Fogadok munkát
Sarkadi Kálmán Gábor
Sarkadi Kálmán Gábor

Kőműves · Burkoló · Térkövezés

25
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Szolnok és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 49075

Minősített jószaki

Sarkadi Kálmán Gábor

Kőműves · Burkoló · Térkövezés

Jó napot kívánok több mint 10éves szakmai tapasztalatát mögöttem és csapatom mögött szép precíz munkát végzünk akár garanciával is köszönjük ha minket választ. Keressen bizalommal.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Oszkár
Időben jön. Szépen gyorsan dolgozik. Árak nem változnak. Megbízható!
Ajánlatkérő
Kálmán megállapodás szerint jott,gyorsan dolgozott,3 nap alatt elvegezte a 19 M2 teraszt,a kisebb hibákat rögtön kijavította,tartotta magát a megállapodott árhoz,csak ajánlani tudom mint szakember,korrektül végezte a munkát iszonyú meleg ellenére.
Peti
Kálmán rendkívül tisztelettudó, pontos, tisztán dolgozó és nagyon segítőkész. Két ajánlatot is tettem fel, egy sarokkád kibontására és helyes visszaépítésére illetve egy nagyjából 6m2 aknafedeles lebetonozott terület lesüllyesztésére és újrabetonozására. Helyszíni felmérés után megállapodtunk egy összegben ami lefedte mind a két munkát és a sok meglepetés ellenére tartotta magát ahhoz amiben megállapodtunk. Részletekbe nem folynék bele itt, de olyan problémák voltak amiket sem én, sem Ő nem tudhatott (friss vásárlás a ház és semmit nem tudtam az előéletéről) és amiért lényegében a dupláját, hanem a tripláját is elkérte volna egy másik szakember (volt már rossz tapasztalatom). Kálmánnal közösen megegyeztünk egy mindkettőnk számára korrekt összegben amivel kiegészítettük az eredeti megállapodást és kész. Nagyon jó szakember, a jövőben is Kálmánt választom bármilyen házkörüli munkáról is legyen szó. Köszönöm szépen!
Peti
Kálmán rendkívül tisztelettudó, pontos, tisztán dolgozó és nagyon segítőkész. Két ajánlatot is tettem fel, egy sarokkád kibontására és helyes visszaépítésére illetve egy nagyjából 6m2 aknafedeles lebetonozott terület lesüllyesztésére és újrabetonozására. Helyszíni felmérés után megállapodtunk egy összegben ami lefedte mind a két munkát és a sok meglepetés ellenére tartotta magát ahhoz amiben megállapodtunk. Részletekbe nem folynék bele itt, de olyan problémák voltak amiket sem én, sem Ő nem tudhatott (friss vásárlás a ház és semmit nem tudtam az előéletéről) és amiért lényegében a dupláját, hanem a tripláját is elkérte volna egy másik szakember (volt már rossz tapasztalatom). Kálmánnal közösen megegyeztünk egy mindkettünk számára korrekt összegben amivel kiegészítettük az eredeti megállapodást és kész. Nagyon jó szakember, a jövőben is Kálmánt választom bármilyen házkörüli munkáról is legyen szó. Köszönöm szépen!
Matyi
Sarkadi Kálmán egy rendkívül korrekt intelligens, megbízható és nagyon jó szakember mindenkinek csak ajálani tudom.
Imre Bóna
Megbízható, korrekt, gyors, segítőkész.
Péter
Pontosan érkezett, udvariasan viselkedett, hasznos javaslatokat tett, precízen dolgozott. Rendet hagyott maga után. Teljes mértékben meg vagyok elégedve.
Atti
Ajánlom mindenkinek.
András
Kálmán már a megkereséstől kezdve nagyon szimpatikus volt. Az épített zuhany kivitelezéséhez több ötlete is volt melyeket a már rengeteg referencia munkájával be is tudott mutatni. Végeredményként pár nap alatt épített nekünk egy zuhanyt amit nagyon szeretünk.
Tímea
Rendes
Imre
Postosan érkezett, visszajött, miután megígérte, a munkát elvégezte, de maga a kivitelezés nem volt az igazi. Zuhanyzó kabin padlózatát kellett cserélni, és a vízszintezés nem lett jó, nem a lefolyó felé folyt a víz. Újból kellett csinálni.
Ajánlatkérő
A burkolásig semmi , probléma nem volt, minden a megbeszéltek szerint ment, a munkafolyamat közben felmerülő változtatást is jól kezelték, a vége felé a fugázás nem igazán sikerült, azok után se , hogy szóltam , hogy legyen javítva, főleg, 1 sarok fugázása meg se történt... Azt a választ kaptam,hogy majd ha kezdődnek a további munkáltatók be lesz fejezve:( Bent tartottam 20e. Ftot de ez nem fedezi a , további fuga javításokat meg a kimaradt fugát.. Szóval elég vegyes érzelmeim vannak, mert én úgy álltam hozzá, hogy nekem mindegy mikor lesz kész, ha 1-2 hónap az se baj , csak legyen szép, sajnos ezt nem tudom mondani,.mert pont a szép fuga teszi a helységet szépnek....
Ajánlatkérő
Minden a megbeszéltek alapján történt, segítőkész, mindig időben érkezett.
Ajánlatkérő
A megbeszéltek szerint végezte a munkát; ár nem változott az elszámoláskor. Apró módosításokat rugalmasan kezelte. Gyorsan rendelkezésre állt, két nap alatt végzett.
Ajánlatkérő
Elégedettek voltunk. A hibákat kijavították.
Ajánlatkérő
Az első találkozásnál úgy tünt,hogy több mindenhez ért,de menet közben kiderült,hogy fele munkafolyamattal nincs tisztában és amikor számon lett kérve akkor folyamatos magyarázkodásba kezdett. Maga módján segítőkész,udvarias de a rafináció az benne van. Nálunk aljazt betonozást készítettek,úgy hogy a szigetelést nem rakták le a megfelelő módon.Az anyag rendelkezésre állt. Burkolás készült még de a folyamatjában kiderült,hogy nem jól van aládolgozva és újra vissza kellett szedjük,valamint a csempe a fuga helyén ragasztos maradt amit nehéz utólag kiszedni. Így másnap elbúcsuztunk egymástól mert drága volt az anyag és plusz ami kárt okoztak ezzel. Valamint nem tartották a vízszintet és végül maajdnem hogy kicsavarodva volt a csempe a falon. Mikor kérdőre vontuk azt a választ adta,hogy ezért ennyi amennyi a munka. Ha többet kért volna akkor jobb mínőségű munkát kaptunk volna. Szerintem ha már elvállalok egy munkát akkor a lehető legjobb tudásom szerint végzem el és nem ár függvényében.!
Szilvi
Megbízható, gyors és gyönyörű szép munkát végzett nálunk. Azonnal tudta, értette, hogy mit szeretnénk és pont olyan lett a felújítás, ahogy azt megálmodtam.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Ha a homlokzatot leszigetelik, de a kő lábazatot nem, az okozhat problémát? És ha igen, mit?

Az én válaszom:

„Jó napot nem szakszerű akár hőhid keletkezhet és vízeséshez vagy penészedéshez is vezethet akár ”

2024. ápr. 25.

Mennyezet vakolása elkerülhető álmennyezet szeretetésével? Hogyan lehet a legolcsóbban burkolni? Most kicsit megszorultunk...

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok igen elkerűlhető a mennyezet vakolás álmennyezettel sokkal pontosabb és korszerűbb. Sok előnye van akár hőszigetelés szempontjából akár dekorációs szemszögből egyaránt. Ha esetleg van még bármilyen kérdése szívesen válaszolok további szép napot kívánok Sarkadi Kálmán. ”

2022. nov. 22.

Kocsibeállót szeretnék csináltatni 28 nm és 8 cm magasan. Szegély van, eddig térkő volt, alatta beton alap van, így csak az aszfaltozás lenne. Mivel már a szegély magassága adott így a 8 cm elég sok aszfalt lenne. Fel lehet tölteni valamivel, ami olcsóbb, hogy kevesebb aszfalt (mondjuk 4-5cm) is elég legyen?

Az én válaszom:

„Jó napot kivánok ckt beton vagy akár 0,20as murva kavicsis meg felelő az aszfalt alá. ”

2024. júl. 18.

Hallottam egy vakolatról, ami kiszedi a falból a sót és megköti, így nem lesz salétromos a fal. Ismeritek? Vagy ti milyen szárító vakolatot ajánlanátok? Melyik szerintetek a legjobb?

Az én válaszom:

„Űdv mapei poromap szárító vakolat ”

2024. júl. 9.

Milyen hosszú dübel kell 15 cm eps-be?

Az én válaszom:

„Jó napot 15ös szigetelésbe legalább 22-25ös dűbelek kellenek”

2024. jún. 19.

Van-e penészgátló adalék, amit vakolatba lehet tenni?

Az én válaszom:

„Jó napot igen van tőbb féle is”

2024. jún. 10.

Mikor és hogyan kell locsolni a betont betonozás után? Szokás ez még egyáltalán?

Az én válaszom:

„Jó napot kivánok igen kell locsolni két vagy akár három hétig is nyáron nagy hőségben de viszont télen nemkell ez a kűltéri betonozásokra szol beltéri betonozásná viszont teljesen más a helyzet. ”

2024. jún. 10.

épített zuhanyzó esetében milyen lejtésszög javasolt a zuhanypadlóra?

Az én válaszom:

„Jó napot kivánok 1,5m 2% ”

2024. jún. 10.

Sok helyen találkoztam azzal az információval, hogy az intenzív színekkel való fugázás feláras, de azt sehol nem írják, hogy miért. Miért? Meg tudnátok mondani, mi lehet ennek az oka? És mennyivel drágább?

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok ez nem igaz a fugázás szín fűgetlen ugyan anyi munka van vele mint ha csak sima fehérel fugázna valaki szerintem csak tőbb pénzt akar kicsikarni. ”

2024. jún. 10.

Sok helyen találkoztam azzal az információval, hogy az intenzív színekkel való fugázás feláras, de azt sehol nem írják, hogy miért. Miért? Meg tudnátok mondani, mi lehet ennek az oka? És mennyivel drágább?

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok ez nem igaz a fugázás szín fűgetlen ugyan anyi munka van vele mint ha csak sima fehérel fugázna valaki szerintem csak tőbb pénzt akar kicsikarni. ”

2024. jún. 10.

A szilikonos fugázás és a sziloplasztozás ugyanazt takarja?

Az én válaszom:

„Jó napot kivánok igen ugyan azt takarja csak két kifejezés. ”

2024. jún. 10.

10 cm betont nem verném fel ... rá lehet egyből burkolni járdalappal? 3,8 cm vastag járdalap a személygépkocsit megbírja?

Az én válaszom:

„Jó napot kivánok ha a beton jo minőségű nem porzik nem repedezet egy jó portalaniás után egy tapadóhid és mehet rá a burkolat. ”

2024. máj. 12.

Érdemes inkább S2 csemperagasztót venni, vagy jó az S1 is? Hagyományos 15 x 15 cm-es csempét szeretnék felrakatni, illetve a teraszra 50 x 50 cm-es kőlap burkolatot. Mit ajánlotok? Esetleg márkában is van preferencia?

Az én válaszom:

„Jó napot kivánok a megadott méretek alapján nem nagy burkoló lapokrol van szó így simán meg felel az s1 es ragasztó. ”

2024. ápr. 30.

Mennyi a flexibilis csemperagasztó kötési ideje? Mennyi idő után lehet fugázni a padlót és mennyi idő után lehet visszapakolni rá a bútorokat?

Az én válaszom:

„Általában24órát szoktunk várni fugázásig de viszont a hőmérséklet és a pára tartalom befojásolhatja ”

2024. ápr. 30.

Hány fős brigáddal szoktak általában hőszigetelni a szakik? Mi az ideális létszám egy átlagos családi ház külső hőszigeteléséhez?

Az én válaszom:

„Általában 3,4fővel simán meg lehet oldani. ”

2024. ápr. 18.

Mi a különbség a vinyl és a laminált parketta között?

Az én válaszom:

„Jó napot avinyl tejesen más anyagbol készűl műanyag alap anyagu a laminált pedi fa alapanyagu a vinylnek igy nagyobb a kopás állosága és a víz állosága a lamináltal szemben de mind kettőnek van előnye hátránya egymásal szemben. ”

2024. ápr. 17.

Szét lesz verve a fürdőszoba (10 nm), egészen a falig, lemegy a csempe, járólap, vakolat. Mit javasoltok, béreljek konténert vagy a szakit bízzam meg a sitt elszállítással, esetleg rendeljek kisteherautót, ami elviszi? Melyik a legolcsóbb? Tud ebben valaki információt adni?

Az én válaszom:

„Jó napot kivánok én a választot szakira biznám ha van hozzá kapacitása és kapcsolata. ”

2024. ápr. 15.

Milyen csemperagasztót használtok? Kültérre és beltérre? Melyik csemperagasztó márkát preferáljátok és miért?

Az én válaszom:

„Ceresit,mapei,Murekxin,mind kitűnő márka mindel jo dolgozni. ”

2024. ápr. 15.

Mennyire fontos laminált padló vásárláskor a kopásállóság? Nagy a különbség az AC 1 és az AC 2 között? Melyiket érdemes megvenni, és melyiket nem?

Az én válaszom:

„Jó napot kivánok a nagyobb kopás állóságut ajálom minden képp mert sokkal időt állobb igaz anyagilag drágább de viszont az idő során meg hálája. ”

2024. ápr. 15.

Sziasztok! Szakit keresgélek, nézegetem a burkolás áraitokat és kicsit elbizonytalanodtam. A PVC lerakása most hideg vagy meleg burkolásnak számít? Mert úgy látom, van különbség az árakban.... És akkor már hadd kerüljek teljesen képbe: a linóleummal és a vinyllel mi a helyzet? Én eddig azt hittem, mind a három melegburkolat, de most kezdek arra gondolni, hogy tévedtem, és a pvc lerakásánál a hidegburkolás árat kell nézzem. Hogy van ez?

Az én válaszom:

„Jo napot kivánok a pvc burkolatok azok meleg burkolatok és azokat az árakat kell nézni ha bár miben tudok segiteni keresen bizalommal további szép napot kívánok. ”

2023. júl. 10.

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Jó napot kedves Barnabás az én meglátásom szerint érdemesebb egy vékonyabb szigetelés őssze dűbelezni és utána hálozni ragasztozni így nagyobb lesz a szigetelés és nem vészkárba a régi szigetelés sem”

2023. jan. 19.

Kétféle árajánlatot kaptam gipszkarton tapétázásra és a glettelés ára nagyon eltérő. Mi lehet az oka? A gipszkarton glettelés részben vagy egészben történik? Mi a jobb?

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok a kartonozás után a bandázs és felkelés ezt kővetően megrendelő fűgő egy vagy akár kétréteg glett után lehet tapétázni vagy akár festeni igazából az árakat az előkészűletek és igények glett rétegek befolyásolják... ”

2022. dec. 22.

Szakmáim

Kőműves 13 megbízás Burkoló 11 megbízás Térkövezés 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás