Fogadok munkát
Kovács Roland
Kovács Roland

Asztalos · Bútorszerelő · Burkoló

9
Megbízás

3 hónappal ezelőtt volt itt.

Kecskemét és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 84447

Kovács Roland

Asztalos · Bútorszerelő · Burkoló

Bútorasztalos és Burkoló végzettséggel vállalok munkát Kecskeméten és környékén. Konyha, gardrób, egyéb bútorok készítése, össze szerelése, javítása illetve hideg, meleg burkolás, laminált padló lerakása a területem. Referencia képek között néhány munkám. Keressenek bizalommal.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Éva
Hozzáértő, precíz.
Zoltan
Pontos megbízható jó szakember.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Kell-e a fürdőszobába extra kenhető szigetelés a járólap alá vagy elég a csemperagasztó?

Az én válaszom:

„Nem hátrány ha van, mert ártani nem árt és esetleges kiömlő víz esetén sokat véd. De egyébként elég a zuhanyzó és egyéb nagyobb vizterhelésnek kitett részek alján és oldalfalon. ”

0

2023. 11. 13.

Hogy érdemes ütemezni az építkezésen: a burkolás vagy festés legyen meg előbb? Vagy attól függ leginkább, melyik szaki mikor ér rá?

Az én válaszom:

„Üdv. Én előrébb venném a burkolást mégpedig azért, mert alapjáraton glettelt és festett felületre nem burkolunk!! Se a glett se a festék nem teherhordó!! Másik pedig, hogy a már kész burkolatot a festő szépen le tudja takarni de a burkoló a festett falat annál nehezebben..!”

0

2023. 11. 08.

Le lett betonozva a garázs, de valahogy olyan ronda, kicsit porlik is, nem egyenletes a felület. Ha átkenetem betonfestékkel, az segíthet vagy jobb lenne ráburkolni? De mivel, ha igen? Mit javasoltok? Valaki a műgyantát javasolta....

Az én válaszom:

„Szia. Ha a beton porlik akkor gyenge a szerkezete, így semmiképp ne burkolj rá. Amit javaslok, hogy első körben csiszolt egyenletesre a betont ne legyen rossz a felülete aztán kend át mapei prosfas betonszilárditó anyaggal ami megköti a betont nem fog porlani. És ha nem tökéletes számodra a felület utána tapadóhid és önterülő padlókiegyenlitő. ”

1

2023. 07. 03.

Sziasztok! Az új házban a konyha és a nappali egy tér, és nem tetszik, ha burkolatváltással vannak ezek megoldva. Tudtok ajánlani olyan vinyl padlót, ami konyhába is megfelelő? Mire figyeljek, mikor megveszem? (vízállóság, kopásállóság, egyebek?) Vagy megszivatom magam, ha nem hideg burkolatot választok? Mert azért használjuk a konyhát elég intenzíven. (lerakni nem én akarom, csak kiválasztani)

Az én válaszom:

„A vinyl padló tökéletes aljzatot igényel. Ha az aljzat nem teljesen sík, akkor a vinyl padló az illesztéseknél szét ugrik, javíthatatlan lesz. Ez a veszély nem áll fent a hidegburkolatnál. Abból is jó minőségű lapot ajánlok mert erősen igénybe vett helyiség egy konyha, gyorsabban kopik pl. Konyha pult előtt vagy asztal körül ahol jobban igénybe van véve. ”

0

2023. 06. 26.

Szakmáim

Asztalos 6 megbízás Bútorszerelő 3 megbízás Burkoló 0 megbízás Ezermester 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Bútorasztalos 0 megbízás