Fogadok munkát
Lohner Zoltán
Lohner Zoltán

Honlapkészítés · Rendszergazda, informatikus · Programozó

10
Megbízás

9 nappal ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 67342

Jószaki

Lohner Zoltán

Honlapkészítés · Rendszergazda, informatikus · Programozó

MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE OTTHONI SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁST NEM VÁLLALUNK! KÉREM NE KERESSENEK FACEBOOK FELTÖRÉS, ZAKLATÓ EMAIL FELADÓJÁNAK KIDERÍTÉSE ÉS MÁS HASONLÓ MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁKKAL. Segíthetünk pár ötlettel? Szolgáltatásainkkal biztosítjuk Önnek, hogy az informatika ne problémaforrás legyen, hanem támogassa az üzletet. Ön cégvezetőként tudna válaszolni az alábbi kérdésekre? Mi történne, ha leállna a cég szervere? Vajon van naprakész biztonsági mentés a fontos adatokról? Az alkalmazottak valóban csak ahhoz férnek hozzá, amihez szükséges? Hány eszköz és milyen szoftverek vannak az informatikai rendszerben? Amennyiben a fentiekre nem tud megnyugtató választ adni, szívesen segítünk informatikai rendszerének átvilágításában és rendbetételében. Szolgáltatásaink: - Munkaállomások, szerverek üzemeltetése; - Adatok archiválása napi, heti, havi rendszerességgel. - Hálózatok tervezése, kiépítése, korszerűsítése; - Helyszíni karbantartás, javítás; - Tanácsadás eszköz és szoftverpark fejlesztéséhez; MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE OTTHONI SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁST NEM VÁLLALUNK. KÉREM NE ADJANAK FEL ÁRAJÁNLATKÉRÉST FACEBOOK FELTÖRÉS, ZAKLATÓ EMAIL FELADÓJÁNAK KIDERÍTÉSE ÉS MÁS HASONLÓ MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁKRA.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Érthető
Gyarmati Roxi
Üdv! Egy telefon számot és egy E-mail címet kérhetek?
Hodos Katalin
Megbízható, pontos, precíz!!! Jó lehet együtt működni vele. Magam, és környezetem nagy megelégedésére elkészült a honlapom!! Köszönöm Zoli!! Mindenkinek ajánlom jó szívvel!! Hodos Katalin: Arany Nárcisz szépség és egészség sziget.
Ajánlatkérő
Korrekt szakember. Javaslom másnak is. Csalló Zoltán
Ajánlatkérő
2014 augusztusában a megbízást követően, az igen rossz állapotban lévő webáruházamat folyamatos fejlesztés során, mostanra egy kitűnően működő honlapom van. Szőke Károly, gumifelniaruhaz.hu
Andrea Fodor
Gyors, precíz munka reális áron.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Honlapkészítés 5 megbízás Rendszergazda, informatikus 4 megbízás Programozó 1 megbízás