Fogadok munkát
RZL Artus Kft.
RZL Artus Kft.

Kőműves · Burkoló · Kertépítés

16
Megbízás

23 órával ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 84433

RZL Artus Kft.

Kőműves · Burkoló · Kertépítés

Tisztelt Érdeklődő Térkövezést, víz szigetelést, Hő szigetelést, betonozás, kerítés építést, Falazást, teljeskörű kőmuves munkák kivitelezését, zöld terület kezelést, belső átalakítást, lakó és nem lakó épületek bontását veszélyes fa kivágását valamint építési törmelék és zöld hulladék elszállítást vállalok. Garanciával, igény szerint számlával, megfelelő szakmai háttérel. Referencia munkáink személyessen is megtekinthetőek. Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé.
Mutass többet

Áraim

Burkolás

7 000 Ft / ㎡
Aljzat kiegyenlítés 1500 ft /nm Alapozás 800 ft/nm Burkolás 7000 ft/nm

Bontás

3 000 Ft - 5 000 Ft / ㎡
Álltalános bontási díjak. Vésés téglába, vakolat, ragasztó leszedése 2000 ft / nm Eltérő anyagok bontása megeggyezés szerint. Föld munkavégzése megeggyezés szerint

Zsaluzás

2 500 Ft - 3 000 Ft / méter
3000 Ft/fm / oldal

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
szépen ,mélyen feldolgoztá a földet
Törölt felhasználó
Gyors ajánlat és gyors, korrekt kivitelezés
Kovács Ildikó
Rugalmasan kezelt minden munkával kapcsolatos igényemet. Mindig elérhető volt. Sokat dolgoztak rövid idő alatt. Korrekt, igény szerinti pénzügyi elszámolás.
Ákos
Precíz, gyors és segítőkész
Kornélia
Erősség sajnos nem volt. Gyengeség,szakértelem hiány. Nem az oda használatos alapanyagokat használta. Nem megfelelő minőségű volt a kivitelezés
Sándor
alapos
Erzsebet Nagy
Gyors és precíz
Tamás
Nem végezte el a munkát!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

gipszkarton élvédőzéshez tekercses élvédőt vagy alumínium élvédőt ajánlanátok? néztem ezt a Straitflex szalagot, de elég drága, vajon jó is-e annyira.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Festő élvédőt használnék( alumínium) , természetesen oldalankénti fátyolbandázsolva.”

0

2024. 03. 07.

Be szeretném építeni a tetőteret. Lehetséges ezt építési engedély nélkül kivitelezni, vagy nem úszható meg a dolog? Emelni nem kell a födémen, de tetőablakot szeretnénk betenni többet is, több oldalra is, plusz gipszkarton falak, kis fürdő.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Amennyiben a tető síkja nem változik illetve szerkezete változatlan marad, úgy az maximum bejelentés köteleles. A megvalósítandó elkélzelés alapján a biztonság kedvéért megkérdeznék egy építészt. ”

0

2024. 03. 07.

Sziasztok, hogyan lehet - ha lehet - a homlokzati hőszigetelést rögzíteni jól, dübel nélkül? Van erre kiforrott, megfelelő technológia?

Az én válaszom:

„Üdv. Mindenképp dűbelezni kell!”

0

2024. 03. 06.

Kerítés építést tervezek. Tetszenek ezek a fekete, szép kovácsoltvas kerítés elemek, és az a kérdésem, hogy ezeket elég beton oszlopokra szerelni, vagy mindenképp javasoljátok a zsalukő alapot hozzá? És ha kell a zsalukő lábazat, akkor milyen magas legyen minimum? Hogy szokás ezt? Kb 20 méter hosszú, egyenes kerítésről lenne szó, egy kis kapuval.

Az én válaszom:

„Kedves Anna! Amennyiben zsalukő kerítést szeretne, úgy mindenkép szükséges a vasalat sávalap minimum 60 cm mélységben vasalattal ellátva a késöbbi sülljedés elkerülésének érdekében . A lábazat magasságának kialakítása álltalában talajszintől 50 cm magas. Ettől felfelé nyilván ellehet térni. További kérdés esetén keresen bizalommal.”

0

2023. 09. 06.

Sziasztok, az a kérdésem, hogy sávalapba mindig tesznek zsaluköveket? Vagy ez opcionális? És ha tesznek bele, az miért jó? olcsóbb lesz tőle vagy drágább?

Az én válaszom:

„Kedves Zsófia! Sávalap esetén a lávazat kiemelésére szokás álltalában min. 50 cm.kiemelni a talajszintől. Ettől nyilván bizonyos esetekben el jell térni. Amenbyiben esetleg bámien kérdése volna. Keressen bizalommal”

0

2023. 08. 21.

Betonozásra készülök: Egy 35 négyzetémteres szobát és egy 15 négyzetméteres teraszt szeretnék lebetonoztatni, és az a kérdésem, hogy jövök ki jobban anyagilag, ha zsákos betont veszek, vagy mixerbetont rendelek, esetleg ha bérelek egy betonkeverőt és megkérem a kőművest (még nincs meg az emberem se...) , hogy maga keverje a betont? Melyik a legolcsóbb megoldás? És melyiknek mi az esetleges hátulütője? Hány fős csapat kell egyáltalán egy ekkora betonozás munkához?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás! Mindennek van előnye- hátránya.. Mixerbetonnál garantált hogy a kért beton erősséget kapja, viszont meg kell nézni van e heje a mixer kocsinak. Zsákos beton ekkora felületre nem ajánlanék , igencsak drága volna. Kézi keverésnél vagy normál beton keverés vagy földnedves beton... Utobbiaknál nyilván több energiát , embert igényel így valószinű több lesz valamennyivel a munkadíj. A szükséges létszám relatív.”

1

2023. 06. 30.

Kettéválasztottunk egy szobát gipszkarton fallal. Most kaptam árajánlatot a festésre, amiben tétel a gipszkarton hálózás is. Szerintetek erre szükség van? Nem lehet kihagyni és csak glettelni meg festeni? Miért kell hálózni? Nem tetőtér.

Az én válaszom:

„Kedves Zsófia! Lehet a hálózás alatt bandázsolást értettek. Ha mégsem akkor szükségtelen.”

0

2023. 05. 10.

Néztem a Rigips árkalkulátorát, mert gipszkartonoztatni szeretnék, és tisztába akartam keülni a várható anyagköltséggel, de nem értem, mikor kell szimpla és mikor dupla profilváz, illetve a lapoknál is választhatok , hogy nem csak 2x1 hanem 2x2 vagy 2x3 réteg burkolattal akarom. Mikor van szükség ezekre az "extrákra", vagy ez nem is olyan extra, és érdemes lenne inkább eleve ilyet választanom? Segítsetek! Tetőtér beépítés és válaszfalak lesznek.

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás! Ha tetőtér akkor tűzálló gipszkarton, Ha a valaszfalak ott vannak akkor szintúgy. Kérdés ilyen vastag karton szeretne és melyiket, esetleg kombináltat, ha van vizesblokk( impegrált tüzállo) Dupla szerkezet vagy erődített szerkezetet a súlyhordástól függően szükséges megállapítani. Kérdés esetén keressen bizalommal ”

0

2023. 05. 08.

A mennyezetet szeretném gipszkartonoztatni, és nem értem, hányféle megoldás van erre? Direktfüggesztőkkel vagy anélkül is lehet? Mi az a függesztés nélküli önhordó váz? Kell az nekem? Mit érdemes megfontolnom a döntés előtt? Olyan szakival szeretném megcsináltatni, aki partner az együttgondolkodásban, számít az ár is, de szeretném, hogy szép legyen.

Az én válaszom:

„Kedves Kinga! A függesztés módját megtekintés után szükséges meghatározni. Munkáninkat megfizethető áron osztrák minőségben végezzük rengeteg referenciával. ”

0

2023. 05. 04.

Csupa faszerkezetű tetőteret két szobára akarunk választani, gipszkarton fal beépítésével. Maradjunk meg a fa váznál vagy jobb a fém profilos megoldás? Egyenes falról van szó a tér közepén. Előnyök/hátrányok?

Az én válaszom:

„Kedves Zsófia! Én a fém profil szerkezet mellett döntenék az eddigi tapasztalatok alapján egyrészt hosszabb élettartalmú másrészt szerkezete erösebb. Míg a párnafa nedvességre illetve egyébb környezeti hatásokra az idö múlásával kúlönbözö képpen negatìvan reagál.További estleges kérdés esetén örömmel segítek.”

0

2023. 04. 25.

Hogy döntöm el, hogy milyen vastagságú gipszkartont vegyek? Láttam, hogy van 9.5, 12.5 és 15 mm vastag is. Mit számít a gipszkarton vastagság?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás! Döntését annak alapján kell meghoznia, hogy épp mi lenne kartonozva.mennyete,válaszfal, előtétfal..és mijen funkciót kell ellátnia az adott falnak, hiszen az sem mindegy hány réteget kell kapnia. ”

0

2023. 04. 22.

Tényleg lehet a gipszkartont simán a falra és a plafonra is felragasztani? Nem fog leesni? Mik az előnyei és a hátrányai annak, ha nem a szokásos módon profilokba van csavarozva? Ki vállal ilyesmit? olcsóbb így a gipszkarton felrakása, mint profillal? Vakolatlan falra is lehet, vakolás helyett gipszkartont ragasztani? Mit mérlegeljek a döntés előtt?

Az én válaszom:

„Kedves Boglárka! Mennyezetre nem szabad ragasztani. A falakra történő lapragasztással alapvetőleg nincsen gond, azonban minden esetben meg kell arról hogy a falazat ne legyen vizes, esetleg az adott felületnek lesz e függesztett terhelése .... Részemröl a fém profil szerkezetre történő burkolás ajánlottab hisz hosszabb élettartamu , erősebb .”

0

2023. 04. 20.

Gipszkartonoztatni szeretnék és gondoltam, lenne benne rejtett világítás is. Szükségem volna egy jó szakemberre, de nem tudom, kit kell előbb felkeresnem a gipszkartonost vagy a villanyszerelőt? Mi a sorrendje a gipszkartonba rejtett világítás kivitelezésének?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás! Álltalában szerkezet megépítését követően történik a kebelezés a villanyszerelő részéről, majd azt követően a szigezelés, kartonozás”

0

2023. 04. 20.

Szakmáim

Kőműves 4 megbízás Burkoló 3 megbízás Kertépítés 2 megbízás Földmunka 2 megbízás Lomtalanítás 2 megbízás Gipszkarton szerelés 1 megbízás Térkövezés 1 megbízás Épületbontás 1 megbízás Betonozás 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Egyéb 0 megbízás