Fogadok munkát
Szabó János E.V. Kivitelező
Szabó János E.V. Kivitelező

Kőműves · Generálkivitelezés · Burkoló

9
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Gödöllő és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 94650

Jószaki

Szabó János E.V. Kivitelező

Kőműves · Generálkivitelezés · Burkoló

15 éves szakmai tapasztalattal, Gödöllő 60 km-s körzetében, tételes árajánlattal, szerződéssel és számlaképesen vállalok kisebb-nagyobb , külső és belső munkákat, tetőterek beépítését, házbővítést, burkolást, kerítés építést, lakásfelújítást, térkövezést, terasz, garázs építését, tetők, pergolák elkészítését, fedését, gipszkartonozást, Gépi/kézi festést, lakóterek kialakítását, padlástér beépítését, fürdőszoba felújítást. Melléképületek építését homlokzatszigetelést. Ezeken kívül, vállalok purhab szigetelést, lábazat szigetelést, vízszigetelést, padlás szigetelést, utólagos szigetelési munkákat. Tekintse meg veboldalunkat. www.purhabszoro.hu Ha szeretné egy kézben tudni lakásának, házának felújítását, keressen bizalommal. Munkáimra 1 év garanciát vállalok. Ingyenes helyszíni felmérés és tételes árajánlat. Ha lehetséges kérem, hogy telefonon keressenek!
Mutass többet

Áraim

Purhab szigetelés

3 200 Ft - 14 000 Ft / ㎥
Nyitott és zárt cellás szort poliuretán szigetelés, padlásra,pincébe, tetőtérbe,lábazatra, födémre. Ára függ a fogadófelülettől és a vastagságától. Résmentesen tölti ki a felületet és bejut a legkisebb üregekbe is.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Megbízható,precíz,gyors. Kiváló munka.
Ajánlatkérő
Korrekt, jo szakember
Szaki válasza:
Köszönjük a megbízást.
Ajánlatkérő
A megbeszélt idő alatt és jól végezték el a vállalt munkát.
Czakó Roland
Kiváló munka, pontos, precíz munka végzés! Köszönöm!
Szaki válasza:
Mi is köszönjük Roland
Németh László
Tavaj tavasszal végeztek nálam teljes ház belső felújítást, falak áthelyezése, kartonozás, burkolás, szigetelés, festés, stb. Pontosan tartották magukat a megbeszéltekhez, sok jó ötletet adtak a felújítás során , amit külön köszönök nekik!
Szaki válasza:
Kedves László. Köszönjük a bizalmat.
Szabó András
Kert murvázására, szegélyezésére és vízelvezetésre- rendberakására kértem fel a csapatot. Gyorsan és ügyesen dolgoznak.
Faragó Erzsike
Az előző vállalkozó munkájának javítására kértem fel őket. Nem volt könnyű dolguk, de normálisan megoldották, most már használható az épület. Meg voltam elégedve. Üdv. András
Szabó-Fekete Mónika
Szadai håzunkat fejeztėk be 6 hónappal ezelőt. Betonoztak.Falaztak.Gipszkartonoztak.Burkoltak. homlokzatot szigeteltek es vakoltak. Munkåjukkal ės a korrekt árral maximålisan meg voltunk elėgedve.csak ajánlani tudom... dr Fekete Mônika
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

A kőzetgyapot szigetelés hátrányairól tudnátok engem tájékoztatni? Megéri a többletköltség, vagy csak egy lufi az egész, és nem annyival jobb, mint amennyivel drágább a sima eps-nél?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. Feltételezem.hogy homlokzatszigetelésre gondolt. Nagyban függ a meglévő falazattól.hogy az Eps v a gyapot a jobb. A gyapotnak jobb a hőszigetelő és hangszigetelő képessége.viszont az ára és a kivitelezési költsége is magasabb, lassúbb folyamat. Az eps gyorsabb olcsóbb megoldás. 10cm kőzetgyapot, 15cm Eps szigetésnek felel meg.”

2024. febr. 29.

Szeretném kiszámolni a megtérülési időt a családi házam hőszigetelésére. Van erre valami képlet? Hogy kell számolni?

Az én válaszom:

„Purhab szigeteléssel azonnal és nagymértékben csökken a rezsi számla, természetesen paraméterek nélkül nehéz bármit mondani. www.purhabszoro.hu”

2024. márc. 12.

Szakmáim

Kőműves 5 megbízás Generálkivitelezés 2 megbízás Burkoló 2 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás