Varga Gyula
Varga Gyula

Épületbontás · Betonozás · Kőműves

30
Megbízás

8 órával ezelőtt volt itt.

Siófok és 90 km-es körzetében kiszállok.

Varga Gyula

Épületbontás · Betonozás · Kőműves

Vállalok családi házak felújitását esetleges bontását! Betonozást ,ablakok ajtók cseréjét . Mindezt reális elfogadható áron gyors és szép munkát végzünk keresen bátran!!!!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Sarvari Balazs
Gyula és csapata gyorsan és hatékonyan dolgoznak, jó ár/érték aránnyal. Volt némi kommunikációs probléma és feszültség a munkavégzés alatt, de ez végül megoldódott, az elvárásaimnak megfelelően rugalmasan kezelte a helyzetet. Összességében pozitív a véleményem és ajánlom másoknak is Gyulát és csapatát!
Ajánlatkérő
Megbeszéltek szerint dolgozott árban és minőségben, az elsőre nem tőkeleletesen sikerült munkát korrekten kijavította vita nélkül.
Ajánlatkérő
még nem tudom
Ernő
Ahogy megbeszéltük annak megfelelően, korrektül történt a munkavégzés
Éva
Megbízható, pontos, a megbeszélteknek megfelelően végezte a munkát.
Ajánlatkérő
Pontos a megbeszélt összegen nem változtatt! Szépen meg csinálta amit el vállalt! És megbeszélt ídőben megjelent!
Ajánlatkérő
Pontos volt, az elvállalt ár nem változott, megtudtuk beszélni a felmerült műszaki problémákat.
Sándor
Jól lehetett vele egyeztetni, együtt tudtunk gondolkodni, a munkát rendesen elvégezte.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Tényleg lehet a gipszkartont simán a falra és a plafonra is felragasztani? Nem fog leesni? Mik az előnyei és a hátrányai annak, ha nem a szokásos módon profilokba van csavarozva? Ki vállal ilyesmit? olcsóbb így a gipszkarton felrakása, mint profillal? Vakolatlan falra is lehet, vakolás helyett gipszkartont ragasztani? Mit mérlegeljek a döntés előtt?

Az én válaszom:

„Kezét csókolom Boglárka! Oldalfalra lehet de mennyezetre TILOS!!! De ha már téglafal akkor miért nem vakoltatja be inkább ! Sokkal jobb mint a gipszkarton!! A Gipszkarton rendkivűl hamar penészlesedik ha netán kap egy kevés nedveséget! Én biztos a vakolás mrllet döntenék!”

0

2023. 04. 19.

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Kizárolag vakolat!!!”

0

2022. 10. 31.

Téglafal felhúzva, de melyik a jobb: gipszkartonozás vagy vakolás? Melyik az olcsóbb? És mivel babaszoba lesz: melyik az egészségesebb?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm Vass úr! Személy szerint én biztos ,hogy vakoltatnám! Mivel most lett felhúzva a fal feltételezem,hogy le van szigetelve vízesedés ellen! A vakolás egészségesebb és ha netán bármi féle probléma van a falal pl. vizesedés mert nem jól lett víz szigetelve akkor azt időben észre lehet venni! Viszont a kartonozásnál ott rejtve marad minden hiba és csak akkor veszi észre mikor már túl késő!! Árban szinte semmi különbség!”

2

2022. 10. 28.

Szakmáim

Épületbontás 7 megbízás Betonozás 6 megbízás Kőműves 5 megbízás Ács 4 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 3 megbízás Sittelszállítás 2 megbízás Földmunka 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Lomtalanítás 1 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Fakitermelő 0 megbízás