Fogadok munkát
Sárvári Ferenc
Sárvári Ferenc

Ács · Tetőfedő · Bádogos

57
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Kerepes és 80 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Sárvári Ferenc

Ács · Tetőfedő · Bádogos

Vállaljuk régi tetők felújítását, Új tetők építését, Tetőtér beépítést, Gipszkartonos munkákat, Bádogos illetve Tetőfedő munkákat a legkisebb felújítástól a Generál kivitelezésig. Megbízható csapat, korrekt munkavégzés!! Garanciával. Hívjon bizalommal. 1999-ben gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét No1. Jómester Kft. néven a mostani vállalkozás jogelődje. Jelenleg a Family-Szerkezet Építő Kft. A társaság a megrendelők és a piac igényeihez igazodva folyamatosan bővítette szakmai tudását és építőipari tevékenységét, ezzel párhuzamosan a létszáma is dinamikusan bővült. A folyamatos növekedés révén cégünk egyre inkább megerősítette jelenlétét a piacon. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az építési szakipari és szerelőiparon belül a speciális, Ács - Tetőfedő - Bádogos kivitelezések területén, mely egyben a társaság fő tevékenységi köre. Tevékenységünk során arra törekedtünk, hogy teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani az építőipar számos területén ( villany szerelés, belső építészeti munkák, könnyűszerkezet építés, bontás-átalakítás) Megrendelőink számára. Szakmailag igényes és összetett építőipari feladatokat személyre szabottan oldjuk meg. Ez biztos hátteréül szolgál egy igényes partnerkapcsolat kialakításának. „A megkezdett utat tovább folytatjuk, országosan törekszünk hitvallásunknak megfelelni: életre szóló értéket teremteni a térben”.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Judit
Udvarias, szimpatikus, hozzáértő, pontos.
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat!
Rajmund
Nagyon korrekt és hozzáértő szakember, kedves, udvarias csapattal. Az elvégzett munka kifogástalan. Levonulás után szép rendet csináltak maguk után. Teljesen elégedettek vagyunk. Köszönjük ezúton is.
Szaki válasza:
Mi is köszönjük a bizalmat!
Tamás
Mindent megcsinált, amit megbeszéltünk, több ponton túl is teljesítette az elvárásainkat. Rendkívül igényes munkavégzés, nagyon kedves, normális csapat, tiszta, rendezett környezetet hagynak maguk után és megkifogásolhatatlan munkát. Csak a javaslataival több százezret spórolt nekünk, az előre nem tervezett munkákat is elvállalta korrekt árazással. Megbízható, mindenkinek nagyon ajánlom!
Ajánlatkérő
Az egyeztetett napon nem jelent meg a felmérést elvégezni, a telefont nem vette fel, nem hívott vissza, így nem tudhattam meg, milyen munkát végez. Sajnálom.
Zsuzsa
Szépen és gyorsan dolgoznak. Teljes hozzá nem értésem miatt sokat segített. Köszönöm a türelmet és segítőkészséget!
Szaki válasza:
Köszönöm a bizalmát! 😊
Ajánlatkérő
Csatlakozom az előttem szólókhoz, azaz csak jókat tudok mondani Sárvári úrról. A megbeszélt időben jöttek és jó minőségben gyorsan,tisztán dolgoztak.Mindenkinek csak ajánlhatom.
Ajánlatkérő
Kiváló munkát végeztek. Gyorsan, jól felszerszámozva, tisztán dolgoztak. A területet kitakarítva hagyták el. Ajánlom másnak is.
Szaki válasza:
Köszönöm a bizalmát Uram!
Ajánlatkérő
Tető javítását terveztem Sárvári úr két árajánlatot küldött. Egyet az általam tervezett részleges javításra, egy másikat pedig az általa javasolt teljes felújításra. A teljes felújítás mellet döntöttünk. Sárvári úr és 3-5 fős csapata a megbeszélt időintervallumban elvégezte a munkát. A közben felmerült problémákra kémény javítás, bádogok cseréje. Szóval amit ki lehetett hozni az öreg tető felújítása során azt mindent precízen elvégeztek, sőt az elvégzett munkára 15 év garanciát vállalt. Annyira meg voltam elégedve, hogy további két árajánlatot is kértem tőle. Ha korrekt, megbízható, precíz munkát végző szakemberekre lesz ismét szükségem, ismét őket hívom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Juhász Balázs
Gyorsan kellett szakembert keríteni, mert a korábban lebeszélt cserben hagyott minket, ez mindig veszélyes, mert nincs idő válogatni, de nagy szerencsénk volt, nagyon korrekt minden szempontból. Amit megbeszéltünk úgy volt, nem volt plusz költség, nem várt váratlan kiadás, precíz munka, kihozták amit lehetett az alapokból. Nagyon megvagyok velük elégedve, első szakember aki nem hagyott maga után több napnyi takarítani valót, nem isznak, nem beszélnek csúnyán, nem veszekedtek, tették a dolgukat csendben, precízen. Ha bővítem a házat, akkor biztosan őt hívom az új tetőhöz.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Beépítjük a tetőteret, hogy oda költözhessenek a gyerekek, és szeretnénk egy külön bejáratot nekik, amihez egy lépcső vezet fel. Milyen megoldások vannak családi ház külső lépcsőre? Melyik a legbiztonságosabb, melyik a legköltséghatékonyabb? Mire érdemes figyelni a kivitelezésnél?

Az én válaszom:

„Üdv! Ha a benti térben nem lehet kialakítani akkor kintre mindenképp fémszerkezetűt ajánlok, ha viszont ki lehet bent, akkor oda gipszlépcsőt.”

0

2024. 02. 26.

Jéghidegek a ruhák, amiket a térdfal mögötti szekrényből veszek ki, gyanítom, valami gond van a szigeteléssel. Mit tehetek utólag, mert ez így borzasztó.

Az én válaszom:

„Üdv! Miből készült a térdfal? Gipszkarton? Tégla? Mindegyiket lehet orvosolni.”

0

2024. 02. 26.

Melyik szendvicspanel töltetet ajánljátok? Melyik a jobb a pir vagy a pur panel, esetleg a kőzetgyapotos?

Az én válaszom:

„A pir a legjobb szerintem.”

0

2024. 02. 22.

Milyen az manzárd tető? Költséges megépíteni? Tetőtér beépítéssel is ki lehet alakítani?

Az én válaszom:

„Igen, ideális tetőtér kialakításához, nagyobb hasznos tér kialakítható.”

0

2024. 02. 20.

Sziasztok, a kérdésem, hogy hőszigetelés kivitelezéséhez kell-e külön műszaki ellenőrt fogadni, e-naplózni meg ilyenek?

Az én válaszom:

„Én mindenképp ajánlom, sajnos amilyen kivitelezők vannak mostanában. Mindenki nyugodtan aludhat.😉Ez a megrendelők felé biztonságot jelent.”

0

2024. 02. 12.

A gyorsaságon kívül milyen szempontból jók még a könnyűszerkezetes készházak? Olcsóbbak, mint a téglaház? Milyen hátrányaik vannak a téglával szemben? Mennyire tartósak?

Az én válaszom:

„Szia! Rengeteg előnye van, hátrányt nem nagyon tudok. Ha jól van kivitelezve, örök élet. Pl a felfűtése sokkal gazdaságosabb, de sorolhatnám még. ”

0

2024. 02. 06.

Szeglemezes tető érdekelne - mik a hátrányai és az előnyei a hagyományos ácsolt tetőhöz képest? Melyiket érdemes választani? Ár és minőség tekinteténbe is érdekel a kérdés.

Az én válaszom:

„A hagyományos tetőszerkezet mindig is jobb volt, ha csak nem 12-14 méter fesztávot kell áthidalni, akkor a szeglemezes marad.”

0

2024. 02. 05.

tudtok valamit arról, hogy 2024-ben lesz-e tetőcsere pályázat? vagytok itt a joszaki.hu-n olyan szakik, akik szoktatok ilyen pályázati projekteket lebonyolítani? jó lenne készülni rá, ha lehet tudni, mikor lesz ilyen az idén.

Az én válaszom:

„Igen, több projektet is lebonyolítottunk már zökkenőmentesen, hogy lesz-e új pályázat azt egyenlőre nem tudni, figyelni kell a kiírásokat.”

0

2024. 02. 01.

milyen hőszigetelő anyagokkal valósítható meg sikeresen a vályogház hőszigetelése? Ti mit raknátok rá - kőzetgyapot, eps, vagy láttam olyat is, hogy náddal szigetelték.

Az én válaszom:

„Nem szabad le szigetelni az épületet. ”

0

2024. 02. 01.

Kedves Szakemberek! Hogyan lehet javítani a szobák hangszigetelését? Gipszkarton és tégla fal is van.

Az én válaszom:

„Egy profi előtétfallal, megfelelően szigetelve.”

0

2024. 01. 18.

Régi palatető van a házon, itt-ott törött, hiányos, koszos, repedt, kopott. Érdemes a palát még javítani és toldozni-foltozni? Foglalkozik itt valaki ilyesmivel még, vagy már teljesen elavult technológiának számít, és legjobb, ha megszabadulunk tőle?

Az én válaszom:

„Kedves! Nem érdemes a régi palával bajlódni, minél előbb szabaduljon meg az azbeszttól, nagyon nem egészséges.”

0

2024. 01. 11.

Még egy kérdés a padlás szigeteléshez. Ha gyapot, akkor üveggyapot vagy kőzetgyapot? Mi a különbség? Melyik jobb, és miért?

Az én válaszom:

„Üdv! A fújható knauf üveg gyapotot ajánlom, min 30 cm vastagságban.”

0

2024. 01. 08.

Szakmáim

Ács 26 megbízás Tetőfedő 25 megbízás Bádogos 5 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 1 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás