FOGADOK MUNKÁT
Rákosi József
Rákosi József
238
Megbízás

9 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIII. kerület és 55 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 73311

Minősített jószaki

Rólam

Bádogos munkálatok szakszerű kivitelezése. Tetőfedő utó munkák: -Régi tető javítása. -Tetőfelújítás. -Tetők karbantartása. -Beázások megszüntetése -Pergola tető javítása -Lapostető szigetelése modifikált bitumenes záró réteggel/javítása. Vihar okozta károk elhárítása!! Bádogos munkák: -Szegélyek cseréje/javítása.(Oldalszegély,Falszegély,Oromdeszka szegély) -Eresz csatorna,építése/javítása. -Kéményszegélyek ,cseréje/javítása. -Kétvízorros fallefedés készítése/javítása. -Álló korcos síklemez fedés építése/javítása. -Hajlat elemek (Vápa),beépítése/javítása. Az elvégzett munkámra garanciát és karbantartást vállalok, számlaképesen. Hívjon bizalommal, hétvégén is! Budapest és Pest megye! Rákosi József Bádogos
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Csiki Gergő
A felmérést egyedül Józsi végezte aki bádogos munkát csinál. Emiatt a tető javításhoz kapcsolódó felmérés hiányos volt, a felmért szükséges anyag mennyiség kevésnek bizonyult és típusban megegyező, de formában eltérő cserepeket hoztak a javításhoz (a tetőn egyenes cserepek vannak, hódfarkúakat hoztak). Összeségében a munkát tisztességesen elvégezték és amiben megegyeztünk azt tartották is. Viszont kissé vegyesek az érzelmeim, mert amilyen szép munkát végeztek, olyan nagy rendetlenséget hagytak maguk után. (az ereszben levágott lemez darabok és cserép darabok, a tetőn bellül szanaszét dobálva a régi a lécek rozsdás szögekkel, amibe az egyik munkásnak sikerült is belelépnie) Nem azt vártam volna, hogy elvigyék a hulladékot, mert ebben nem egyeztünk meg, hanem, hogy 1-2 helyre legyen összegyűjtve. Illetve ilyen díjazás mellett elvártam volna, hogy a javításhoz minden szerszámot maguk hozzanak.
Gábor
.
Gábor
A vállalt határidőre elvégzésre került a munka. A felmérés során nem pontosan történt meg a szükséges anyag felmérése.
Robi
Jó és megbízható szakember
Vitárizs István
Korrekt volt időben jött. Az ár annyi volt a végén amiben megállapodtunk. És a munka is rendben még lett
Ajánlatkérő
pontosan, időben, hiba nélkül elkészült a munka
Gergő
Korrekt munkavégzés és hozzáállás. Csak ajánlani tudom
Schartner Zoltán
Nem èrkezik időben,és nem jelzi. Nem csinálta meg jól a munkát.
Ajánlatkérő
Profi, alapos munkát végzett és végig tájékoztatott, hogy mit és miért csinál
Éva
Gyorsan és hatékonyan megoldott olyan problémákat is, amiket másoknak nem sikerült. (Többször, több különböző ügyben kerestem már.) A megkeresésekre szinte azonnal reagált, a felméréskor részletesen tájékoztatott a lehetőségekről és a költségekről, az előzetes, tételekre lebontott árajánlatoktól pedig később sem tért el. A munkákat rövid idő alatt tökéletesen elvégezték. Megbízhatóan és szépen dolgozik, ahogyan a munkatársai is. Köszönöm nekik!
Bence
Józsi a megbeszéltek szerint mindent korrekt módon elvégzett , azon az áron amit sikerült kialkudni . Meg vagyok elégedve a végeredménnyel . Jó hangulatban telt el az a pár nap amíg nálunk voltak .
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, korrekt. Lapostető részbeni felújítását vállalta, írásban kaptam előre ajánlatot, és a munka annak megfelelően zajlott le. Az emberei is teljesen jók, csöndbe dolgoztak egész nap az 50 fokban, csak ebédelni álltak le 20 percre. Rendben, tisztán adta vissza a munkaterületet.
Szilvássy Márton
2x is megbeszéltünk időpontot a helyszín megtekintésében, egyszer sem jelent meg
Dávid
remek munkát végzett, az elejétől a végéig
Orsi
Nagy tudású, kiváló szakembernek tartom Rákosi urat. Nagyon becsületes, precíz szakember. Munkatársai Márk és Dávid megnyerő modorú fiatalemberek, kedvesek és szorgalmasak. Ő volt az egyetlen a jószakis mesterek közül aki betartotta amit ígért. Azonnal jött és felmérte a munkát. Azonnal el is kezdte és gyorsan befejezte. A munkája tökéletes. Fontosnak tartom, hogy mindenben állta a szavát. Pontosan azt kaptam amit vártam, sőt, javaslatai alapján még szebb lett a tető mint amit eredetileg terveztünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek őt és a csapatát!
László
Három egymás utáni napos sem jött el a megbeszélt felmérésre.
Szabina
Pontos
Béla
Gyorsan ment minden!
Ajánlatkérő
Köszönöm a gyors intézkedést Rákosi József jelentkezett és tökéletes munkát végzett.5 csillagot adnék Neki, teljes megelégedésemet tolmácsolják felé. Ajánlom másoknak is akiknek gyors segítségre van szükségük. Köszönöm JóSzaki!
Ajánlatkérő
AZONNAL JÖTT
Magdi
Gyorsan felmérte a lehetőségeket és mindenről tájékoztatott.
Ajánlatkérő
A megbeszéltekhez tartotta magát. Időre elvégezte a munkát.
Ajánlatkérő
Megkeresésemre azonnal reagált, a megbeszélt időben pontosan megjelent. Ugyan, elsőre csak a munka (tető beázás) megtekintéséről volt szó, de felkészülve szerszámokkal, anyaggal érkezett. Így lehetőség volt - megegyezés esetén - a munka azonnali elvégzésére. A munka árát is elfogadhatónak tartottam. Ügyesen, gyorsan elhárította a problémát. Köszönöm!
Ajánlatkérő
Minden a megbeszéltek szerint történt.
Takács István
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájával. A megbeszélt időpontra érkezett és tökéletes munkát végzett. Teljes mértékben ajánlom a szakembert.
Ajánlatkérő
5+1 CSILLAG!!! A weboldalon találtam rá értékelései miatt választottam Őt. Már aznap mikor először hívtam kiment Gödöllőre és felmérte az elvégzendő munkát, illetve ugyancsak aznap elküldte az árajánlatot. Az árajánlat nagyon korrekt és jó áron volt. Ezért elfogadtam azt. Másnap reggel már a helyszínen kezdett és aznap el is végezte a munkát, mely nagyon professzionális jó minőségű volt, mely tükrözte a magas fokú szakmaiságot. Az elvégezett munkára és a beépített anyagokra 1 év teljeskörű garanciát kaptam, melyet tartott is sőt még azt követően is! (bármikor elérhető volt, illetve kijött nem tűnt el a munka elvégzése után, mint sokan mások...) . Csak ajánlani tudom mind a kapcsolattartásért, mind az elvégzett munka miatt is! Bárcsak sok ilyen szakember tevékenykedne az építőiparban, ezzel öregbítve a szakma hírnevét! 5+1 CSILLAG!!!
Venczel Ildikó
Nálunk munkát volt felmérni egy elképzelésünkkel kapcsolatban. Gyors kapcsolatfelvétel, pontos érkezés, energikus. Szakmailag korrekt tanácsokat kaptunk, amit el is fogadtunk és ezzel a tudattal láttuk be, hogy amit szeretnénk mekkora macerával jár és már időben nem férünk bele. De így is hálásak vagyunk, hogy elmondta az észrevételeit, tanácsait. Csak ajánlani tudom.
Németh Péter
Elég szokatlan munkáról volt szó, szokatlan helyen. Födém repedés fölé kellett egyedi ereszcsatornát építeni a -2 szinten egy teremgarázs tárolójában, nehezen megközelíthető helyen. A munkát sikerült jó minőségben és kreatívan megoldaniuk. A kapcsolatfelvétel és a kivitelezés befejezése között nem telt el egy hét sem. Elégedett vagyok a munkájukkal, ajánlani tudom őket.
Bankó Miklós
Minden a megbeszéltek szerint - a legnagyobb megelégedésemre történt - elégedett vagyok és ajánlom az urat másnak is, jó szívvel!
Ildi
Csupa jót tudok mondani a fiatalemberről! Pontosan érkezett, gyorsan, rendesen dolgozott, garanciát vállalt a munkájáért! Örülök, hogy rátaláltam!
Molnár Kinga
A kapcsolatfelvétel nagyon gyors és a kapcsolattartás rendszeres volt. A munkáról megbízási szerződést kötöttünk, melynek része a 3 év garancia is. A végső munkadíjat közösen határoztuk meg, a ténylegesen elvégzett munka alapján (a munka nem minden része volt előre látható). Az elvégzett munkával (a kapcsolatfelvétel és a munkavégzés között eltelt idő rövidségével, a munkavégzés gyorsaságával, a munkaterület rendezésével) elégedett vagyok. Ajánlom őt másoknak is!
Vdr István
Gyorsan és pontosan dolgozott. Azonnal felvette a telefont és amikor ígérte, jött! Csak ajánlani tudom!
Aszódi Éva
1 év alatt 3x is felkértem különböző javítási munkákat végezni: eresz építés, tető javítás, kémény szigetelés. Minden alkalommal 100%-ban elégedett voltam a munkájával. Precíz, gyors, pontos. A nehezített körülmények sem okoznak akadályt neki. Legközelebb is Őt hívom.
Mészáros Márta
Velünk is az történt, mint Fülöp Balázzsal. A szakember elvállalta, hogy kijön felmérni a munkát, nekem kellett hivogatnom, hogy időpontot mondjon, de csak hitegetett. Egyszer biztosan megígérte, hogy aznap kijön, legutolsó alkalommal meg azt, hogy aznap visszahív, de ez azóta sem történt meg. Sok telefonálástól és bosszankodástól kímélt volna meg, ha rögtön azt mondja, nem tudja elvállalni a munkát.
Gecze Zsuzsa
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, a plusz munkákhoz is. Ajánlom mindenkinek.
Nova Tina
Megbízhatatlan, folyamatosan ígérget amit nem tart be. Kollegåját küldi felmérni, ajánlatot kapunk, majd elérhetetlen a kollega napokig ( telefonon és e-mailen is). Többször hívtam Józsefet, hogy akkor mi lesz a munkával. Nagyon kellemetlen neki hogy a kollega nem értehtö el, jön és megcsinålja. Hitegetës napokig, hįvjam ekkor majd akkor. Füzete lent maradt az autöban... és hasonló hazugsāgok tömkelege. Visszahív reggel. Eltelt egy nap, majd felhív hogy mikor jönne. Köszönjük, ezek után már nincs bizalmunk hozzá. Nem ajánlom az illetöt.
Szaki válasza:
Kedves Tina! Telefonon is többször jeleztem, hogy nagyon sok a munkám, ezért átadtam a feladatot a kolégámnak. Onnantól Ti egyeztettek meg a munkáról, a munka díjáról és a kivitelezés időpontjáról. Majd két hét múlva jelezted, hogy nem haladt az ügy semerre. Kellemetlenség elkerülése végett felajánlottam, hogy a munkálatokat olcsóbban elvégzem, de a kivitelezés időpontját nehezen tudtuk összehozni, mivel kevesebb munkám azóta sem lett. Egyeztetés után, a megbeszélt időpontot te mondtad le előző este, majd közölted, hogy nem kéred a munkát. Meglátásom szerint a változásokról-, illetve a szabad kapacitásomról, időben és korrektűl tájékoztatalak. Remélem, hogy mielőbb sikerül megoldani a problémát! Üdv., és további szép estét.
Fülöp Balázs
Sajnos végül nem tudtunk érdemben egyeztetni/felmérni. Sajnálom, mert az értékelések alapján nem erre számítottam! Múlt héten hívtam kedden délben, kérte, hogy hívjam vissza 16 óra után, mert épp dolgozik. Ez meg is történt, 16 óra 30 körül hívtam, még időt kért, 19 óra után hívjam. 19:04-kor hívtam, majd a privát számáról hívott vissza, így a beszélgetések nem kerültek rögzítésre. Megbeszéltük, hogy a héten foglalt, de jövő héten (azaz ezen a héten) ráér felmérni. Kérte, hogy hívjam fel a héten, hogy biztos legyen. Ez meg is történt, kedden délután felhívtam, egyeztettük, hogy csütörtökön - vélhetően délelőtt - jön ki felmérni, azonban még csörögjek rá reggel. Ez meg is történt, reggel pontban 8 órakor hívtam, hogy akkor várjuk délelőtt. Nem nagyon volt képben - a számomat nem mentette el ezek szerint -, lehet a korai hívás miatt, egyeztettünk még egyszer, hogy ki is vagyok, mit is szeretnék és hogy meg volt beszélve, hogy kijön délelőtt. Azt ígérte, 10 perc múlva hív. Eltelt 50 perc, semmi. Gondoltam elfelejtette, rácsörgök. Nem vette fel. 2 óra múlva még egy próbát tettem, nem vette fel. Azóta sem jelentkezett. (Most már nem is szükséges.) Nem lett volna semmi gond, ha az első hívás alkalmával, vagy akár kedden közli, hogy mégsem ér rá, mert túl sok a munka, csak akkor nem vártam volna több, mint 1 hetet feleslegesen, most kezdhetem elölről a keresést és feleslegesen kéredzkedtem el a főnökömtől csütörtökre.
Incze Péter
Hívtam, visszahívott, egyeztettünk, kijött megcsinálta a megbeszélt áron. Korrekt szaki ! Ajánlom !
Pelcl Martin
Sekeli gulasz!Sekeli gulasz!Sekeli gulasz!Sekeli gulasz!
Herman Györgyi
Felveszi a telefont; felhív, amikor ígéri; jön, amikorra ígéri. Gyorsan és szépen, nagy rutinnal dolgozik. Az extra kéréseimet is hatékonyan megoldotta. Kedves, udvarias, közvetlen, jó humorú. Legközelebb is őt hívom, ha szükségem lesz bádogosra, tetőfedőre!
Ajánlatkérő
Teljesen meg vagyok elégedve a munkájával, korrektül végezte el a megbeszélt feladatokat. Máskor is hívni fogjuk, és mindenkinek ajánljuk!
Barta Gábor
Gyors; precíz
Balázs Tóvári
Módosítanám a korábbi értékelésem: némi félreértés után végül összejött a találkozó, és annak ellenére korrektül megcsinálta, hogy kis munkáról volt szó.
Ajánlatkérő
Három szakembert kerestem meg az oldalon Rákosi Úron kívül, de ő volt az egyetlen, aki válaszolt. KB egy órán belül jelentkezett, másnap megtörtént a helyszíni felmérés, két héten belül kész volt a megrendelt munka, ennyit is csak a kedvezőtlen időjárás miatt kellett várnunk. Precíz, szép munkát végeztek, mindenkinek szívből ajánlom.
Ajánlatkérő
Nem lett rossz.
Zoltán Földes
Nálunk egy szobafelújításból adódóan derült ki, hogy a tető sajnos nincs túl jó állapotban. A kémény körül végig nagy rés tátongott, könnyedén ki lehetett látni, egy-két pala elem ki volt lazulva / le volt esve, illetve a tető gerincénél az illesztés is rosszul lett kivitelezve. Ebből adódóan kerestem tetőfedő/bádogos szakembert. A munka szépen, gyorsan lett kivitelezve, Rákosi József és testvére szimpatikus, kedves emberek. Hasonló jellegű munkánál is őket fogom felkeresni.
Attila
Minden rendben volt. Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt! Koszonettel, Emese
Péter
Nagyon elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Aug. 20-án! reggel fogadta a segítségkérést és tegnap (aug. 23.) már el is készült a beázás helyreállításával. Készséges, gyors, korrekt, megbízható, kiváló szakember.
Éva
Maximálisan elégedett voltam. Nagyon szépen dolgoztak.
Zentai Andrea
Sajnos mi nem vagyunk megelégedve Rákosi József munkájával. Teraszunk még mindig beázik. Megkereséseinkre nem reagál. E-mailben is megkerestük, amelyben leírtam, h mivel jelzeseinkre nem valaszol, bizalmunkat elvesztettük iránta, a munkadíj felét fizesse vissza. Erre sem felelt. Egyébként is nehezen elérhető volt, volt, h elfelejtett jönni. Nem ajanlom senkinek.
Ajánlatkérő
A munkát időben elvégezték.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
AB Home Network Kft.
Elégedett vagyok az elvégzett munkával. Köszönöm
V. Mónika
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönjük a segítséget.
Ajánlatkérő
Minden rendben ment, köszönöm szépen.
Emese
Meg voltam elégedve.
Patakiné Márta
Elégedettek vagyunk az elvégzett munkával. Köszönjük
András
Korrektül megcsinálta. Elégedett vagyok.
Tamás
Megbeszéltek szerint kijött, elvégezte munkát. Köszönöm.
Cseri Melánia
Nagyon meg voltunk elégedve.
Fekete Andrea
Gyorsan megoldást találtak a problémámra és már másnap elvégezték a munkát. Rugalmasan álltak hozzá a kéréseimhez. Elégedett voltam a szakikkal.
Péter
Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm szépen a korrekt munkát.
Kovács Bálint
Tökéletesen elégedett voltam.
Csilla
Minden tökéletesen ment. Köszönjük szépen a segítséget.
Kiss Sándor
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Tamás
Meg voltunk elégedve.
Král Viktória
Nagyon elégedett vagyok.
Gábor
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam.
Molnár László
Nagyon meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
Rendben ment minden. Köszönöm
Sárvári Gábor
Nagyon elégedett vagyok, korrekt jó csapat. Köszönöm a munkájukat.
Károly
Nagyon elégedett voltam.
Kovács Lajos
Köszönöm, minden a megbeszéltek szerint történt,
Szabolcs
Nagyon meg voltam elégedve.
András
Korrekt, profi szakember, nagyon köszönöm a segítőkészségét. Maximálisan elégedett vagyok.
Nagyné Simon Ilona
Meg voltam elégedve.
Veres Gabriella
Nagyon meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Minden szuper volt. Nagyon meg vagyok elégedve. Másnak is ajánlom.
Joo Gábor
Köszönöm szépen a korrekt segítséget.
Lukézi Ottó
Maximálisan elégedett voltam.
Hudák Gabriella
Szuperül megcsinálta.
Csiki Botond
Maximálisan meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Rendkivül elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Temesfalvi Ildikó
Köszönöm a korrekt munkát, a precíz határidőt!
Pèntek Nikolett
Nagyon meg vagyok elégedve a profi, korrekt munkával csak ajánlani tudom mindenkinek
Magdolna Wéberné Poós
Profik,nagyszerű emberek akik tökéletes munkát végeznek.Pontosan,gyorsan felelősségteljesen dolgoznak,akik a kihívásoktól sem riadnak vissza.Én kizárólag őket ajánlom,tapasztalataim alapján ezt bátran teszem!
Tóbiás Zsolt
Jó munkát végzet, korrekt áron , nagyon meg voltam elégedve, legközelebb is őt hívom szerintem, ha ilyen jellegű munkát kell végezni nálam.
Kiss István
Nagyon korrekt profi munkát végzett! Tartotta magát a megbeszéltekhez, és hamar kijött. Nem tudok róla negatívat mondani. Igazi szakember!
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkával, a megbeszélt helyen és időben ott voltak, gyorsan végeztek, nagyon segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Elégedett vagyok a szakember munkájával. Köszönöm szépen.
Veres Norbert
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával! Mindenkinek aki tetőproblèmával küzd hivja bátran!
Majcher Ádám
Gyorsan kijött, korrekt profi munkát végzett, nagyon elégedett vagyok a munkájával!
Ajánlatkérő
Szépen megcsinálták a munkát, aznap amelyben megállapodtunk
Gulyás Zoltán
Pilisi családi házon teljes tetőfelújítást és bádogos munkát végzett korrekt áron rövid határidővel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Olivér Bürg
25 méter csatornát szerelt fel szakadó esőben egy rossz szo nelkul. Szép munkat végzett le a kalappal !
Zcar Robit
Preciz,pontos,Jól dolgozó szakember! Mindenkinek ajánlom!
Hadházi Dávid
Idôhatárt pontosan tartotta, precízen és igényesen dolgozott, nagyon elégedett vagyok a munkájával!
Nagy István
A megbeszélt időben pontosan érkezett, gyors, pontos munkát végzett elfogadható áron. Meg vagyok elégedve a munkájával.
Szabo Ramon
En szemelyszerint teljes mertekben megvagyok elgedve az uriember munkajaval pontos preciz es idoben elvegezte a megbeszelt munkalatokat!csak ajanlani tudom mindenkinek!szep napot!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Bádogos 135 megbízás Tetőfedő 103 megbízás