Fogadok munkát
Váczi Pál
Váczi Pál

Gyógymasszázs · Masszázs · Nyirokmasszázs

48
Megbízás

5 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - III. kerület és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 83944

Jószaki

Váczi Pál

Gyógymasszázs · Masszázs · Nyirokmasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Szimpatikus,kiváló megbízható alapos szakember.Precizitás,empátia és a pontosság jellemzi a munkáját.Nagyon elégedett vagyok.
Turbucz Attila
Teljesen meg voltam vele elégedve.
Ajánlatkérő
Minden szuper volt
Ajánlatkérő
Még csak egyszer volt nálam, de semmi kifogásom nincs, rendkívül lelkiismeretesen, szakmailag kifogástalanul végezte a masszázst.
Tóth Tibor
Még csak egyszer volt nálam, de elégedett vagyok a munkájával. Hozzáértő és figyelmes szakembernek tűnik így első látásra.
Mosoni-Fried Judit
Egy barátnőm ajánlotta nekünk Váczi Pált. Náluk a család több tagját is kezelte, sikeresen, hosszú évekig. Én két éve ismerem, heti 1 alkalommal segít a kondicionálásban. Nagyon jó szakember, felelősséggel, lelkesen, odaadással végzi a munkáját. Nagyon becsülöm a korrektsége, az emberi kvalitásai miatt is. Soha senkiről nem mond rosszat, minden páciensét a legnagyobb szeretettel és tisztelettel említi - név nélkül, intimitások közzététele nélkül. Nagyon diszkrét, megbízható szakember. Külön is hálás vagyok amiatt, hogy pontos diagnózist kaptam tőle egy lábfájási probléma kapcsán; így tudtam elmenni a megfelelő szakemberhez. Szívesen ajánlom bárkinek, aki jó gyógymasszőrt keres.
Kárász Péter
Váczi Pált jól ismerjük, nyolc éve jár hozzánk hetente egyszer mindkettőnket, akik 80 és 82 évesek vagyunk, 1-1 órán át maszírozni. Választott szakmáját szerető, munkáját jól felkészülten; lelkiismeretesen végző, mindig gondozottjai állapotának megfelelő kezelést végző szakemberként ismertük meg. Emberi tulajdonságairól is csak jót tudunk írni : kedves családszerető ember, a megbeszélt időpontokat mindig betartja, precízen érkezik, ha valami közbejött és kértük az időpont megváltoztatását, mindent megtett, hogy a kérést teljesíthesse. Néhány barátunknak ajánlottuk már és valamennyien nagyon elégedettek vele.Csak ajánlani tudjuk Önöknek is, akik e sorokat olvassák. Nem fognak csalódni benne. Kárász Péter és Péterné
Kadar Fanni
Immár 7 éve masszíroz engem a Pali, egy baleset miatt szükségem volt és van a gyógymasszázsára. Hetente egyszer jár hozzánk, és nagyon készségesen segít. Mindig lehet vele jókat beszélgetni, hacsak nem alszom el a masszázs alatt. Nagyon hálás vagyok neki, és nem csak feltöltődöm a masszázstól, de ellazítja a görcsös izmaimat is és így az egész hetem jobb lesz tőle. Nagyon megbízható, és mindig pontosan érkezik. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!!! Kádár Fanni
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gyógymasszázs 27 megbízás Masszázs 15 megbízás Nyirokmasszázs 4 megbízás Svédmasszázs 2 megbízás