuk van, és semmilyen problémától nem riadnak meg, hanem profin, kreatívan megoldják. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, legközelebb is hozzájuk fordulunk, ha szükség lesz hasonló munkára.
Eszter
Keresésemre gyorsan jelentkezett, hétvégére is elvállalta a munkát. A megbeszélt időben pontosan itt volt. Gyorsan, lelkiismeretesen dolgozott. A munkáért kért árat reálisnak tartom (nagyon gyorsan jött, hétvége, nem volt kiszállási díj). Elégedett vagyok munkájával, ajánlom másoknak is. Nagy Eszter
Gál László
Másodszor dolgozott nálam, nagyon gyorsan megérkezett, pontos jó munkát végzett! Szivesen ajánlom másoknak is.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Vízszerelő 209 megbízás