Fogadok munkát
Pacsizol Clean Kft.
Pacsizol Clean Kft.

Takarítás · Kárpittisztító · Szőnyegtisztító

20
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Pápa és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 71993

Pacsizol Clean Kft.

Takarítás · Kárpittisztító · Szőnyegtisztító

Üdvözlöm! Cégünk gyakorlott dolgozókkal, tapasztalattal, korszerű technikával vállal takarítási feladatokat. Az ipari takarítástól, az építési takarításokon át, egész a magánszemélyektől kapott lakás, családi ház takarítása megrendelésekig vállaljuk a feladatot. Fő profiljaink az időszakos nagytakarítások, az átadás előtti építési takarítások, üzemek területén végzett napi takarítások, de dolgozunk közületeknek is. Széles a paletta, így apartmanok, iskolák, szállodák, gyárak, lakások, családi házak, stb stb szóba jöhet. Ezen felül foglalkozunk szőnyeg és kárpitos bútorok tisztításával, illetve nagyobb területek fűkaszálásával. A megadott árak csak tájékoztató jellegűek. A legtöbb esetben nem óradíjban dolgozunk, hanem egyeztetett, fixált áron.
Mutass többet

Áraim

Lakások, családi házak nagytakarítása

2 800 Ft - 3 300 Ft / óra
Ablaktisztítás, vízkő eltávolítás, fürdőszoba és WC rendbetétele, portalanítás stb. Az ár tartalmazza a tisztítószert, a felszerelést és 20 km-es körzetben a kiszállási díjat. Az ár egy főre vonatkozik.

Fertőtlenítő takarítás

3 500 Ft - 4 000 Ft / óra
Beköltözne a vásárolt lakásba, házba, de sok a lom? Elhanyagolta az előtte lévő lakó? Undorító, szennyes, koszos amibe költözne? Mi megoldjuk! Kiürítjük a lakást, végzünk egy fertőtlenítő takarítást. A lomot viszont nem tudjuk elszállítani, az egy külön megbízás, más vállalkozóval. A munka jellege miatt az ár nagyobb, ám mégis korrekt. A megadott óradíj egy főre vonatkozik.

Lakások, házak, intézmények, irodák ózonos fertőtlenítése

250 Ft / ㎡
Ózonos fertőtlenítés, szagtalanítás. Mi is valójában?! Amennyiben még nem hallott róla, nem ismeri ezt a fajta eljárást, kérem olvassa el az alábbiakban leírtakat. Az ózon az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő eljárás, mivel 100% ban elpusztit minden baktériumot, vírust, kórokozót, beleértve a koronavírust is. Akár 3000-szer hatékonyabb, mint a klór, vagy klór alapú vegyszerek. A gáz halmazállapotának köszönhetően mindenhova bejut. Teljesen vegyszermentes az eljárás, így a kezelés után csak a friss, tiszta levegőt fogja érezni. Amit még tudni kell :az ózon nem csak fertőtlenítést végez, hanem elpusztitja a gombákat, ezzel párhuzamosan a penészt is. Eltávolítja a kellemetlen szagokat, mint pl beivódott dohányfüst, doh, állatok utáni szagok stb. Mivel káros az élő szervezetre, így megöli a poloskákat, pókokat, hangyákat. Szakszerű használat mellett mégis teljesen biztonságos, de erről minden információt elmondok előre. A megadott ár csak tájékoztató jellegű.

Síremlékek tisztítása

30 000 Ft / darab
Síremlék tisztítása (szennyeződés mértékétől függően) Egyes fedetlen 15-20000ft Egyes fedett 20-25000ft Kettes fedetlen 25-30000ft Kettes fedett 40-50000ft Hármas fedetlen 35-40000ft Hármas fedett 50-60000ft Kettes és hármas esetén a kettő részletben való fizetés, valamint több síremléknél további kedvezmény is igénybe vehető

Autó, autó klímák, kisbuszok, buszok, lakókocsik, hajók fertőtlenítése, szagtalanítása

4 500 Ft - 15 000 Ft / alkalom
Autók és autó klímák ózonos fertőtlenítése és szagtalanítása. Pl előző tulaj dohányzott az autóban és önt nagyon zavarja!? Szeretné, ha a klíma tiszta levegőt biztosítana? Itt a megoldás!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Krisztina
Pontosak megbízhatóak nagyon szép munkát végeztek megvoltam elégedve mindennel
Ajánlatkérő
Ablak, padló pucolás volt portörlés. A fürdő és a konyha kimaradt, valamint a fél szoba is.
Szaki válasza:
Kedves Zsuzsa! Legközelebb, ha nincs pénz, nem kell takarítót hívni
Adrienn
Nagyon jól, alaposan takarítottak. Vasárnap is dolgoznak.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Timi
Kedvesek, pontosak, munkájukra igényesek.
Judit
Megígérte, hogy azzal a technikával amit szerettem volna- végzi el a térkő tisztítást. De sima sterimobbal csinálta, csak a felső szennyeződést távolította el, az összes többi ott maradt. A fugák között hagyta a gyomot. Azt ígérte, hogy másnap jön, és legyomírtózza a területet. Természetesen azóta sem jött. A térkövünkre rászáradt még az a kosz is , amit a mosó kiszedett a fugákból. Nagyot csalódtam. Újra kezdhetem az egészet.
Szaki válasza:
Elnézést , de valakivel össze tévesztett. Én önnél nem dolgoztam. Kérem távolítsa el ezt a negatív értékelést. Köszönöm
Ajánlatkérő
Nem sokáig dolgoztak, sok minden elmarad, nem végezték el rendesen a munkájukat.
Pista
Nagyon becsületesek voltak, ügyesen elvégezték a munkát
Éva
Pontos és gyors munkát vègeztek a megbeszèlteknek megfelelöen
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Takarítás 17 megbízás Kárpittisztító 1 megbízás Szőnyegtisztító 1 megbízás Térburkolat tisztítás 1 megbízás