Fogadok munkát
Sándor László
Sándor László

Grafikus · Online marketing · Szövegíró, újságíró

12
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 42631

Jószaki

Sándor László

Grafikus · Online marketing · Szövegíró, újságíró

Reklámügynökségi színvonal, egyéni vállalkozói árakon! Sándor László tervezőgrafikus vagyok, több mint 20 évnyi szakmai tapasztalattal, reklámügynökségi és art directori múlttal rendelkezem. Eddig 9 hazai és nemzetközi szakmai díjat nyertem és számos publikáció tudhatok a magaménak. Az elmúlt 9 évben Brandfelelős néven szabadúszó grafikusként dolgozom ügyfeleimnek brandépítés, márkaépítés, logótervezés, arculattervezés, csomagolástervezés, weboldal tervezés és honlapkészítés, valamint nagyon igényes tárgyfotózás területeken. Grafikai vagy intarzia portré készítést is szívesen vállalok, kapott fénykép alapján dolgozom. Számos hazai és nemzetközi kiállítás mellett tervezőgrafika elméletet és gyakorlatot is oktattam majd régi, nagy szerelmem, az intarziakészítés felé fordultam. A tradícionális intarzia technikát felfrissítve, Wood Arts Intarsia néven készítek egyedi intarzia portrékat, valamint tipográfiai munkákat, faékszereket. Az intarzia készítést Workshop formájában is oktatom. Bízza profira a legnagyobb kincsét, saját vállalkozásának vagy új termékeinek Brand kialakítását. Logótervezés, Kisarculat tervezés, Arculattervezés, Névjegy, Levélpapír, Word sablon, Dosszié, Mappa, Email aláírás sablon, PPT prezentációs sablon, Brandépítés, Rebrand, Cégcsoport márkaépítés, Arculati kézikönyv, Címketervezés, Csomagolástervezés, Fólia csomagolástervezés, Dobozos csomagolás, Díszdoboz, Display, Termékképek, Katalógus képek, Modell képek, Reklámképek, Tárgyfotók, Látványtervezés, Weboldal tervezés, Egyoldalas mini site, Dinamikus mini site, Összetett website, Webshop, Weboldal programozás, Sitebuild, Honlapkészítés, Jármű matrica, Járműreklám, Ponyva design, Stand design, Rendezvénysátor design, Molino, Rollup, Promóciós eszökzök és POS design tervezés, Vásári vagy EXPO megjelenések, Videóvágás, Online marketing tanácsadás és design, Kreatív szövegírás, PR cikk írás és Onlnie publikálás, stb. nagy rutinnal, számos hazai és nemzetközi brand építésének tapasztalataival. Kérje ma ajánlatomat, ha hosszútávú és megbízható együttműködő partnerre szeretné bízni cége fejlődésének jövőjét.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Péter
Az együttműködés gyors és korrekt volt. Az ajánlathoz képest a tartalom kimagasló, a vállalási ár korrekt, a szemlélet amellyel a projekthez hozzáálltak kreatív és emberi. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Kedves Péter! Köszönjük szépen az elismerő szavakat és a bizalmat. Öröm volt neked portfoliós kiadványt készíteni a rally sporttal kapcsolatban, ami jól szemlélteti az eddigi pályafutásod. Bízunk benne, hogy a színvonalas kiadvány további lehetőségeket teremt számodra a folytatáshoz, amihez ezúton is sok sikert kívánunk.
Somo
Könyvborító grafikai szerkesztésére volt szükségem, záros határidőre. Számos jelentkező közül Lacit választottam ki előzetes munkái alapján. Egyetlen, 15 perces telefonbeszélgetés elégnek bizonyult ahhoz, hogy megértse elképzelésemet, vizionálja a lényeget és laikus makogásomat lefordítsa a művészi kifejezés nyelvére. Többet kaptam tőle, mint bárkitől valaha reméltem, már első próbálkozásra szállította a végleges változatot, tetszetős színvilággal s okosan választott tipográfiával. Úgy érzem, nem csak egy tehetséges tervező grafikus kapcsolattal, de egy baráttal is gazdagabb lettem. Tiszta szívvel ajánlom szolgálatait bárkinek!
Szaki válasza:
Kedves Somo! Örülök, hogy elégedett vagy a munkámmal. Hálásan köszönöm a kedves szavakat és a méltatást.
Gábor
Szakszerű, körültekintő, sokoldalú, gyors, pontos, a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe veszi. Párban dolgozik egy sitebuilderrel, ami nagy előny. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Kedves Gábor! Köszönjük szépen a pozitív értékelésed! Örülünk neki, hogy elégedett voltált a munkánkkal.
Gyuri
Nagyon jó a kreativitása.
Szaki válasza:
Kedves Gyuri! Köszönjük szépen a pozitív értékelést. Örömmel készítettünk a számodra szórólapot, FB post és cover grafikát, plakátot és animált bannert is, hogy ezekkel népszerűsíthesd az akciódat a social mediában. Bízunk benne, hogy mielőbb újra igénybe veszed a szolgáltatásainkat a grafikai tervezés és a tartalomgyártás terén is.
Tibor
Profi grafikus! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Kreatív, precíz és ízléses munkát ad ki a keze közül. Együttműködő, rugalmas, megvalósítja, szakmailag kiegészíti a megrendelő elképzeléseit. Árszabása megrendelőbarát.
Szaki válasza:
Kedves Tibor! Köszönjük szépen a pozitív értékelést. Számunkra is öröm volt részt venni ebben a megbízásban és egy átlátható, igényes termékkatalógust összeállítani a Cseke Kft.-nek. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is a segítségetekre lehetünk a szolgáltatásainkkal.
Raymond
Örülök, hogy rá találtunk Lászlóra, aki mindig azonnal és felkészülten állt a projekthez. Csak ajánlani tudom, illetve még remélem sok projektbe kérhetjük a segítségét :)
Szaki válasza:
Kedves Raymond! Örülök, hogy elégedettek vagytok a szolgáltatásaimmal és köszönöm szépen a pozitív értékelést. Én is bízom a hosszútávú együttműködés lehetőségében.
Zoli
Cégünk új márkák bevezetését kezdte el. Sándor segítsége sokat jelentett a szép ikonok tervezésében. Letisztult színű és formavilágú munkái nagyban segítik az összetett termékeink megértését on-line felületünkön. Hosszú távú együttműködésre tervezem munkakapcsolatunkat. Zoltán
Szaki válasza:
Kedves Zoltán! Örülök neki, hogy elégedett vagy a végeredménnyel. Fontos számomra, hogy munkámmal hozzájárulhatok cégetek sikereihez és örömmel várom az újabb megbízásokat.
Farkas Vivien
Precíz, megbízható szakember.
Szaki válasza:
Kedves Vivien! Köszönöm szépen az értékelésed. Örülök, hogy így gondolod és köszönöm a megrendelést! További sok sikert kívánok a vállalkozás indításhoz az új logóval!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Grafikus 11 megbízás Online marketing 1 megbízás Szövegíró, újságíró 0 megbízás Designer 0 megbízás Honlapkészítés 0 megbízás