Fogadok munkát
Jákfalvi Beáta
Jákfalvi Beáta

Fényképész, fotós · Esküvői fotós

22
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 74172

Minősített jószaki

Jákfalvi Beáta

Fényképész, fotós · Esküvői fotós

Konferenciák, fogadások, kiállítások, esküvők, sportesemények ,portrék, honlapok, keresztelők, fotózását vállalom. A fotózás ára elsősorban a rendelkezésre állás idejétől, valamint a szükséges képek számától függ. Az egyéni igényekre szabott pontos árak megismeréséhez kérjen ajánlatot. Az árajánlat nem tartalmazza a vidéki kiszállás díját (50Ft/km). Budapesten a kiszállás ingyenes.Egész napos rendezvény fotózás esetén a szolgáltatás napidíjas, függetlenül a fényképezéssel eltöltött időtől.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Vali
Bea nagyon ügyes,kedves ,rugalmas fotós Teljes mértékben meg vagyok elégedve .Köszönöm szépen .
Ajánlatkérő
Keresztelő fotózásra hívtuk Beát, abszolút tiszteletben tartotta a ceremóniát, ügyesen fotózott. Könnyen meg tudtunk egyezni, és kedves volt.
Ajánlatkérő
Nagyon jó volt vele a munka
Gabriella
Pontos, kedves, nyitott!
Szaki válasza:
Köszönöm, hogy a fotósotok lehettem, rendkívül kedves párt ismerhettem meg a személyetekben. 😊
Péter
Kedves, rugalmas, türelmes, ötletgazdag, odafigyel, igényes a munkájára. mindenkinek csak ajánlani tudom őt!
Norbi
Pontos, korrekt, megbízható és kedves szolgáltató. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájával. Bátran ajánljuk. Fogjuk még keresni.
Tóni
Nagyon igényes munkát végzett . Tanácsaival segített ,hogy minél jobb képek készüljenek arról az eseményről ami számunkra a legfontosabb volt .Emberileg és szakmailag is kiváló volt . Csak ajánlani tudom!!!
Ajánlatkérő
.
Mary
Sokáig kerestünk fotóst az esküvőnkre. Végül nagyon örültünk, hogy meg találtuk Jákfalvi Beát. Pontosan érkezett a megbeszélt időpontra. Nagyon szimpatikus volt. Fantasztikusak lettek az esküvői képek. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek.
Ajánlatkérő
Profi, türelmes, nem kér túl sokat.
Melissa
Jákfalvi Beáta fotóst mindenkinek a legjobb szívvel tudom ajánlani. Szerencsém volt, hogy a lehető leghamarabb jelentkezett, mert megnézve a képeit nem is kerestem tovább, pedig érkeztek utána ajánlatok bőven. Nem csalódtam, sőt, várakozásom felülmúlta, egyszerű és nagyszerű munkát adva ki kezei közül. Pontos, világos kommunikációval és nem utolsó sorban méltányos áron. Köszönöm szépen!
Tamara
Nagyon örülök, hogy őt választottuk fotósunknak. A családi portré fotózás jó hangulatban telt, úgy éreztem mintha már régóta ismernénk egymást. Nyitottságával, kreativitásával kiváló képeket készített rólunk. Különleges látásmódja olyan pillanatokat örökít meg, amit soha nem látnánk magunkról. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Az esküvői fotózással tökéletesen elégedettek vagyunk. Kreativitása és profizmusa az összes képen viszzatükröződik. Közvetlen, kedves stílusa az első perctől hatékonyabbá és könnyebbé tette a fotózás menetét. Hozzánk kollégájával ketten jöttek , pontosan érkeztek, nekünk onnantól kezdve semmi izgulnivalónk nem volt. A férjemnek és nekem is az a véleményünk, hogy jól sikerült a fotózás. Megannyi szép kép van, egy attraktív válogatáshoz bőven elég. Köszönjük a munkádat! Ha most állnánk a döntés elött, újra téged választanánk.
Tóth Judit
Csak pozitívumokat tudok kiemelni Bea munkájával kapcsolatban. Felkészült a fotózásra, voltak elképzelései, de az én ötleteimhez is partner volt.
Ajánlatkérő
A születésnapi fotózás az első pillanattól kezdve olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást. Rendkívüli szakértelemmel és kreativitással készült pillanatképei visszaadjak az ünnep hangulatát . Külön szeretném megköszönni, hogy tovább maradt, amikor látta, hogy elhúzódik a szülinap. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fényképész, fotós 18 megbízás Esküvői fotós 4 megbízás