Fogadok munkát
Ruzsányi Tibor e.v.
Ruzsányi Tibor e.v.

Villanyszerelő

35
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 10 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 92146

Minősített jószaki

Ruzsányi Tibor e.v.

Villanyszerelő

11.kerületi villanyszerelő:megbízható,garanciás egyedi igényeket kielégítő ügyfélbarát villanyszerelés.
Mutass többet

Áraim

Épület,fal bontás

50 000 Ft / egység
Épület,tégla,beton falak,nyílászárók,ajtók,ablakok bontása.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Tibor nagyon jó szakember és emelett barátságos és nagyon segítőkész is. Ajánljuk:)
Tamás
Az ajánlatigényre gyorsan reagált, a megbeszélt időben jelentkezett. Korrekt ajánlatot adott, a kért kisebb léptékű munkát azonnal el is végezte. Jó szakember, kifejezetten ajánljuk!
Janó
Pontosan érkezett, a munkát megfelelően és gyorsan végezte el.
Kristóf
Tibor egy nagyon korrekt szakember. Pontos, precíz illetve barátságos is. Csak ajánlani tudom mindenkinek +++++
Ajánlatkérő
Tibor nagyon udvarias, szolgálatkész szakember. Körültekintően segített a probléma megoldásában.
Ajánlatkérő
Hozzáértő, jó szakembernek tartom. Mindenképpen csak ajánlani tudom!
Melinda
Kedves, udvarias, precíz, szakember. Előzetes megbeszélésünk szerint történt minden. Gyorsan kaptunk időpontot, a munkát szakszerűen, tökéletesen elvégezte. Messzemenőkig elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom mindenkinek az úriembert.
Ajánlatkérő
Gyorsan jött felmérni (és tényleg jött, nem csak ígérte), és szuper áron is végezte a munkát. Végig kapcsolatban volt velem úgy, hogy külföldön élek. Pontosan kezdett, pontosan végzett, javaslatokat is adott arra amit nem jól terveztem meg. Mind szakmailag, mind emberileg nagyon pozitív tapasztalatunk van Tibivel. Mindenkinek szívesen ajánlom, mi biztosan keresni fogjuk még ha villanyosra van szükségünk.
Ajánlatkérő
Alaposan körbejárta a lehetséges műszaki megoldásokat, és a szükséges funkciónak leginkább megfelelő, ár-érték arányos készülékek megvételére tett javaslatot. Ezeket - többszöri egyeztetés után - a megbeszéltek szerint beszerezte, majd felszerelte, nagyon korrekt vállalási díj ellenében. Kulturált, kedves és udvarias szakember, az előzetes felmérés és a kivitelezés során az időpontokat óraműszerű pontossággal tartotta.
István
A szakember a névhez illően viselkedett. A feladatot teljes mértékben teljesitette, minden kérdésemre válaszolt, sőt még proaktivan is elvégzett néhány javitást. Tiszteletem Szakember, és Köszönöm mégegyszer a gyors és hatékony segitséget.
Henrik
Nagyon precíz, pontos, megbízható, hozzáértő szakember. Az elvégzett munkának a fázisait narrálta, hogy érthető legyen, mindig előre mondta, hogy mi mikor és miért fog történni, semmi sem volt váratlan, mindenre számít. Csak ajánlani tudom!
Zoli
Rugalmas időpont-egyeztetés, pontos érkezés. Alaposan, jó munka. Korrekt, a megbeszéltek szerinti díjazás.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz munkát végzett. Mindent tökéletesen elmagyarázott. Pontosan érkezett. Segítőkész volt, minden kérdésemre válaszolt. Ár-érték arányban is teljesen korrekt volt a munkadíj. Máskor is őt fogom hívni ha szükségem lesz villanyszerelőre. Mindenkinek bátran ajánlom!
Magdi
Gyors , korrekt , megbízható szakmai tapasztalat , megfizethető áron. Mindenképp ajánlom.
. Liptai Mihályné
Soha nem találkoztam ilyen ügyes intelligens nagyon rendes emberrel.nsgyon jó munkát végzett gyorsan olcsón, precízen.
Ajánlatkérő
Tibor nagyon lelkiismeretes munkát végez. Segített a szükséges anyagok kiválasztásában is. Pontosan érkezett mindig a megbeszélt időpontra. Referencia munkákat is küldött előzetesen. Munkájára igényes villanyszerelő, amiből manapság kevés van.
Ajánlatkérő
Gyors felmérés, reális ár. A kért munkát a kérésnek megfelelően megtervezte, felvázolta a költségeket és a kivitelezési időt és az árat. Mindenhez tartotta magát, mind időben mind pedig árban. Korrekt és igényes szakember.
Ajánlatkérő
Őszinte és megbízható szakember. Panellakásban egyedüliként vállalt marási és vésési munkákat. Korrekt áron dolgozott. Munkáját a megbeszéltek szerint elvégezte.
Tünde
Mindent
Magdi
Jó ár-érték arányban dolgozik, gyors, pontos, megbízható szakember, ajánlom másnak is.
Júlia
Nagyon meg voltam elégedve Tibor munkájával. A korábbi villanyszerelőm hibáit javította és ellenőrizte, hogy minden működik, mielőtt távozott. Korrekt áron dolgozott, két nap alatt megjelent a helyszínen és elhárította a hibát. Kedves, udvarias szakember és látszólag nagyon képben van a munkájával kapcsolatban. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom!
Ajánlatkérő
Nagyon rendes, minden a megbeszéltek szerint történt, még plusz munkàt is csinàlt.
Zsuzsanna
Pontosan érkezett, udvarias volt, mindent érthetően elmagyarázott, megoldást javasolt. Nem kért kiszállási díjat és aznap elkezdte a főzőlap bekötést, nem kellett külön időpontot egyeztetni. Gyorsan végzett, ki is próbáltuk, szuperül működik. Az előre megbeszélt árat kérte. Más villanyszereléssel kapcsolatban is tanácsot adott, januárban biztosan őt hívom újra.Csak ajánlani tudom!
Evelin
Tibor nagyon megbízható, remek szakember. Telefonon többször egyeztettünk, a megbeszélt időpontra eljött és kifogástalanul elvégezte a munkát. Ajánlom mindenkinek, én legközelebb is őt fogom hívni, ha szükségem lesz villanyszerelőre.
Éva
Csepelen vásárolt felújítás alatt lévő használt lakás elektromos hálózatának átvizsgálását kértem. Tibor a megbeszélt időpontban érkezett. Megvizsgálta a villanyórát az elosztószekrényt, ellenőrizte a kötődobozokat, kapcsolókat, konnektorokat, a szabadon lógó vezetékeket. A korábbi bővítéssel (villanytűzhely, légkondi) kapcsolatos munkálatok megoldását, minőségét is ellenőrizte. Minden kérdésemre választ kaptam. Az ellenőrzés során felmerült kisebb, nagyobb munkálatokról is beszéltünk, amelyekre 24 órán belül részletes árajánlatot kaptam. A férjem szerint a kapott díjak reálisnak tűnnek. Ezeket a munkákat végül nem kértem. A hálózat ellenőrzésével, átvizsgálásával, a kapott tájékozatással teljesen elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
A megbeszélt munkát - hálózat ellenőrzése -elvégezte, a hiba forrását megtalálta és kijavította. Az előzetesen megbeszélt díjat kért.
Márkosz
Korrekt munka felmérés, gyorsan kiérkezett! Minden kérdésre tud válaszolni, maximális tudás! Csak ajánlani tudom!!! Tovább nem kell keresnem, ha villanyszerelőre van szükségem!
Ajánlatkérő
Normális eszközparkkal, hozzáértően végezte el a rábízott munkát. Csak pozitív tapasztalatom van az szakemberrel kapcsolatosan.
Zoltán
Rendkívül pontos, szakszerű, és legfőképp jó árban dolgozik. Segítőkész, barátságos. Profin, szakszerűen és gyorsan végezte el a munkát. Maximálisan elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Már másnap reggel kijött, gyors, szakszerű munkát végzett
László
Rugalmas szakember, kis munkákat is elvállal, ráadásul nálam gyorsan, már másnap elvégezte a munkát, ismeri a területét, ügyfél érdekeit szem előtt tartó ajánlást tud adni, nekem így nagyon szimpatikus volt, legközelebb is őt fogom hívni
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 35 megbízás