FOGADOK MUNKÁT
Neuser András
Neuser András
29
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 67977

Minősített jószaki

Neuser András bemutatkozása

Kik vagyunk? Mi vagyunk a megoldás bármilyen nyílászáró vagy árnyékolástechnikai probléma esetén. Vállalkozásunk 10 éve foglalkozik hőszigetelt nyílászárok javításával, és cseréjével. Javítani tudjuk a törött zárszerkezeteket, leszakadt zsanérokat, szelelő, akadó, és nehezen záródó ajtókat, ablakokat. Ezek mellett nagy szakmai tapasztalattal és múlttal javítunk, cserélünk redőnyöket és szúnyoghálókat.
Mutass többet

Áraim

Hőszigetetl ablak-ajtó-toló ajtó javítás

23 000 Ft / darab
Műanyag, alumínium és fa nyílászárók Nyílászárói is ugyanúgy igénylik a karbantartást, felújítást, mint autója vagy akár lakása. Ha elhanyagolja őket, idővel szorulni, akadni fognak. Beengedik a hideget (meleget), port, zajt vagy akár vasalat törést is okozhatnak. Az alábbi szerkezetek szervízelését vállaljuk: nyíló bukó, bukó nyíló, toló bukó, emelő toló, harmonika. Előzze meg a komolyabb kiadásokat, vizsgáltassa át nyílászáróit még a tél érkezése előtt, hogy ne az utcát fűtse! nyílászáró javítás Szolgáltatásaink: Szorulások, akadások, lógások, és az ezzel együtt járó problémák javítása, karbantartása mindenfajta nyílászárón (ajtók, ablakok, erkélyajtók, toló-bukó ajtók) Nyílászárók beállítása, karbantartása Törött alkatrészek cseréje Thermo üveg illetve vasalat csere Nyitásirány megfordítása Bukó-nyíló átalakítása Biztonság technika Betörés utáni teljes javítás Igény esetén évente felülvizsgálat és karbantartás (beállítás, átolajozás, csavarok illetve vasalat rögzítettségének ellenőrzése, működtető kocsi ellenőrzése) A lehető legtisztább módon (cipővédő, munkaszőnyeg) oldjuk meg a karbantartást, úgy mint ha saját otthonunkba dolgoznánk. Minden alkalommal tisztán adjuk át a helyiséget, legyen szó karbantartásról vagy akár hőszigetelésről. Esőben lefóliázzuk a nyílászárót. Rövid határidővel, precízen, gyorsan, szakértelemmel javítjuk nyílászáróit.

Nyílászárók tömítő gumik cserélye

2 250 Ft / méter
Ablak szigetelés!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyorsan és precízen dolgoznak, kedvesen kommunikálnak! Mindenkinek ajánlom!
Marci
Nagyképűen és lekezelően próbált meggyőzni arról, hogy műanyag redőnyt nem lehet motorizálni (ez maximum a 30 évvel ezelőtt készült redőnyökre igaz csak, de ezt vagy nem tudta, vagy "elfelejtette" megemlíteni, de tőlem meg se kérdezte milyen műanyag redőnyöm van). Mindenféle költséges cserét javasolt, aztán a beszélgetés közben hirtelen kitért arra is, hogy azt is csak szakember tudja megmondani, hogy milyen erős motorra lesz szükségem. Én villanyszerelőként egész véletlenül tudom, hogy ennek felmérése nem éppen atomfizika, kíváncsiságból megkérdeztem, hogy mi alapján választaná meg a motor erősségét. Erre jött a nagyképű válasz, hogy "Uraaaaaam, hát ehhez kell a szakember". Azóta inkább én magam utánajártam mindennek, és az ajánlott ár ötödéből megcsináltam a hetek óta tökéletesen működő motorizált MŰANYAG redőnyömet!
Supy
Pontos megjelenés ! A lehetőségekhez képest gyors és szakszerű munkát végzett. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Köszönöm a munkát.
Galla Gábor
pontos, alapos, szimpatikus
Aranka
Pontos, gyors, precíz volt.
Ajánlatkérő
Minden rendben ment.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, szakszerű.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, az elvállalt munkát jól, gyorsan elvégezte, udvarias volt és további tanácsokkal látott el.
Ajánlatkérő
Pontos, tisztán dolgozott. A problémát gyorsan felmérte, előre elmondta a javítás díját és a lehetséges kockázatokat. Azt mondta, hogy a javítás típusa miatt benne van az ablaktörés kockázata, ezért ha az ő hibájából történne valami, a szerelés árából köteles lenne másik ablakot hozni. Szerencsére nem történt ilyen, kb fél órán belül végzett az ablakkeretek beállításával, azóta nincs gond az ablakokkal, jól szigetelnek.
Ajánlatkérő
A munkáját pontosan, szakszerűen elvégezte. A kommunikáció és az időpont egyeztetés viszont kicsit nehézkesen ment.
Ajánlatkérő
András szimpatikus és korrekt, valamint megbízható szakember, mindenkinek ajánlom akinek ablak és redőny problémája van.
Kriszta
Kifogástalanul korrekt, megbízható, szakértő és tisztes munkát végeztek. Minden úgy volt, ahogy megbeszéltük. És nagyon kedvesek is. Hja, és senki ne lepődjön meg, ha kettőt lát belőle! :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakszigetelés 17 megbízás Redőny javítás 12 megbízás