Fogadok munkát
Nagy Tamás
Nagy Tamás

Automata kapu · Garázskapuszerelő

87
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Érd és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17293

Minősített jószaki

Nagy Tamás

Automata kapu · Garázskapuszerelő

Nagy Tamás vagyok 56 éves. 21 éve dolgozom automata kapuk , garázskapuk szerelésével szervizelésével , és javításával.
Mutass többet

Értékeléseim

András
Pontos, precíz, megbízható, kedves, korrekt árakkal dolgozó, hozzáértő szakember
Egervári Éva
Tamás a megbeszélt időpontban, percre pontosan érkezett. Nagyon kedves, udvarias volt. A precíz felmérés után tökéletes munkát végzett, a garázskapunk ismét hibátlanul működik. A javítási költség is korrekt volt, annyi, amennyiben még előtte megállapodtunk. Bárcsak minden szakember ilyen lenne! Köszönjük Tamás!
Lukácsi Istvánné
Szuperlatívuszokban tudok Tamásról írni! Pontos,precíz a munkájában,és nem utolsó sorban megbízható,ami manapság nagy kincs.Az ajánlatkéréstől egy héten belül már működik is az elektromos kapu.Amikor mondta hogy hív,hívott. A megbeszélt napon elvégezte nagy alapossággal a munkát,és tisztaságot hagyott maga után. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt,akinek fontos a precizitás,és megbízhatóság.Nem utolsó sorban kiváló szakember, aki nagy gondossággal végzi a rábízott munkát.
Műszerész
Mindenkinek ajánlom kitűnő munkát végzett!
Ajánlatkérő
Tamás, egy rendkívül szimpatikus úr, és nagyon jó, korrekt szakember. Pár óra alatt, a helyszínen javította az elektromos kapumat, több hiba javításában is a segítségemre volt! Mindenkinek bátran ajánlom!
Judit
Megbízható, pontos. Amit ígért - pl. telefonon jelentkezés, ill. visszahívás - betartotta. Udvarias, a munkát tekintve körültekintő. Szakmai javaslatai érthetőek-, előremutatóak voltak.
Ajánlatkérő
Szupermen
Ajánlatkérő
Kedves, pontosan érkezik, szakszerűen oldja meg a problémat.
Attila
Teljes mértékben meg voltam elégedve. Precíz
Péter
Korrekt hozzáállás
Ajánlatkérő
Minden szempontból teljesen elégedett voltam a munkájával, gyorsan reagált, jött és kifogástalanul elvégezte a munkát.
Törölt felhasználó
Pontos, precíz, jól érti szakmáját.
Ajánlatkérő
Nem történt munkavégzés
István
Tapasztalt, gyakorlatias. Nem akar rábeszélni fölösleges költségekre.
Ajánlatkérő
Azonnal reagált, kedves volt, korrekt árajánlatot adott, gyorsan és precízen dolgozott! El is tettem a számát legközelebbre! Nagyon elégedett vagyok, bárcsak minden szaki ilyen profi lenne!
Nagy Árpád
Mai szakemberekre nem jellemzoen masnap (vasarnap) sms- ben visszajelentkezett, s egyben tudatta h hezgon reggel felhiv egyeztetní. A megbeszelt idoponthoz kepest 2 perccel elobb erkezett, ami hihetetlen manapsag. A kapunyito hibajat gyorsan meghatarozta, s megjavitotta. Ajanlani merem.