Fogadok munkát
Nagy Balázs
Nagy Balázs

Kőműves · Ács · Villanyszerelő

5
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Békéscsaba és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 39919

Nagy Balázs

Kőműves · Ács · Villanyszerelő

Vállalkozásunk teljes körű lakásfelújítás, családi ház felújítás és egyéb épületek felújítása, ill. átépítése területén vállal kivitelezési munkálatokat,GARANCIÁVAL, RÖVID HATÁRIDŐVEL, INGYENES FELMÉRÉSSEL!
Mutass többet

Válaszaim

Régi házak padlás szigetelése esetén milyen módszert ajánlotok? Úgy értem, milyen szigetelő anyagot válasszak (nikecell, gyapot, pur), és hová tetessem - a födémre vagy a szarufák közé? Hogy a legjobb , és mi a bevett szokás?

Az én válaszom:

„Üdv! Ez sok mindentől függ, be szeretné e építeni a padlás teret, járható, nem jarható padlás tér lenne, milyen a födém?! Cégünk purhab szigeteléssel is foglalkozik, keressen bizalommal! ”

0

2024. 01. 08.

60 nm-es családi házban nem történt meg a fi relé bekötése. Hánnyal számoljunk? Minden áramkörre külön kell? Vagy elég egy? Mennyibe fog kerülni?

Az én válaszom:

„Szia, egy darab elég! ”

1

2023. 07. 06.

A glettelés előtti mélyalapozó az ugyanaz mint a glettelés utáni mélyalapozó? Ha sima vakolt falra megy, utána diszperzit jön rá, melyik a legjobb márka? Az anyagokat mi szeretnénk kiválasztani, és olyat keresünk, ami hosszútávon a legjobb. Sima fehér falakat akarunk, viszont akár 40 évet is leélnénk itt, tehát nem a most olcsón, hanem a hosszútávon megtérülő módon szeretnék festetni. Ilyen szempontok szerint mit ajánlanának?

Az én válaszom:

„Jó napot! Vakolat, mélyalapozó, glett, mélyalapozó és utána a festék! Rengeteg fajta festék van, van beltérre és kültérre! Kinek mi vált be! Mi általában Hérát vagy polifarbet használunk, de a Düfa is nagyon jó márka! ”

0

2023. 03. 28.

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Tiszteletem! A gipszkartonozás úgynevezett előtétfal olcsóbb megoldás szellőzők beépítésével, a vakolást én macerásnak tartom vályog ház esetében, mivel azt le kell hántani, vakoló hálót tenni a falra és szellőző vakolattal be vonni mivel ez a vályog lényege! Sokkal jobb a végeredmény és olcsóbb a szarazepiteszeti megoldás! Üdvözlettel Nagy Balázs kivitelező Bármi kérdése lenne keressen bizalommal, kivitelezés szempontjából is! ”

1

2022. 10. 31.

Szakmáim

Kőműves 2 megbízás Ács 2 megbízás Villanyszerelő 1 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás