Tóth István
Tóth István

Tetőfedő · Ács · Bádogos

8
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Tóth István

Tetőfedő · Ács · Bádogos

Jónapot kívánok Ács Tetőfedő Bádogosok vagyung Munkáink során igyekszünk a pontos határidőket betartani, precíz munkavégzésre odafigyelni és minőségi anyagokkal dolgozni, hogy garanciát tudjunk adni a munkáinkra. Országszerte vállalunk tetőfedés munkákat, bonyolultságtól és tetőhéjazattól függetlenül, valamint ács és bádogos munkákat.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A munkát elkezdi, nem szakszerüen dolgozik a csapata, majd nem fejezi be
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Nem tudom, mióta ázhat, de most vettem észre, hogy nagy tócsa van a padláson, ami leszivárgott a födémen. :((( Mit csináljak, hogy derítsem ki, mi a baj?

Az én válaszom:

„Igy nagyon nehez valaszolni a kerdesedre ”

0

2024. 02. 05.

Miért lenne érdemes választani a WPC kerítést a hagyományos fakerítés helyett? Érdemes egyáltalán?

Az én válaszom:

„Azért érdemes a wpc t választani Mert sokkal időtállóbb és nem süti ki a nap attól függ hogy hol fog ja fölhasználni”

0

2024. 02. 01.

Régi palatető van a házon, itt-ott törött, hiányos, koszos, repedt, kopott. Érdemes a palát még javítani és toldozni-foltozni? Foglalkozik itt valaki ilyesmivel még, vagy már teljesen elavult technológiának számít, és legjobb, ha megszabadulunk tőle?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm Nézze kedves Irma természetesen meglehet javítani olcsó választás ideiglenesen sokat költeni rá nem érdemes én azt mondanám önnek hogy válasszunk cserepes lemezt”

0

2024. 01. 11.

Milyen tetőszigetelést javasoltok? Melyik a legolcsóbb, de jó? Mert az üveggyapotról azt hallottam, hogy az egy idő után összetömörödik, és lecsúszik. Az a befújós módszer szimpatikus, de nem tudom, mennyire hatékony és mennyire drága. Vagy legjobb a hagyományos kőzetgyapot? Vagy a nikecell? Tud valaki ezekre a kérdésekre érdemi választ adni, nem csak annyit, hogy hívjam fel? Egy családi házról van szó, klasszikus kádárkocka 10x10-es, és cserépfedés van rajta, alatta fólia, de nincs szigetelve, ezt akarom megcsináltatni.

Az én válaszom:

„Nyugodtan mehetsz a kőzetgyapot felé öt tükör fóliával természetesen nem simává al hanem az erősített Hőtükör fólia”

0

2023. 06. 29.

A nyaraló teteje rossz állapotban van, meg akarom csináltatni a nyáron, de fogalmam sincs, milyen anyaggal oldjam meg a tetőfelújítást. A cserép árak nagyon elszálltak, gondolkodtam cserepes lemezben is, de nem tudom, mennyivel olcsóbb, meg nem kopog nagyon, ha esik az eső? Azt mondják....

Az én válaszom:

„Üdvözlöm tessék felhívni telefonon és szívesen felvilágosítom mindenről és a cserepes lemez Árról És semennyire nem fog kopogni Köszönöm szépen üdvözlettel ”

0

2023. 06. 28.

7 fokos tető fedésére használnátok cserepet? Nem fog beázni? Vagy jobban járok a cserepeslemezzel? Árban melyik a kedvezőbb? Bontott cserépre gondoltam... de elbizonytalanodtam, hogy nem fog rendesen lefolyni a víz róla. Még nincs szakim, és nem tudom, kitől kérhetnék tanácsot, de ti biztos tudtok segíteni, mi a legjobb megoldás.

Az én válaszom:

„Az a 7 ° az nagyon kevés a lejtés a cserepet nyugodtan felejtsd el meg a cserepes lemezt is a legjobb megoldás lenne attól függ mire kéne tenni a Trapézlemez hogyha házról vagy teraszról beszélünk akkor meg kéne emelni a szerkezetet”

0

2023. 06. 27.

ha a teto hullámos, ez azt jelenti, hogy le kell szedni az egeszet es ujrarakni a léceket vagy a gerendákat is? tetofedo tudja ezt megnezni vagy statikust keressek inkabb? (egy nyaralot nezegetek, de nem tudom, meg merjem-e venni emiatt.)

Az én válaszom:

„Szia nemtom mit mondjak hirtelen látni kell mindenképpen 5050 százalékos attól függ hogy megvan a léc korhad van és akkor elengedte magát vagy maga a Gerenda rossz”

0

2023. 06. 23.

Szakmáim

Tetőfedő 4 megbízás Ács 2 megbízás Bádogos 2 megbízás