Sáskáné Mohácsi Zsuzsanna
Sáskáné Mohácsi Zsuzsanna

Kozmetikus · Pedikűr · Műköröm

1
Megbízás

6 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest - XIII. kerület területén kiszállok.

Minősített jószaki

Sáskáné Mohácsi Zsuzsanna

Kozmetikus · Pedikűr · Műköröm

Üdvözlöm! Szalonunkban tulajdonosként,és kozmetikusként tevékenykedem 20éve. Szépítem, kényeztetem vendégeimet a szakma teljes igényével, szeretettel,és emberi tisztelettel. MINDEN SZOLGÁLTATÁST MEGTALÁL: KOZMETIKA, a legújabb technológiákkal, gépparkkal FODRÁSZOK, MŰKÖRÖM, és PEDIKŰR: igényes, jó szakemberekkel, barátságos, családi hangulatban, elérhető áron, biztos megelégedettséggel..várjuk érdeklődését!
Mutass többet

Értékeléseim

Kicandasz Andrea
Aki ismer Téged csakis Hozzád jár, aki meg nem jár hozzád az sajnos nem ismer! Imádlak 15 éve! ;)
Zsuzsanna Aszalos
A legjobb!!! Csak ajnalani tudom :)
Helga Kőnig
Vidám és figyelmes! Mind a szakmájában...1000 termék közül is tudja, hogy melyik az ami Neked tökéletes, a kezelései profi munkák...mind emberileg, itt nincs olyan, hogy egy vendég vagy az ezer közül, akár hányszor belátogattam szépülni, mindig emlékezett hol tartottunk utoljára, mintha mindenki anyuja lenne. :):$ Csak azt tudom írni, mint a többiek: Mindenkinek ajánlom! :)<3
Goll Gyöngyi
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Maximálisan!
Ábrahám Gabriella
Több éve járok hozzá és bátran állíthatom, hogy az egyik legjobb kozmetikus akivel valaha találkoztam! :)) A nála töltött idő nem csak a testi de a lelki szépülésről is szól :) Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Slíz Nóra
Ahogy olvasom már mindenki leírta,hogy milyen vagy és,hogy dolgozol,én nem akarnám ezeket még egyszer,csak annyit,hogy TE vagy a Legjobb!Hisz nem véletlenül járok hozzád több mint 10 éve,ennyi csak elég.
Gabriella Juhász
Kb 14 éve járok hozzá, tökéletesen dolgozik, tündér, aranyos, mindig vidám,törődik a vendégeivel,és imádom:-))) Mindenkinek tudom ajánlani!!!
Szakálos Marcsi
Szuper kozmetikus, aki nemcsak nagyon ért a munkájához, de 100%-osan szívből csinálja. Kedves, mosolygós, törődő ember, öröm hozzájárni.
Gruhala Noémi
Imádnivaló, tündéri kozmetikus, igényes környezetben! Mindenkinek örömmel ajánlom!!!
Lánczi Éva
Még a kilencvenes években kezdtem el járni hozzá, és bár kísérletező típus vagyok, nem félek váltani, Zsuzsit egyszerűen nem lehet jobbra cserélni :))) Kedves, figyel rád, és jól érti a mesterségét. Az arcmasszázsáról órákat/ódákat tudnék regélni. Jóbarátnő típus. Szeretem!
Dani Tünde
Maximalis szakertelemmel vegzi a munkajat es ezenfelul emberileg is imadnivalo.
Hamar Csilla
Több, mint 10 éve járok hozzá a kozmetikába. A munkájában igényes, precíz, figyelmes. Emberileg nagyon kedves, vidám természetű. Nagyon tudom ajánlani!!!
Ajánlatkérő
Mosolygós, kedves, figyelmes, figyelmes, ért a munkájához maximálisan!!! Csak ajánlani tudom!!!!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kozmetikus 1 megbízás Pedikűr 0 megbízás Műköröm 0 megbízás Fodrász, mesterfodrász 0 megbízás