Fogadok munkát
Peti Ferenc
Peti Ferenc

Szobafestő, tapétázó

59
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XVIII. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 88997

Jószaki

Peti Ferenc

Szobafestő, tapétázó

Jó napot! Több éves tapasztalattal rendelkezem. Hosszabb ideig Németországban dolgoztam. Vállalom, családi házak, lakások, festését, tapétázását, ajtók, ablakok, mázolását rövid határidővel. Kérem keressenek bizalommal. A munka felmérése díjmentes. Jelenleg azonnal tudok munkát vállalni Tisztelettel: Peti Ferenc
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Tapasztalt, megbízható, olcsó, gyors, szórakoztató szakember :)
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Ajánlatkérő
Ferenc nagyon szépen és gyorsan dolgozott, minden az előre megbeszéltek alapján történt. Nagyon jó szívvel ajánlom! Köszönjük! :)
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Csilla
Egy garzon teljes tisztasági festésére, plafon hálózására, ajtó mázolására, ill. penészes fal kezelésére bíztam meg Ferencet. Mindenben úgy járt el, ahogy az előzetesen kértem, a munka minőségével teljes mértékben meg vagyok elégedve. A bútorokra fokozottan vigyázott, alaposan letakart mindent. Nem tartózkodtam a városban, amíg készült a lakás, így a kulcsot átadtam, majd a végén átvettem Ferenctől a lakást – maximálisan meg tudtam bízni benne az ütemezés, kivitelezés és egyéb tekintetben. Mindig pontos volt, a megbeszélt időpont előtt pár perccel már érkezett. Legközelebb is őt fogom megbízni.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm a bizalmat, és az elégedettségét.
Edina
Pontos, megbizható, munkájára igényes
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést.
Andrea Kovács
A munkát időben , pontosan elkezdte, szép lett a fal glettelése, festése. A hibákat azonnal kijavította . A végeredmény szép lett. A z állagmegóvó takarás nem volt tökéletesen precíz .
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést. Sajnálom, hogy az állagmegóvásnál adódtak problémák, nem szoktam felületesen végezni, azonban a visszajelzése alapján még jobban oda figyelek.
HoMa44
Korrekt árajanlatot adott és pontos elszámolást a munka befejezése után. Nagyon figyelt a részletekre, mint bútormegóvás, polcok le és felszerelese . A lakás többi részének-ahol nem volt munkavégzés- tisztáságára is vigyázott. A munkát az igért hazáridőre elvégezte. Nagyon szimpatikus a viselkedése is.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést.
Ajánlatkérő
A megbeszéltek szerint, szép munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Ferenc kiváló szakember, fantasztikus ember és remek terapeuta. :) 100 km távolságból is vállalkozott, hogy elvégezze a munkát, amiért nagyon hálás vagyok. Nagyon gyorsan, precízen és jó áron dolgozott, az elvégzett munkákkal maximálisan meg vagyok elégedve. Nagyon megbízható és korrekt, a távollétemben is bármikor rá merném bízni a házat. Ferenc igazi egyéniség, nagyszerű beszélgető partner, segítőkész, türelmes, empatikus, végtelenül intelligens és jó humorú, példaértékű pozitív életszemléletével mindig jókedvre deríti az embert. Élmény volt az a pár nap, míg itt dolgoztak Danival, aki szintén kiváló szakember, nagyon alapos és precíz, és gyönyörűen kifestette a fürdőszobát. Nagyon hálás vagyok Ferencnek mindenért, és szívből ajánlom mindenkinek, aki megbízható, korrekt és munkájára igényes szakembert és nagybetűs embert keres.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az elvégzett munkám értékelését.
Levente
Ferenc megbízható, hozzáértő szakember. Korrekt árajánlatot adott, pontosan végezte a munkát és határidőre végzett is vele. Mindenkinek bátran ajánlom!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Fehérné D Mária
Mindig pontosan, szakszerűen a megbeszélésünk alapján dolgozott. Nem hagyott maga után koszt. Udvarias, figyelmes, a felújítással kapcsolatosan bármilyen kéréssel fordulhattunk hozzá.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Krisztics Barbara
Kedves, vidám, régi vágású szakember. Korrekt áron, szépen dolgozik és olyan problémát is megoldott, ami nem az ő feladata. Tiszta szívvel ajánlom.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
perger csaba
Gyorsan jelentkezett, korrekt árat adott, gyorsan el is végezte az elvállalt munkát (tapétázás), ami korrekt, szép, precíz lett.
Szaki válasza:
Köszönöm
Peter
Ferenc korrekt, megbízható, intelligens szakember, mindenkinek bátran ajánlom!
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Drága fehér tapétát vásároltam. A szakember kérésére a festőm tökéletes hófehér falat varázsolt a lakásomban. A tapétázás végén a fehér tapéta szürke ujjnyomokkal, le-és kicsorgott tapétaragasztóval (a mellette lévő terasz ajtó is) tele. Az illesztéseknél nyílások/ vagy túlérő tapéta részek, szikével hullámos vágások. A kivágandó részeknél nagyobb, pontatlan kivágások. Kezdhetem elölről.
Juhász Andrea
Korrekt, megbízható. A megbeszéltek szerint dolgozik és figyelembe veszi a kéréseket. Folyamatosan visszacsatolák. A megoldásra fókuszál, igényes munkát végezve.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Rozi
Nagyon szép munkát végzett, ráadásul gyorsan és korrekt áron. Közben kedves is volt, szóval igazán ajánlom. Örülök, hogy megtaláltam őt, jó szaki!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm a kedves értékelését.
Ajánlatkérő
Mindent meg tudtunk beszélni mit hogyan szeretnek, tette a dolgát! Másodmagával dolgozik, mindig pontos volt, ha esetleg valamit nem értett kérdezett és tetszett hogy előre lefektettuk a feltételeket
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm, hogy elégedett volt az elvégzett munkámmal.
Fanni
A munka elvállalása előtt ő volt az egyetlen szakember, aki szerette volna felmérni mi is vár rá, hogy korrekt árat tudjon mondani. A megbeszélt időpontra pontosan érkezett, a munkát szépen elvégezte és gyorsan. A jövőben is szívesen bíznám meg.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést
Ajánlatkérő
Gyorsan és jól dolgoznak. Kisebb hibákat mindig lehet találni, de ez annak is betudható hogy megrendelőként nem volt időnk menet közben egyeztetni az elvárásainkat, megnézni hogy halad a munka.
Ajánlatkérő
Jó minőségű munkát végzett, nagyon profi szakember.
Jutcy
Készséges volt, kisebb munkára is vállalkozott, pontosan jött a felmérésre, a megbeszélt időben kezdte és végezte a munkát. Korrekt áron, szépen dolgozott, nem hagyott koszt maga utan.
Horvát Ágnes
Egyedül dolgozott, mert viszonylag nem nagy munka volt, minőségre törekszik és el is éri. Le is kellett szedni a régi tapétát, elvitte a hulladékot. Össze is söpört maga után
Zsolt
Megnyero szemelyiseg. Tenyleg ert a festeshez jobban mint neheny kokler akikbe bele lehet szaladni. Viszont nalam tessek lassek munkat vegeztek. Telibe gletteles utan lehetett volna meg csiszolgatni azt a falat jobban. Rengetegszer ra kellett szolni, hogy hol nem jo meg, magatol kellett volna eszre vegye a hibakat. A csovet harmadszorra nekem kellett lefesteni, mert nem takart tokeletesen. Az ablakrol nem voltak hajlandoak leszedni a foliat a vegen, nem porszivoztak fol, tiszta por volt minden. Szerintem ok vertek le egy padlo kovemet, de nem vallalta a feleloseget. Nem tetszett neki, hogy raszolok, hogy ha valamivel nem vagyok elegedett, ugyhogy csak inkabb kifizettem es hagytam. Kellett utana meg dolgozzak. En ezert a penzert tobbet vartam volna.
Szaki válasza:
Tisztelt Zsolt! Egyszer sem szólt azért, hogy nem megfelelöen csiszoltuk le a fal felületet. Több olyan munka is el lett végezve, amiért ön nem volt hajlandó fizetni!! Igen többek közt a kisszoba ablak külső spaletta kialakulása, a körfolyosón lévő 2db ablak párkány helyének az eltűntetése, csőmázolás. Ön mindenre azt mondta, ennek bele kell férnie a költségbe. Már csak arra lennék kíváncsi ha beülnék e taxijába, menyi lenne az ingyen fuvar??? Nem tudom pontosan hol volt eltörve a járólap, de nem tartom kizártnak, hogy ön tette. Mivel készre festés után találta ki a konyhában lévö 2db tipli eltüntetését, amit végül is ön oldott meg. Mindent összegezve köszönöm a véleményezést
Ajánlatkérő
Megbízható, korrekt, profi szakember, kiváló minőségű munkát végzett, kedvező áron.
Ajánlatkérő
Csak erőssége volt, nem volt olyan, amit nem kedveltem.
Pusztai Máté János
Korábban már írtam januárban, hogy szép munkát végzett a hálószoba festésnél. Azóta a babaszobát is megcsinálta nekünk nagyon szépen! (Milliószor jobban mint akiket ismerek.) A fürdőszobát és a mosóhelyiséget is teljesen jól megcsinálta. Köszönjük a munkáját. Ő az a szakember akit visszavárunk több leendő munkára is!
Szaki válasza:
Kpöszönöm
Kriszti
Nagyon elégedett vagyok a festéssel: minden részletet előre megbeszéltünk, minden ennek megfelelően történt - a végeredmény kifogástalan. Egy munkájára különösen igényes embert ismerhettem meg, aki ráadául még a folyamatot humorával szórakoztatóvá is teszi! :-) Bátran ajánlom másoknak is
Szaki válasza:
Köszönöm, hogy elégedett volt a munkámmal.
Ibolya
Pontos, preciz, szép munkát végzett! Közvetlen. Köszönöm a munkáját. Máskor is számítunk Önre!
Szaki válasza:
Köszönöm
Etelka
Megbízható, pontos, precíz szakember. A humorával könnyebbé tette az egyébként nem könnyű időszakot (benne laktunk a felújítás alatt álló ingatlanban). Maximálisan segítőkész volt, szépen dolgozott és nagyon korrekt árban is tudtunk megállapodni. Jó szívvel ajánlom és biztosan csakis vele csináltatnám ha valami hasonló munka várna ránk a jövőben. Köszönöm szépen ez úton is a munkáját!
Mozsonyi Anna
Maximálisan elégedettek vagyunk az elvégzett munkával. A festést kimagasló minőségben végezték el.A bútorok pakolásában is készséggel segítettek, sőt az időközben felmerült kisebb melegburkolási munkánkat is meoldották. A kialkudott összegtől nem tértek el, nem volt fejvakargatás és "előleg kéregetés" . Bár minden kivitelezőnk ezt a nívót képviselte volna. Köszönjük : Mozsonyiék
Szaki válasza:
Köszönöm, hogy elégedett volt a munkámmal
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Hogy kell értelmezni a négyzetméter árakat ajtó és ablak esetében? Egyszerűen nem értem. Az ablak keretének a négyzetméterét nézem? Vagy az ablak teljes felületének négyzetméterét? Üveges ajtó mázolás esetén az üveget kivonjuk? Hogy kalkuláljak? És duplázni kell, mert két oldal? Vagy a vastagság is számít? Segítsen valaki! Köszönöm!

Az én válaszom:

„Tiszteletem! Az üveges ajtónál négyzetmétert számolunk,attól függ mennyit kell rajta javítani, látni kellene, sima fehér színes.”

1

2022. 11. 01.

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„A vegyes falazatú házaknál jó megoldás lehet a kartonozás, de számítani kell arra, hogy az egér találhat járatokat. A vakolás jó megoldás viszont elképzelhető, hogy költségesebb. ”

1

2022. 10. 31.

Lehúztuk a tapétát a nappaliban, és a kanapé mögött tiszta penész volt a tapéta alatt a fal. Ilyenkor mi a legjobb és leggyorsabb megoldás falpenész ellen? Újra akarunk tapétázni mihamarabb. Előre is köszönöm!

Az én válaszom:

„Jó estét! A penész megszűntetésének a legjobb megoldása, ha a penészes falrészt 3 rtg-ben ajánlott hipóval le kenni. Rétegenként minimum 2 óra száradási időt kell biztosítani. Tisztelettel Peti Ferenc ”

0

2022. 10. 24.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 59 megbízás