Fogadok munkát
Poczók Lajos
Poczók Lajos

Ács · Kőműves

6
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Poroszló és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 83991

Poczók Lajos

Ács · Kőműves

Kőmüves munkákat vàllalok csapatommal. (Règi házak felujítása, Nyìlàszárók cseréje, betonozás, földmunkák, falak kiváltását stb. ) 30 éves tapasztalattal rendelkezem .. Hívjon fel a részletekért
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Máskép emlékezett a feladatokra Ő, mint Én.
Ajánlatkérő
Kicsit messze van tolem
Norbi
Még nem kezdődött meg a munka, csak megegyeztünk.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Mi a tondach és a creaton közötti különbség, melyiknek mik az előnyei, hátrányai? Melyikkel szerettek jobban dolgozni a tondacchal vagy creatonnal, melyiket javasoljátok?

Az én válaszom:

„A tondakot ajálanám stapabirob szivesen felrakom a tetöjére átvizsgálás után kerem hivjon ”

0

2024. 04. 18.

Hány fős brigáddal szoktak általában hőszigetelni a szakik? Mi az ideális létszám egy átlagos családi ház külső hőszigeteléséhez?

Az én válaszom:

„5 fö kel . De az ingatlan méret magasága a mérvadó a létszámhoz szivesen megoldom szigetelését ”

0

2024. 04. 18.

Mekkora a bramac tetőcserép súlya? Bármilyen tetőre rá lehet tenni? Vagy előzetes felmérés kell hozzá? Ki csinál ilyet? A jelenlegi palát szeretném lecserélni, de az nyilván sokkal könnyebb, nem tudom, milyen tetőcserépre lehetne cserélni gond nélkül.

Az én válaszom:

„Tetöléc csereje mindenkép cserélnikel bramag lécre. És szarúfa egéség felmérése. Igen rálehet igy rakni szivesen meg csinálom felelöségel 06305161787”

0

2024. 04. 18.

Beton aljzat elkészítéséhez elég-e egy kőműves, vagy mindenképp kell még mellé legalább egy segéd, aki a betont odaszállítja? A mester azt állítja, egyedül is elboldogul - szerintetek igaza van, hagyjam?

Az én válaszom:

„A segéd nelkül hoszab ideig tart a munka szerintem segéd kel”

0

2024. 03. 02.

Sziasztok, kis weekendházat szeretnék téliesíteni. Mit ajánlotok faház szigetelésére? Kívül, vagy belül jobb szigetelni, és milyen anyaggal?

Az én válaszom:

„Kivülröl kéne 10cm közetgyapotal düberel. Ragasztóval fügesztve belül pedig gipszkarton. esetleg kérésre es igy meleglesz hivjon megcsinálom.”

0

2024. 01. 18.

A barátnőm azt mondta, hogy csakis hőhídmentes bejárati ajtót válasszak az új lakásba. Totál kikészültem, hogy az meg mi. Én egy szép, egyszerű, fa bejárati ajtóban gondolkodom. Az ilyen is lehet "hőhídmentes"? Kicsit azt érzem ,hogy ez valami újabb marketingfogás, amivel sok-sok ezerrel drágítják meg az ajtó árát. No, de ti vagytok a szakértők. Szükségem van nekem hőhídmentes ajtóra, vagy maradhatok a hagyományos fa ajtónál?

Az én válaszom:

„Jonapot. Abejárati ajto tökéletes a beépitése anak kell szakszerü leni hogy hö hid netudjon leni áthidalóhoz és az oldalaihoz xp javaslók ”

0

2024. 01. 22.

Mi az az alukasírozott kőzetgyapot és miért jó?

Az én válaszom:

„A közet nagyonjó hö és hang szigetelö sokmindenhez alkalmazák”

0

2024. 01. 22.

Sziasztok! A telken a ház mögött van egy régi, kissé már romos gazdasági épület és egy pár ól, amiket el szeretnék bontatni. Mivel rajta vannak az alaprajzon, fogalmam sincs, hogy szabadon lebonthatóak-e vagy kell valami engedélyt beszerezni a bontás megkezdése előtt? Tudtok ebben segíteni?

Az én válaszom:

„Engedej szükséges mivel rajtavan az alaprajzon. De ha ugyan akorákat a hejükre épitel visza a kor nemkel engedej a bontáshoz”

0

2024. 01. 16.

Még egy kérdés a padlás szigeteléshez. Ha gyapot, akkor üveggyapot vagy kőzetgyapot? Mi a különbség? Melyik jobb, és miért?

Az én válaszom:

„Közetgyapot joban szigetel”

0

2024. 01. 08.

Hello! Tudja valaki, hogy porotherm 38-as falazatra kell-e külső hőszigetelés, és ha igen, milyen vastag, hogy megfeleljen az előírásoknak?

Az én válaszom:

„10 cm . az megfelelö”

0

2023. 12. 20.

Azt hallottam, hogy ez egy jó megoldás lehet belső hőszigetelésre, mert emögött nem fog bepenészedni úgy a fal, mintha nikecellt raknánk fel. Ki mit tud erről?

Az én válaszom:

„Belsö szigetelésre nagyon jó, akkor ha külső szigetelés nem kivitelezhető. ”

0

2023. 12. 19.

Nikecellhez milyen dübelt érdemes választani? Van olyan kritérium, amit érdemes figyelembe venni, vagy jó a legolcsóbb?

Az én válaszom:

„Nemjó a leg olcsob. Beütésnél elhajlik és ezért nemrögzit rendesen ezért inkáb job minöség javasolt”

1

2023. 12. 15.

Fürdőkád beépítése esetén, ha nem egyenes a fal, mivel töltsem ki a kb 1-1,5 cm hézagot? Mi a legjobb és mi a legolcsóbb megoldás? (Remélem, a kettő ugyanaz...)

Az én válaszom:

„A falat levésni és kivakolni derékszögben, vagy lépésállót használni és úgy kapunk egy derékszöget a további munkákhoz”

0

2023. 12. 14.

mekkora lejtést kell adni a kád beépítése során a lefolyó csőnek?

Az én válaszom:

„1% mar elég 1meteres szakaszon”

0

2023. 12. 01.

Milyen vastag szokott lenni a lábazati szigetelés? Jobban mondva, mit tartotok ideálisnak?

Az én válaszom:

„A homlokzat szigetelése a mérvado a lábazat szigetelés merete kiválasztásához”

0

2023. 12. 01.

Most láttam, hogy van külön xps ragasztó, kell az nekem, vagy jó a sima polisztirol ragasztó is a lábazathoz is?

Az én válaszom:

„Job lene a saját ragasztoja ami hozávan ki irva”

0

2023. 12. 01.

Egy kb. 5 x 5 méteres melléképület alapjának kiásásához érdemes gépi földmunkát kérni, vagy ilyen kicsi területen jobb és olcsóbb a kézi földmunka?

Az én válaszom:

„A kézi elég és olcsob”

1

2023. 11. 27.

hány fokig lehet betonozni?

Az én válaszom:

„-5 fokig de jomar ijenkor fagyáloval és gyorsitoval”

1

2023. 11. 24.

A tetőtéri ablak beépítése engedélyköteles?

Az én válaszom:

„Nemköteles”

0

2023. 11. 23.

Szerintetek érdemes bontott ablakot beépíttetnem tetőtér beépítés során vagy inkább feccöljem be az új árát a projektbe? Ti szoktatok bontott ablakokkal dolgozni?

Az én válaszom:

„Csak ujal és pontos ablak méret”

0

2023. 11. 15.

A glettelés hengerrel könnyebb vagy nehezebb egy kezdőnek? Vegyek glettelő hengert, ha tök kezdő vagyok a témában vagy próbálkozzam a hagyományos módszerrel? (Csak egy garázsról van szó, de azért nem bánnám, ha normálisra sikerülne....)

Az én válaszom:

„Inkáb hagyományos”

0

2023. 11. 15.

melyik a jobb vízszigetelő a a por alakú zsákos vagy a folyékony vödrös kenhető?

Az én válaszom:

„Vödrös kenhetö. Bitúmin alapú”

0

2023. 11. 15.

A sok eső miatt beázott a pince. Mit javasoltok, hogy tudjuk ezt orvosolni?

Az én válaszom:

„Külsö tetö részt szigetelni ”

0

2023. 11. 02.

Kedves Szakemberek! Tudtok-e engem röviden informálni arról, hogy új tető építési engedélyre mikor van szükség? Ha csak a héjazatot cserélik, gondolom nem kell, de ha meg is kell emelni a födém feletti részt, akkor az engedélyköteles? Szükségünk lesz egy tetőcserére, de gondolkodom, hogy a tetőteret is megnöveljük-e. Sokkal több macera-e, megéri-e... Most nem építenénk be, de talán később jól jönne...

Az én válaszom:

„Ha nics koszorú az épületen lehet rá szerkeszteni ami 30-40 centi ara nemkel engedej ha elég ez a modszer és a tetö szögén is lehet variálni hogy az jó legyen esetleges beépitésnél”

0

2023. 10. 05.

Gépi vakolást tervezek, és azt számolgattam, hogy kb. 5 nap alatt fog elkészülni (100 nm-es családi ház), javítsatok ki, ha tévedek!!! Viszont fogalmam sincs, utána mennyit kell várni ideálisan, hogy jöhessen a glett és a festés. Mi a norma erre, mennyi a belső vakolat száradási ideje? Nem akarom elkapkodni, de tudnom kéne, mikorra szerezzek egy jó festőt magamnak.... Illetve az a feltételezésem ,hogy a gépi vakolás gyorsabban szárad, mint a kézi... hülyeség?

Az én válaszom:

„Nem szárad gyorsaban de minimum egy hét kel hagyni a száradni kérdés hány centi a vakolás”

3

2023. 10. 04.

összezavarodtam, segítsetek! Most az xps lap az az a keményebb cucc, ami nem a sima eps, és lábazatra rakják? Vagy az xps az a grafitos polisztirol? És a grafitos eps is jó lábazatra? Vagy az szívja a vizet?

Az én válaszom:

„Az xps az lábazatra spaletára rakjúk epst pedig fal szigetelésre egyiksem szivja a vizet sem a grafikos sem”

0

2023. 09. 29.

Külső hőszigetelésre készülünk, de a fal külső falán fut a gázcső, ami útban van. Mit javasoltok? Be lehet a gázcsövet burkolni nikecellel a külső szigetelés során? Vagy kijjebb lehet valahogy hozni a gázcsövet? Mi a megoldás erre?

Az én válaszom:

„A gázcsövet nem szigeteljük le ”

0

2023. 09. 27.

Hello! Mit gondoltok a Mapei aljzatkiegyenlítő jobb mint a Ceresit? Ti melyikkel dolgoztok szívesebben?

Az én válaszom:

„Amapejt használjúk mert cement alapu terhelhetöb de kinek hogy”

0

2023. 09. 26.

Mibe kerülne újra vakolni egy kb 10 nm felületet egy vályog házon? Gondolom, másképp kell csinálni, mint a hagyományos vakolatokat, és egyáltalán nem vagyok tisztában a vályogfal vakolás árakkal. Gondolom, sok tényezős, de hozzávetólegesen azért tudtok mondani valamit? Van rajta egy repedés, azért szeretném.

Az én válaszom:

„Ez a dologsokmindentöl füg a fal fügöjétöl es viszites sikjátol is a repedés nagyságátol??? Mert ha nagy és süjed akor elöb aszt kel orvosolni vas. Valásal körbe ajálom escsak utána mészel habarcs vakolás drót hálóva”

0

2023. 09. 26.

7 fokos tető fedésére használnátok cserepet? Nem fog beázni? Vagy jobban járok a cserepeslemezzel? Árban melyik a kedvezőbb? Bontott cserépre gondoltam... de elbizonytalanodtam, hogy nem fog rendesen lefolyni a víz róla. Még nincs szakim, és nem tudom, kitől kérhetnék tanácsot, de ti biztos tudtok segíteni, mi a legjobb megoldás.

Az én válaszom:

„ Inkább lemez foliával”

0

2023. 06. 27.

Szakmáim

Ács 3 megbízás Kőműves 3 megbízás