Markó zsolt
Markó zsolt

Kőműves · Tetőfedő · Szobafestő, tapétázó

0
Megbízás

4 hónappal ezelőtt volt itt.

Baja és 100 km-es körzetében kiszállok.

Markó zsolt

Kőműves · Tetőfedő · Szobafestő, tapétázó

25 éve szobafestőkent dolgozom !emelett 7 èvig epîtőiparban dolgoztam Münchenben.ott a 7 èv alatt ablak beepitessel,festéssel kömüvesmunkãval foglalkoztam! Hívjon bizalommal !
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Czukor Bálint
Pontos, precíz. Kiváló munkát végzett gyorsan úgyhogy csak ajánlano tudom mindenkinek.
Zsarnoczki Zsolt
Igényes a munkájára, amit megbeszéltünk, ahhoz tartotta magát.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Eredetileg csak 5 cm hőszigetelés került a homlokzatra, ami a mai szabványnak már nem felel meg. Rá lehet erre tenni egy újabb réteget? Vagy kezdhetjük előről az egészet? :(

Az én válaszom:

„Ez nagyon függ attól hogy milyen falra lett tève vakolt kemèny új falra vagy falazãsra ! Mert elvileg a leghosszabb dübel tartana tuti de a rizikó faktor az alsó rèteg miatt ! Én raktam egymásra így és hosszú dübellel újra dübeleztem és jó volt! De ha a költsegvetes engedi akkor le is lehet bontani és konténerbe elszãllitatni mert ugye a bontás miatt is sok a plussz költseg.”

2023. dec. 19.

Nikecellhez milyen dübelt érdemes választani? Van olyan kritérium, amit érdemes figyelembe venni, vagy jó a legolcsóbb?

Az én válaszom:

„Falfügvèny! Hosszusãga vègett is !tègla miatt is!”

2023. dec. 16.

Ablakcsere utáni javítás benne van általában az ablakcsere árban, vagy külön kell megrendelnem ezt a szolgáltatást az ablakos cégnél vagy külön kőműves szakembert kell keresnem, mert az ablakosok ezt nem is szokták megcsinálni? Melyik a legáltalánosabb, hogy működik ez? (Hadd ne kelljen utólag bosszankodnom ezen.)

Az én válaszom:

„Nincs benne sajnos ha elötte nem lett papírra fektetve!mert van olyan ablakos de ritka akinek van kömüves partnere erre!én sokat csinãlok ilyet ablakos utãn és a magam beépítése utãn !keressen bizalommal ha érdekli felmèrem és megcsinálom cím és telefonszàm szüksèges!köszönettel”

2023. nov. 6.

Vannak olyan nemesvakolat színek, amiket jobb nem választani? Úgy értem, hatalmas a kínálat, de van esetleg olyan szín, amit nehezebb szépen bedörzsölni vagy jobban foltosodik, fakul stb...? Találkoztatok ilyesmivel, vagy bátran válogassak, mindegyik jól működik?

Az én válaszom:

„Sötét színt jobban megszívja az uv sugárzás és a meleg!”

2024. febr. 15.

A külső hőszigetelő rendszer hálózása után itt-ott kilátszik a ragasztó alól a háló. A kivitelező azt mondta, ez nem gond, mert még úgyis rákerül a nemesvakolat, de én valahogy nem vagyok ettől boldog. Mit gondoltok erről? Ez hőszigetelési hiba, vagy tényleg nem kell fennakadni rajta?

Az én válaszom:

„Nem ha Egysori ! Én mégegyszer húzom!közetnèl 3 szor !akkor van baj ha arra pucc kerül !át kell húzni mègegyszer az egészet hívjon bizalommal!”

2024. febr. 8.

A gyorsaságon kívül milyen szempontból jók még a könnyűszerkezetes készházak? Olcsóbbak, mint a téglaház? Milyen hátrányaik vannak a téglával szemben? Mennyire tartósak?

Az én válaszom:

„Szuper könnyen felèpithető és kivül 10 cm szigetelés ! Belül 50 x50 stafni közè 5 cm hungi ismèt és kartonozva! Szuper könnyü felfüteni és tartja is !persze van pãraãteresztő és pàrazàró fólia is! Ja és kivül osb papoal beboritva arra megy a 10 cm szigetelès! 80 nm2 öcsèm ilyen hàza és 20 ezerből kombikazãnnal kifüti”

2024. febr. 6.

Láttam egy videót, ahol a szakember megfogta a kész szigetelést a fal tövében, és egy mozdulattal lehúzta a falról, mint egy darab ragtapaszt.... Totál beijedtem, hogy ilyen megtörténhet. Milyen ragasztót vásároljak, hogy az biztos tartson??? Vagy ezt a dübelezés hiánya okozhatta? Esetleg valami egyéb kivitelezési hiba? Láttatok ti már hasonlót? Hogy kerülhető el az ilyen kár?

Az én válaszom:

„Igen a dübel hiãnya vagy rövid dübel ami nem tart ! Mert a ragaszto önmagæban kell a sübel! Meg ha a fal nincs mèlyalapozva és kiszivja a ragasztóval a vizet! És így elvallik mielött kiszàradna!”

2024. febr. 6.

Mennyire kiforrott technológia a purhab szigetelés, és milyen hátrányai lehetnek? Láttam egy videót, ahol csinálják, födémszigetelés gyanánt, és nagyon megtetszett, de lehet, hogy jobb, ha maradunk a hagyományos, jól bevált módszernél, és a kőzetgyapotot választjuk.

Az én válaszom:

„Tiszteletem sokat csinãlok ilyet !10cm vastag üveggyapot két rètegben ellentètesen!20 cm lessz és tökèletes és a felèbe se kerül!a mãsik milliós tètel!!!! Keressen bizalommal!205793254”

2024. febr. 4.

A padlásfeljárót lenyitva a nyakamba zúdult egy adag víz, mert a fémen lecsapódott a pára. Szeretném valahogy leszigetelni, hogy ez többet ne forduljon elő, de nem tudom, mi lenne erre a megfelelő módszer.

Az én válaszom:

„Milyen fèmen?hol talàlhato a fèm ?tetőn? Vagy az ajtón? Ettől függ!!! Keressen bizalommal!”

2024. febr. 4.

milyen hőszigetelő anyagokkal valósítható meg sikeresen a vályogház hőszigetelése? Ti mit raknátok rá - kőzetgyapot, eps, vagy láttam olyat is, hogy náddal szigetelték.

Az én válaszom:

„Közetgyapor vagy van egy újfajta EPS ami ki van luggarva sok helyen a pap gyãrilag azzal szabad csak mert nem szellőzik a többi! Hívjon bizalommal ingyenes felmèrèssel 205793254 köszönettel”

2024. febr. 1.

mondjátok meg őszintén, mikor egy ház utólagos hőszigetelésére kerül sor, ki számolja ki, és mennyire tudományosan, hogy hány cm hőszigetelés kerüljön a házra? Mi ebben a bevett gyakorlat?

Az én válaszom:

„50 cm és falra elèg 5 cm 30 cm falra 10 cm!! De a bevett szokãs az àlltalãban 10 javarészt mindenhová !épp most 12 cm amit rakok!hívj bizalommal és megbeszèljük!köszönöm és küldök kèpeket is és elmagyarãzom !”

2024. jan. 30.

Az alagsorban kialakított kis szobában megy el a vízvezetékcső, ami a ház felsőbb emeleteiről viszi le a szennyvizet a csatornába, és annyira hangosan zubog a víz, hogy zavaró ... szeretném valamivel hangszigetelni a csövet. Milyen megoldások léteznek erre? Segítsetek, kérlek!

Az én válaszom:

„szigetelőanyaggal körberakni majd gipszkartonnal körbezãrni hívjon bizalommal!”

2024. jan. 30.

Tényleg van olyan, hogy festék hőhíd ellen? Dolgoztatok már ilyesmivel? És van visszajelzés arról, hogy tényleg hatásos? Mi a működési elve?

Az én válaszom:

„Le kell szigetelni azt a falat vagy az egész hãzat kivülről es megszünik!hívjon bizalommal! viszlàt!”

2024. jan. 30.

Őszintén, sosem festettem még szobát, de csak tisztasági festés lenne, az alapok jók, neki akarok veselkedni. De mivel? Milyen festőhengert vegyek szobafestéshez? Mit ajánlotok egy kezdőnek? Ecsetet, teddy hengert, vagy azt a festőhengert festékadagoló tartállyal? Anyukámnak anno egy euro 2000 nevű festő készlete volt, azt imádta, de szerintem azt már nem lehet kapni. Szóval, mit vegyek szerintetek, hogy viszonylag foltmentesre kihozzam?

Az én válaszom:

„Kis ès nagy tedi henger és ecset!!!2 soron festeni !lefóliãzni a bútorokat és a talajt!de hívhat bizalommal!”

2024. jan. 29.

Kedves Szakemberek! Hogyan lehet javítani a szobák hangszigetelését? Gipszkarton és tégla fal is van.

Az én válaszom:

„Öt centis lèpèsallo xps lapokkal ami mèg önmagãban szigetel és a szoba hője is bent marad ! De vannak drãga hangszigetelő dolgok is hívjon bizalommal köszönöm”

2024. jan. 18.

Sziasztok, kis weekendházat szeretnék téliesíteni. Mit ajánlotok faház szigetelésére? Kívül, vagy belül jobb szigetelni, és milyen anyaggal?

Az én válaszom:

„Hungarocell 10 cm és kivülről ! Belül gipszkartonnal legkisebb előterfallal és egy öngyijtoval befütesz csinàltam mãr! Hívj bizalommal, köszönöm!”

2024. jan. 17.

Azt szeretném kérdezni, hogy a régi 3 szárnyú ablak méretében létezik kész ablak, vagy ezt biztosan egyedileg kell legyártatni, ha cserélni szeretném?

Az én válaszom:

„Igen egyedi gyãrtãsban! Ha kiszedni akarja és újat be keressen bàtran!”

2024. jan. 16.

Sziasztok, köszönöm a korábbi válaszokat erre a kérdésre: https://joszaki.hu/szakivalaszol/regi-hazak-padlas-szigetelese-eseten-milyen-modszert-ajanlotok Igazából tovább kérdeznék, mert kicsit elvesztem a sok javaslat között. Végülis a lényeg, hogy a lehető legolcsóbban jöjjön ki. Gondolom, ez azt jelenti, hogy inkább csak a hogy a födém legyen szigetelve, mert az kisebb terület... jól gondolom? És a nagy része az se baj, ha nem járható, de azért legalább egy közlekedési útvonal kellene az ablakhoz. Ezekkel a kiegészítésekkel tehát, mi lenne a legköltséghatékonyabb, legolcsóbb födém szigetelés?

Az én válaszom:

„Üveg gyapot 20 cm és szuper rã egy fólia vastag”

2024. jan. 15.

Sziasztok! Nikecell mellé hőszigetelő vakolat kell-e vagy jó a sima is? Általában mit használtok?

Az én válaszom:

„Nem kell ;! ”

2024. jan. 12.

Azt olvastam, ez a legújabb generációs fejlesztés, és magasan veri a hővezetési tényezője az eps-t és a gyapotot is, ergo vékonyabb is elég belőle. Valahogy a köztudatban mégsem nagyon van ez jelen... vagy csak nekem új? Szoktatok vele dolgozni? Kérik ezt a "pir hőszigetelést" a megrendelőitek gyakran? Mennyire éri meg?

Az én válaszom:

„Ha befújt - gyapot üvegszálas is 20 akkor a fújtnal nincs hèzag, Egyenletesebb de amennyivel dràgabb, azért nem éri a 3szorosát pènzben!”

2024. jan. 10.

Sziasztok! A lépésálló szigetelés sokkal drágább, mint a sima, ugye? Milyen helyeken kell ezt használni, és hol lehet spórolni, és kiváltani valami olcsóbbal?

Az én válaszom:

„Hőszigetelèsre hasznãljãk és lãbazatokhoz kãvãzàshoz!alul szigetel fontos ha hideg a beton spórolni lehet fütest és nem is hideg alul !”

2024. jan. 9.

Még egy kérdés a padlás szigeteléshez. Ha gyapot, akkor üveggyapot vagy kőzetgyapot? Mi a különbség? Melyik jobb, és miért?

Az én válaszom:

„Kőzet az jobban pàraàteresztő ezért is szigetének vele vàlyoghàzat ! De az üveg gyapot jobban zàrja a levegőt”

2024. jan. 8.

Régi házak padlás szigetelése esetén milyen módszert ajánlotok? Úgy értem, milyen szigetelő anyagot válasszak (nikecell, gyapot, pur), és hová tetessem - a födémre vagy a szarufák közé? Hogy a legjobb , és mi a bevett szokás?

Az én válaszom:

„Hő tükór fólia ! 20 cm közet vagy üvegszãlas szigetelés és rà vastag fólia sima!!!”

2024. jan. 8.

Azt szeretném megtudni, hogy elég-e az ablakkávára a 2cm-es xps lap szigetelésnek, ha a falon 15 cm nikecell lesz. Attól tartok ugyanis, hogy a 2cm xps-nek nem elég a hőszigetelő képessége és hőhíd fog kialakulni. Tudtok erre jobb megoldást, hogy ezt elkerüljük?

Az én válaszom:

„3 cm lèpesàllo az elèg bőven! Persze ha elfér az ablak tartó zsanèr mellett!”

2023. dec. 20.

Hello! Tudja valaki, hogy porotherm 38-as falazatra kell-e külső hőszigetelés, és ha igen, milyen vastag, hogy megfeleljen az előírásoknak?

Az én válaszom:

„10 cm a legjobb felesleges vastagabb!”

2023. dec. 20.

Vegyes falazatú konyhánk fala az alsó részen salétromos. Azt javasolták nekem, verjük le a vakolatot és tegyünk rá szárító vakolatot, az megoldja. Mit gondoltok erről, van valakinek hasonló tapasztalata?

Az én válaszom:

„Anno vizet kapott az biztos vagy felszivott!! Először is lemezes vagy egyéb szigetelést kell befurãsos vagy vãgassal bejuttatni hogy ne szivjon vizet fel! Ha megvan utãna a saletromot megmarattam bizonyos anyaggal és jöhet a vakolas és utãna 95 szãzaleka eltünt majd ha elöjött évek múltán tenyérnyi helyen azt újra megmarattam és azóta semmi !”

2023. dec. 19.

Sziasztok. Bajban vagyok. Az albérletben lefújtam a falat penészirtóval, és a kávészínű falfesték kifakult, foltos lett. Tudtok valami jó tippet adni falfestés javítására? Mit csináljak???

Az én válaszom:

„Festeni kell sajnos mert a penèszirtóba van ecet és megmarta!!! Hívj bizalommal és megoldom!!”

2023. dec. 6.

60 cm-es kőfalat ti szigetelnétek? És ha igen, mivel?

Az én válaszom:

„Ha szèpèszeti a jellege akkor elèg az 5 cm! Ezt úgy értem ha a külső felületen a vakolat potyog vagy nem szèp az eredeti stuktura!így sokat csinãltam èn is merthogy nem tetszett a kőporos vakolat nekik!”

2023. dec. 6.

Milyen vastag szokott lenni a lábazati szigetelés? Jobban mondva, mit tartotok ideálisnak?

Az én válaszom:

„3 tól 5 cm amit sokan raknak !”

2023. dec. 6.

Festésnél a gipsz díszléceket le szokták venni, vagy azt is átfestik?

Az én válaszom:

„Nem kell levenni ”

2023. dec. 6.

Néhány képet levettem a falról, és a helyén ott a koszos nyoma a keretnek. Próbáltam nedves szivaccsal, de csak szétkente. Van valami jól bevált módszer koszos festett fal tisztítására?

Az én válaszom:

„Leszedni semmivel nem tudod! Mert elszineződött a külső fal is a fütes zsír melegtől !egyszinű csak is az ujrafestestől lessz”

2023. dec. 6.

mennyezet festése esetén hogy tudom a fal és a mennyezet találkozását szépen megoldani?

Az én válaszom:

„Akrilozãssal ha ki van repedve vagy stukkózãssal!!”

2023. dec. 6.

Sziasztok! Új ablakot szeretnénk, és ehhez kell egy áthidaló is. Azt is megcsináljátok ilyen esetben, vagy először egy kőművest kell keresnem, és csak utána ablakost?

Az én válaszom:

„Szia először kömüvest ! Én az vagyok, ablakos és festő, évek óta kompletten csinálom, ha úgy kérik keress bizalommal!”

2023. nov. 10.

Az obiban kapható összes ablak hőátbocsátási tényezője megfelel a mai szabványoknak? Mi az elvárt minimális érték jelenleg az ablakok hőátbocsátási tényezőjével kapcsolatban?

Az én válaszom:

„Ott inkább ne! Nem jó! gyenge pelenka belső vadállat! Ha szeretnéd felmérem és választhatsz, a beépítés után kijavítok, utána lefestem, kompletten, hívj bizalommal!!! viszlát”

2023. nov. 7.

Idős édesanyámnál a kád helyére zuhanykabin beépítését tervezzük. Kb. milyen költséggel kell kalkulálnunk, ha a feladat a régi kád kivétele, a megvásárolt zuhanytálca és zuhanykabin beépítése és a kád alatti terület járólapozása (az is megvan.)

Az én válaszom:

„Tiszteletem ! Kád bontása, zuhany kabin beépítése tálcával napozással 250 000 és 280 ezer forint közé kalkulálom, felmérés a helyszínen ingyenes, azért látni is kell! keressen bizalommal!”

2023. nov. 7.

Jó napot kívánok Mindenkinek! Az a kérdésem lenne, hogy az ytongot kell glettelni festés előtt vagy jó lesz anélkül is?

Az én válaszom:

„Ha vakolva lessz akkor nem!Ha kãd vagy vãlaszfal esetèn Csemperagaszto és hőszigetelő hãloval húzom be !majd a funkciojãt tekintve ha vàlaszfal 2 sori glettelèssel csiszolãs festéssel zãrom!ha kãd előtet fal nyilvãn nem goettelünk csempe alà!keressen bizalommal! Telefonszàmãt vãrom és szívesen segítek!”

2023. nov. 6.

Szakmáim

Kőműves 0 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás