Fogadok munkát
Molnár Martin Attila e.v.
Molnár Martin Attila e.v.

Riasztó szerelés · Biztonságtechnika · Hangtechnika

13
Megbízás

20 órával ezelőtt volt itt.

Hatvan és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 56309

Molnár Martin Attila e.v.

Riasztó szerelés · Biztonságtechnika · Hangtechnika

Molnár Martin Attila vagyok riasztó rendszerek és videómegfigyelő rendszerek telepítésével és lakásautomatizálással foglalkozom. Miért vállaszon engem. – Mert előzetes helyszíni felmérést biztosítok. – Mert egyénre szabott lehetőségeket kínálok. – A kiépített kamerákhoz távoli elérést biztosítunk. – Mert 3+1év garanciát vállalok. Közvetlenül a Magyarországi forgalmazótól származó berendezéseket telepítünk. Felmérés, tanácsadás: A tervezés a riasztó kivitelezését megelőző első folyamat. Ekkor kerül sor a meglévő riasztórendszer átvizsgálására, új rendszer tervezésére. Célja, hogy a megrendelő igényeit a szakmai előírásoknak, a szabványok és a törvényi előírásoknak megfelelve maximálisan kiszolgálja. A tervezést két külön kategóriába lehet sorolni: az egyszerűbb, kisebb riasztó rendszerek tervezését regisztrált vagyonvédelmi szerelő végezheti. Részletekért látogasson el weboldalamra.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Teljesen korrektül tartotta az időpontokat és az ajánlat összegét. A közben fölmerülő problémákat is gond nélkül megoldotta.
Balázs
Gyors kommunikáció, rugalmas munkavégzés, jó árak
Péter
korrekt 100% ig megbizható
Farkas István
" a jóSzaki" valóban JÓSZAKIT foglalkoztat Molnár Martin Attila személyében! Gyors, korrekt, és profi! Ennél több nem is kell!
Ajánlatkérő
Gyors jó ajánlat.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Riasztó szerelés 9 megbízás Biztonságtechnika 4 megbízás Hangtechnika 0 megbízás