Fogadok munkát
Szávics Attila
Szávics Attila

Esküvői fotós · Fényképész, fotós

25
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 54771

Jószaki

Szávics Attila

Esküvői fotós · Fényképész, fotós

Üdvözöllek! Szávics Attila vagyok, esküvői fotós. Tekintsd meg referencia munkáim, és ha tetszik a stílus, amit képviselek, keress bátran! FONTOS! Ajánlatkéréskor kérlek add meg: -a fotózandó esemény dátumát - nagyjából hány óra hosszára szeretnétek fotóst ( egy lagzi átlag 10-12 óra, egy kisebb kézfogó, amit kreatív fotózás követ kb. 3 óra fotózást igényel)
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyors ajánlatadás történt, megfelelő árral. Szimpatikus bemutatkozás telefonon, részletek egyeztetése, stb. Helyszínen időben megjelent, társasággal komfortosan szocializálódott (partyfotózás volt a felkérés), képeket időben megküldte megbeszélés szerint. Ajánlom a szakembert, később is szívesen dolozok vele.
Andi
Nagyon profi fotós az Attila, nagyon jól éreztük magunkat, és kihozta belőlünk a maximumot a fotózás alatt. Teljes szívből ajánljuk!
Ajánlatkérő
Meg nem volt a fotózás
Tomi
Minden tökéletes volt, közvetlen, profi
Ani
Erre meg nem tudok válaszolni, de a referencia munkái elnyerték a tetszésedet.
Debreczy Katalin
Az esküvőnk előtt egy hónappal kétségbeesetten keresnünk kellett fotóst, mert a korábbi lemondta, így találtunk rá Attilára (nagy szerencsénkre). Nagyon korrekt ajánlatot adott és már az elején nagyon barátságos volt. Mi nem vagyunk fotózkodós típusok a párommal, emiatt volt némi fenntartásunk a fotózással kapcsolatban, de Attila annyira természetessé tette a jelenlétével, kreativitásával, humorával a nagy napot, hogy egyáltalán nem feszengtünk a fotózáson sőt, nagyon jól éreztük magunkat és sokat nevettünk. A képeink is ezt tükrözik, melyek nagyon jól sikerültek! Egy szó mint száz, ha újra kellene csinálnunk biztos, hogy Attilát kérnénk fel a feladatra! Ajánlom mindenkinek, aki jól akarja érezni magát a nagy napon és gyönyörű kreatív képekre vágyik!
Soltész-Kókai Ildikó
Nem csak hogy elfogadta a nagyon rendhagyónak számító napunkat, hanem még színesítette is azt ötleteivel, kreativitásával. Végtelenül közvetlen és pozitív ember, aki kettő perc alatt beolvadt a családba, és számunkra is természetes volt a jelenléte. Úgy éreztük, hogy szereti amit csinál, és nem csak túl van rajta, hanem szívét lelkét beletette. Később a családban a már házas rokonok kérdezték, hogy hogyan találtunk ilyen profi fotóst, mert nekik nem jött össze. Szóval nagyon köszönjük! 😊 Senki nem fog csalódni ha Attilát választja a nagy napjára.
Soltész István
Köszönöm! ;) Örülök, hogy megtaláltuk egymást, és Te csinálod, hogy az emlékeink kézzel foghatóvá válljanak
Békési Dalma
Meg voltunk elégedve a rugalmasságával, nyitottságával.
Beci
Rendkívül barátságos, kreatív és közvetlen ember. Sokat foglalkozott velünk és szuper képeket készített.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Esküvői fotós 14 megbízás Fényképész, fotós 11 megbízás