FOGADOK MUNKÁT
Nagy Tamás
Nagy Tamás
60
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Érd és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17293

Minősített jószaki

Nagy Tamás

Nagy Tamás vagyok 53 éves. 18 éve dolgozom automata kapuk , garázskapuk szerelésével szervizelésével , és javításával.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Azonnal reagált, kedves volt, korrekt árajánlatot adott, gyorsan és precízen dolgozott! El is tettem a számát legközelebbre! Nagyon elégedett vagyok, bárcsak minden szaki ilyen profi lenne!
Nagy Árpád
Mai szakemberekre nem jellemzoen masnap (vasarnap) sms- ben visszajelentkezett, s egyben tudatta h hezgon reggel felhiv egyeztetní. A megbeszelt idoponthoz kepest 2 perccel elobb erkezett, ami hihetetlen manapsag. A kapunyito hibajat gyorsan meghatarozta, s megjavitotta. Ajanlani merem.
Ajánlatkérő
Gyors , precíz
Ajánlatkérő
Gyors volt
Tibor
Teljesen jó kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint történt, lelkiismeretesen felmérte a munkát, precíz munkavégzés.
Ajánlatkérő
Jó kommunikáció, időben érkezett, az előre megbeszélte díj
Ajánlatkérő
Tamás nagyon jó szakember, 10 perc alatt megjavította a hibás kapumotort amivel fél éve szenvedek. Rászánta az idejét és segített a most készülő új elektromos kapummal kapcsolatban is minden kérdést tisztázni, részletesen tájékoztatott minden lehetőségről. Megbíztam az új telepítéssel is. Eddig csak rossz tapasztalataim voltak kapu szerelőkkel, nagyon örülök, hogy végre megbízható szakit találtam. Pontos, precíz, kedves, korrekt áron dolgozik, ajánlom mindenkinek 5*
Kati
Pontosan erkezett, hamar atlatta a kapu mukodeset es gyorsan megjavitotta
Ajánlatkérő
Ahogy megbeszéltük minden úgy történt, nagyon korrekt jó szakember!
István
Szavatartó, jó szakember
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos
Ajánlatkérő
A megegyezett időben jött és megcsinálta a kaput.
Tibor
Jó szakember, megbízható. Megvagyok elégedve a munkával.
András
Kiváló kommunikáció, pontos, korrekt munka!
Diána
Pontosan érkezett, akkor hívott, mikor megbeszéltük. Profi, alaposan és szakértelemmel mérte fel a munkát. Nem akart lehúzni, több lehetőséget
Ajánlatkérő
Pontos, korrekt, szakértő
Ajánlatkérő
Pontos, gondos.
Ajánlatkérő
Segítőkészsége már az első megkereséskor nyilvánvaló volt. Szakértelme,tapasztalata garancia az elvállalt munka minőségére. Gyors, pontos, alapos és korrekt. Köszönöm! Ajánlom a munkáját.
Norbi
Kultúrált, gyors, korrekt! Köszönöm!
Ajánlatkérő
Ajánlom. Felmérte problémát, elmondta a lehetséges megoldásokat és azok költségeit, és a megbeszéltek alapján korrektül elvégezte a munkát.
Szilard
Kedves, teljes körű tájékoztatás, feleslegről lebeszélt, nem tukmált semmit, Alapos volt, pontosan meghatározta a problémát. Korrekt Ár!
Ajánlatkérő
Aki korrekt megbízható, pontos, és hozzáértő Szakembert keres az megtalálta!!Ajánlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Tamás a munkát (kapumotor javítást) kifogástalanul elvégezte, mindig elmagyarázta mi a gond, mit miért csinált, az ár is korrekt. Az én esetemben a javítást nem lehetett a helyszínen elvégezni, hanem el kellett vinnie a motort a műhelyébe. Telefonon értesített amint kész volt a javítás, másnap felszerelte, összesen 3 munkanapot vett igénybe az egész. Pontos, megbízható szakember, nagyon ajánlom!
János
A felmérés után pontos és korrekt ajánlatot kaptam. A vártnál hamarabb megtörtént a garázskapu rugócsere. Az ajánlaton felül apró karbantartásokat is elvégzett az úr, amit jónak látott, úgyhogy maximálisan elégedett voltam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
András
Tamás nagyon jól kommunikál, korrekt és precíz. Szép munkát végez, teljesen meg vagyunk vele elégedve. Ajánlott szakember!
Ajánlatkérő
Csak ajánlani tudom. Nem kellett új kapumotort vennünk, mert megjavította. Gyorsan jött és nem kért előre pénzt a munka felmérésére.
Tibor
Nagyon alapos, szakképzett szerelő, nem csak a kötelező elemeket ellenőrizte és cserélte, hanem kérésre az egyéb nyűgjeimet is megoldotta. Pontos, alapos munka.
Ajánlatkérő
Pontos, megoldottta a problémát, megbízható, udvarias, korrekt áron dokgozott, minden szükséges alkatrész volt nála, emailre válaszolt, előzetesen egyeztetni lehetett vele, tapasztalt, ajanlom
Ajánlatkérő
Nem volt probléma. Ajánlom.
Ajánlatkérő
Nagyon segítőkész, gyors és jó szakember
Törölt felhasználó
Korrekt, megbízható. Pontos, kiváló munkát végzett. Jó szívvel ajánlom, igazi jószaki, és remek ember.
Laci
Pontos,precíz,korrekt,tapasztalt,megbízható!!!!!!!!!!
Gábor
Megbízható, korrekt, pontos szakember.
Zsolt
Nagy Tamás szakembert jó szívvel ajánlom mindenkinek. A megbeszélt időpontban itt volt és az elromlott kapualkatrészt még aznap egy műhelyben megjavította és szintén még aznap be is építette. Ha olvassa a bejegyzésemet, még egyszer köszönöm a Társasház nevében is a munkáját! Isten áldja! Szabó Zsolt István
Ajánlatkérő
Megbízható szakember, korrekt áron.
László Zsolt
A megbeszélt munkát időben, az előre megbeszélt áron elvégezte. Próbált a feladatra optimális megoldást találni, nem az volt a célja, hogy a drágább megoldást hozza. Mindent előre megbeszéltünk, és minden a megállapodás szerint történt.
József
Gyorsan leegyeztettünk mindent, hamar kész volt a munkával, pontos ajánlatot adott előre
Ajánlatkérő
Gyorsan felhívott a megkeresés után és korrektül megjelent a megbeszélt időben. A munkát körültekintően elvégezte és javító tanácsokkal segített a jövöbeni hibák elkerülése végett.
Ajánlatkérő
Ami mostanában rendkívül ritka, nagyon pontos volt az úr. Mindenben az előzetesen megbeszéltek szerint járt el! Becsületes, rendes, pontos munkát végzett. A szerelésért kért összeg nem változott, nem voltak utólagos igények, kifogások! Csak ajánlani tudom!!!
Ajánlatkérő
Tamás rendkívül pontos és precíz munkát végzett. Maximálisan megbízható. Minden az előzetes megbeszélések szerint történt (anyagár, munkadíj). Ilyen megbízható, becsületes szakit manapság ritkán lehet találni!
Ákos
Gyorsan reagált a megkeresésemre. A problémámat megoldotta. Ezek után bőséges információval latott el hogyan kell karbantartani a garázskaput, mire kell figyelni. Gyengeség nem volt gyors, pontos, precíz.
Szurgent Ildikó
Rendkívül precíz, pontos, remek szakember, szuper munkát végzett
Zsolt
Minden rendben volt, megbízható volt, korrekt volt
Seregi Miklós
pontos, precíz
Róbert
Pontosan érkezett, elmondta, mit fog tenni; s bár tovább tartott a munka egy váratlan nehézség miatt tovább tartott, a megbeszélt árat nem módosította.
Ajánlatkérő
Nagyon pontosan időre jelentkezett és korrekten elvégezte a munkát. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Gyors, alapos munkavégzés. Kultúrált, közvetlen emberi kapcsolat. Gyengéit nem tapasztaltam.
Ordog
Teljesen normalis es kozvetett volt!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Automata kapu 53 megbízás Garázskapuszerelő 7 megbízás