FOGADOK MUNKÁT
Medgyesi Ádám
Medgyesi Ádám
12
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Gödöllő és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 42196

Jószaki

Medgyesi Ádám

"Biztonságot ad! Nagyon alapos!" Ügyfeleim szerint nagyon nagy biztonságot jelentő, a munkámat szakértőként végző ember vagyok. Tavalyi évben kb 1.600.000.000 Ft értékben közvetítettem hitelt ( és CSOK-ot, ÁFA visszaigénylést) ügyfeleim részére díjmentesen és különböző extra kedvezményeket elérve. Független hitelszakértőként 6. éve, Ingatlanközvetítőként pedig 8. éve dolgozom. Irodám Gödöllő központjában található. Első egyeztetésre is rend szerint ott, vagy az online térben kerül sor. Forduljon hozzám bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Edina
Egyenes,korrekt,segítőkész
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Becsülettel elvégezte a feladatát.
Tamás
Kompetens, több év tapasztalatával hiteles iránymutatást adott. Elérhető és nyomon követte az ügyet.
Ajánlatkérő
Egy óra késéssel érkezett a szakember, utána még telefonált 10 percet az autóban. Kiszállás után kifizettük, 1 hétre ígérte az írásos szakvéleményt, kaptunk egy alaprajzot, de bő két hete semmi, email-re nem válaszol.
Dorottya
Hatékonyan dolgozott, pörgette az ügyet és meg is kaptuk, amit szerettünk volna. Abszolút elégedettek vagyunk.
Csonka Lilla
Ádám szakmailag felkészült, talpraesett és segítőkész. Mindig a legjobb tudása szerint segít. Több alkalommal is a számomra legmegfelelőbb megoldást kínálta. Véleményem szerint, hosszútávú lehetőségekben gondolkodik. Megbízható, munkájára igényes, precíz, ezért csak ajánlani tudom Őt.
Csala Zoltán
Gyors, és alapos ügyintézés volt, pedig eléggé elveszettnek éreztem magam ingatlan ügyekben. Csak ajánlani tudom.
Medgyesi Krisztina
Ádámmal évek óta dolgozunk együtt, több témában is segített már nekünk (lakáseladás, hitelfelvétel, hiteltanácsadás). Ha pénzügyi döntés előtt állunk a férjemmel, egyértelmű, hogy őt hívjuk fel. Korrekt, messzemenően a mi érdekeinket képviseli. Kedvesen, mégis határozottan kommunikál. Széleskörűen rálát az ingatlanpiacra és a hitelpiacra, eddig mindig nagyon jól jártunk, amikor megfogadtuk a tanácsait. Megbízható és mindent megtesz azért, hogy a legjobbat hozza ki nekünk a helyzetekből (pl. ártárgyaláskor, vagy a bankoknál minket képviselve). Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Sára László
Ádám rendkívül segítőkész és precíz szakember, aki valóban az én igényeimet és érdekeimet tartja szem előtt munkája során. Már két ügyletben is közreműködött, nyugodt szívvel ajánlom őt!
Lauko Balazs
Ádám nagyon segítőkész, pontos, rugalmas. Nagy piaci ismerettel rendelkezik, amelyel segít megtalálni az igényekhez legjobban illeszkedő hitelt. Csak ajánlani tudom őt!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ingatlan értékbecslés 7 megbízás Hitelszakértő, pénzügyi tanácsadó 3 megbízás Ingatlanközvetítő 2 megbízás