Fogadok munkát
Pillanatvadász Esküvői Fotózás - Obornyák József
Pillanatvadász Esküvői Fotózás - Obornyák József

Fényképész, fotós · Esküvői fotós

22
Megbízás

13 nappal ezelőtt volt itt.

Kecskemét és 300 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 23546

Minősített jószaki Tanácsadó

Pillanatvadász Esküvői Fotózás - Obornyák József

Fényképész, fotós · Esküvői fotós

2023-ra és már 2024-re is várom az ajánlatkéréseket fotózásra! Üdvözlettel: Obornyák József (Ui: Esküvői fotózást Magyarországon belül és azon kívül bárhol vállalok. Kisebb fotózásoknál (családi, páros fotózás, keresztelő, stb.) csak Kecskemét környékiek jelentkezzenek, vagy olyanok, akik vállalják, hogy ide eljönnek. Igazolványkép készítést, tablófotózást, erotikus fotózást nem vállalok!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Bodnár Attila
Diplomaosztó ünnepség alkalmából kértem fel Józsefet. Elsősorban a képek sajtó megjelenés apropójából készültek. Kiváló szakembert ismerhettem meg személyében, ezen felül pedig magas empátia készségének köszönhetően megoldott egy speciális helyzetet is - jómagam. A képeit konvencionálisan vett értelemben, sajnos nem élvezhetem, de biztos vagyok benne, hogy kiválló minőségű. Köszönettel, Attila
Ajánlatkérő
Legjobb döntésünk volt Józsit választani! Mindig azt mondtuk,rólunk nem lehet jó képet készíteni,nagyot tévedtünk! Imádunk minden egyes képet! Józsi nagyon rugalmas, a készülődéstől a lagzi végéig ott volt. Aranyos,megbízható és ami fontos olyan minőségi képeket kaptunk amilyeneket vártunk. Csak ajánlani tudom!
Balázs-Égel Andi
Az esküvőszervezés egyik legnehezebb pontja volt számunkra a megfelelő fotós kiválasztása. Véletlen találtunk rá Józsira, de azt hiszem ez mégsem lehetett véletlen! A jegyesfotózáson, a készülődésen, a szertartásokon és a bulin is nagyon odatette magát! Nagyon rugalmas volt az időpontegyeztetésekben, könnyű volt vele dolgozni. :) Amit a legjobban szerettünk a közös munkában és a végeredményben az az, hogy látszott rajta, mennyire szeretettel és szenvedéllyel készíti a fotókat. Ugyanolyan tökéletes fotókat készített hajnal fél 7-kor a csendes reggeli készülődésben, mint hajnal 3-kor a pörgős buli alatt! Kivétel nélkül az összes pillanatot, ami fontos egy nagy napon egyedül megörökítette, minden segítség nélkül. Jó ötletei voltak a beállított fotózáshoz, de hagyta, hogy mi magunk is előrukkoljunk ötleteinkkel. A képek letisztultak, egyszerűek, természetesek és átadják azt a varázst, amit aznap átéltünk! A fotókönyv elkészítését is vállalta és a sok-sok variálásunkat és kérésünket figyelembe vette. Köszönjük a munkát, köszönjük a képeket, örülünk, hogy Veled dolgozhattunk:) Ha újrakezdenénk, megint Téged választanánk. Szívből ajánlunk Mindenkinek!
Erika Nádasi-Vágó
Józsi nagyon kedves, bár nem túl rugalmas. Szerintünk nem túl olcsó, és azt a kreatív minőséget vártuk volna, amit a galériájában is láttunk (ezért választottuk őt). A jegyes fotózásra ugyan hozott kellékeket, de nem kerültek elő. Az esküvőn sem. A beállított fotók egyhangúak és sablonosak, utómunkával Photoshoppal sem lettek érdekesebbé téve, az apróbb hibák sem lettek eltüntetve. Nem gondoltuk, hogy nekünk kell ezeket megkomponálni. Az átadott slideshow és webgaléria hasznavehetetlen. A slideshow egyhangú és statikus, már-már unalmas, az általa beválogatott képek nem előnyösek és igen véletlenszerűek. Egy kis időráfordítással sokkal jobb anyagot is lehetett volna készíteni ennyi pénzért. A webgalériába az alapvető kronológia sem volt kérhető, a képek benne a több gép miatt össze-vissza találhatók, kérésünk után válaszként azt kaptuk, nincs ideje sorba tenni. Így ezzel sem tudtunk "dicsekedni" a vendégeknek. Csináltunk sajátot. Kifizettünk tehát egy havi fizetést és még mi dolgoztunk több napot az átadott anyaggal, hogy jó szívvel meg lehessen mutatni másoknak.
Szaki válasza:
Kedves Erika! Sajnálom, ha bennetek ilyen tüskék maradtak. Ezt azért nem értem, amikor ilyen hosszú idő után kerül ilyesmi felszínre... Ha van bármi sérelem, illetve éreztek bármi hiányosságot, akkor azt ott, abban a pillanatban kell elmondani. Sok mindennel nem értek egyet, de az az én szemszögem, a tiétek pedig egészen más. A vicc az egészben, hogy minden levelezésünkkor teljesen elégedettek voltatok. Ezt is ti írtátok, be is másolom: "A visszajelzések alapján nagyon tetszenek a képek másoknak is. Volt aki külön kiemelte, hogy a Fotósról sem szabad megfeledkezni, jó munkát végzett :) " Tehát értetlenül állok itt az egész előtt.. Azt gondolom, talán az okozott nektek csalódást, hogy az általatok módosított (saját képeimet) nem tettem fel az én webgalériámba. De ezt akkor is leírtam, hogy a saját webgalériámba csak saját, általam készített, általam utómunkázott képeket vagyok hajlandó feltenni. Minden jót nektek! :) Józsi
Ajánlatkérő
Nagyon szepen koszonjuk Jozsi, jok lettek a kepek, orulunk, hogy teged valasztottunk es az ar is jo volt. Brigi & Otto
Ambrus Edit
A napokban kezembe vette az esküvői albumot, amit ő készített, és még most is a fényképek láttán, olyan mintha tegnap lett volna az esküvőnk, pedig már lassan egy éve, hogy meg volt a nagy nap! Csodás fényképeket készített, igazi pillanatvadász: a legjobb, a legszebb, a legviccesebb pillanatokat örökítette meg nekünk :) Ő maga megbízható, barátságos, kedves, csak AJÁNLANI tudom mindenkinek!!
Juhász Péter
Nem zengünk ódákat! Ki kell próbálni. Aranyos, megbízható, precíz, ötletes. Nála Te vagy a fontos, minden Rólad szól. Nekünk végig fogja kísérni az életünket :) Köszönjük a számtalan szép fotót! Ne habozz felkeresni!!!
Nikolett Fábiánné Szabó
Az 5 csillag nem elég! Soha nem hittem volna, hogy valaki tud rólunk gyönyörű képeket készíteni! Ezen az oldalon keresztül jutottam el hozzá, de soha nem fogom megbánni, hogy Őt választottuk, nagyon jó áron fantasztikus képek lettek rólunk és a násznépről egyaránt! Ne habozz Ő a te fotósod is! Hívd fel!
Mészárosné Csík Melinda
A honlapján talált fotói és megkeresésünkre adott szimpatikus válasza, ajánlata alapján döntöttünk. Már az első személyes találkozásunk bebizonyította, hogy a munkájára igényes, profi szakemberre és szimpatikus személyiségre találtunk. Az e-session és az esküvői fotózás során is sok kreatív ötlettel és hasznos tanáccsal látott el bennünket. Az átadott képek és az exkluzív fotókönyv pedig messze felülmúlták az elképzeléseinket. Csak ajánlani tudjuk! Mi maximálisan elégedettek vagyunk és ezt kívánjuk másoknak is!
Rindt-Kissné Pozderka Tündi
A legjobb döntés volt Őt vàlasztani. A jegyesfotókat és az esküvői képeket is Józsi készítette és maximálisan azt kaptuk amire számítottunk. Gyönyörű képsorozat született rólunk, örök emlék amit büszkén mutogathatunk majd a gyerekeinknek!Egy szó mint száz: a Pillanatvadåsz igazán megéri a pénzét! :-)
Tompa Melinda
A jegyes és esküvői fotózást is Józsival csináltuk végig. Az első megbeszélésektől kezdődően nagyon segítőkész volt és nagyon jól jöttek a fotózás helyszínét illető ötletei is. Sosem gondoltuk, hogy rólunk ennyire jó képeket lehet készíteni, de azóta is büszkén mutogatjuk az elkészült albumot és fotókönyvet - amit szintén Józsi állított össze -. Bárki megnézi a képeket csak dícséri, hogy milyen különlegesek és klasszak a beállítások. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, szakmailag és emberileg sem fog benne csalódni. M+R
dr. Mészáros Ildikó
Rólunk nem lehet jó fotókat készíteni... :-( Gondoltuk mi! De Ő bebizonyította, hogy mégis! :-) És emellett pontos, barátságos is! Maximálisan elégedettek voltunk a munkájával. 5*, nem kérdés!
Róbert
Az esküvőnkön fotózott és kitűnő munkát végzett, nagyon elégedettek vagyunk a képekkel, szóval tényleg profi fotós!!! Mindemellett emberileg is 5*-os, nagyon jó volt vele együtt dolgozni, élveztük a fotózás minden pillanatát :) Különösen ajánlott!!!
Papp-Csábi Ágnes
Fotoit ismerve volt elkepzelesunk, milyen kepek keszulnek majd az eskuvonkon, es azt kaptuk, amit vartunk. Precizen, megbizhatoan es korrekt aron dolgozik. Kreativ, nyitott. Ajanljuk mindenkinek!
Tímea Megyeri
Az egész esküvőnkön ott volt, az előkészületektől kezdve a lakodalom zárásáig. Nagyon sok szép, kreatív képet készített nekünk, mindemelett kedves és segítőkész volt végig. Nagyon meg voltunk elégedve a munkájával és az áraival is. Csak ajánlani tudjuk!!! Timi & Andris
Csapóné Szebellédi Viktória
FOTÓS- csupa nagybetűvel, az esküvőnket fotózta, maximálisan elégedettek voltunk/vagyunk vele, gyönyörű képeket csinált!!! Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a munkáit, hiszen magukért beszélnek!!!
Máténé Szabadi Lívia
Írtam egy kisregényt, de az valahogy elveszett az éterben...a lényeget kiemelve, imádtuk a fotókat, amiket készített nekünk! Igazi pillanatvadász, remekül ragadja meg az emberek spontán megmozdulásait. Elérhetően jó áron végez színvonalas, remek munkát! Aranyos, barátságos, ötletes...szóval, aki nem hiszi járjon utána!
Gajdácsi Ildikó
Mindenkinek csak ajanlani tudjuk. Nagyon szuper kepek lettek.
Szakacs Peter
Az esküvői és a babafotói is nagyon szuperek, jó szívvel ajánlom bárkinek!
Kongrácz Rita
Az én ismerőseimnél babákat fotózott, és meseszép képek készültek!
Matejka-Irmai Kinga
A mi esküvőnkön is szuper képeket készített, mindenkinek szívből ajánlom!
Vincze-Kátai Dóra
A polgári szertartásunkon fotózott Budapesten, nagyon meg voltunk elégedve a munkájával!
Obornyákné Bíró Éva [Évike]
Nagyon jó fotókat készít kedvező áron! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fényképész, fotós 11 megbízás Esküvői fotós 11 megbízás