Fogadok munkát
Jakab Tamás
Jakab Tamás

Kéménybélelés, felújítás

93
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Vecsés és 120 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 53024

Minősített jószaki Jószaki

Jakab Tamás

Kéménybélelés, felújítás

Vállaljuk gázkémények bélelését furánflex technológiával, vegyes tüzelésű kémények felbővítését, valamint bélelését rozsdamentes anyaggal. Ingyenes kiszállással. Ezen kívül vállaljuk még esővíz lefolyók kibélelését bontás nélkül.
Mutass többet

Áraim

Kéménybélelés gáz fűtéshez

25 000 Ft / méter
Meglévő kéményjárat bélelése alumínium béléscsővel, füstcső cserével, szakvélemény intézéssel.

Kéménybélelés szilárd tüzeléshez

40 000 Ft / méter
Kátrányos, szurkos kéményjárat gépi felbővítése majd rozsdamentes acélcsővel történő kibélelése.

Szerelt-szigetelt kémény.

40 000 Ft - 150 000 Ft / méter
Vállaljuk bármilyen szerelt-szigetelt kémény gyártását illetve kiépítését. Új szolgáltatásunk keretében vállaljuk a kémények színezését a megrendelő igénye szerint

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsolt
Precíz munkavégzés rendezett munkaterület.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen.
Matyi
Gyors és jómunka. Nemtudok
Csilla
Rendkívül korrekt vállalkozó. Amíg a többiek túlbonyolították a feladat megoldását, ő megkereste a leggyorsabb, legolcsóbb megoldást. Megbeszélt időben jött felmérni, ajánlott jobb megoldást, fizetni a munka hatósági átvétele után kellett csak. Mindenképpen kimagaslik a többi vállalkozó közül.
Ajánlatkérő
Jakab Tamás, egy megbízható, korrekt céget vezet. Munkája kifogástalan precíz és gyors. Nálam három éve végzett kéménybélelést, ami azóta is kifogástalan.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen.
Ajánlatkérő
Lassan kételkedek, hogy egyáltalán megkapta a felkérésem, vagy az egész Jószaki egy kibaszott adathalász oldal. Ilyen nincs a világon, hogy automatával társalgok és minden kibaszott jószakis alkalmazott baszik felhívni 2 hónapja. Dokumetálok mindent és meglátjuk a közösségi média mit szól hozzá. Nevezzétek át magatokat Jól átbaszlak-ra.
Ajánlatkérő
Korrektüp megcsinált mindent
Ajánlatkérő
Nem adott életjelet. Remélem minden rendben, és már Dubajban mulatja a jól megérdemelt (máshol elvégzett) munkája gyümölcsét.
Szaki válasza:
Elnézését kérem, hogy nem jelentkeztem valószínűleg elkavarodott a telefonszáma ha szüksége van még segítségre kérem jelezze és orvosoljuk a hibát. Tisztelettel Jakab Tamás.
Feri
Pontos, precíz munka, hibátlan szervezés, a kettő alkalmazott a szakmájuk csúcsán van. A szobában felmerült a kémény oldalfal bontásának szükségessége, (akkor megdöbbenésben volt részünk)- a bontásra és a következményekre adott "felkészítő magyarázatuk" teljesen megnyugtató volt.
Ajánlatkérő
Jól dolgoztak.
Ajánlatkérő
idöben és jol elvégzett munka köszönöm
Üveges Imre
Nagyon profi, barátságos szakemberek. Palatetőn kellett dolgozzanak ami köztudottan kényes, nulla töréssel végezték el a munkát. Ígért időben, ígért idő alatt zajlott a kivitelezés. Rendkívül elégedett vagyok, ajánlom őket!
Ajánlatkérő
Még nem történt munkavégzés
Zoli
Pontosak voltak, tisztán és hatékonyan dolgoztak.
Ajánlatkérő
Még nem készült el, amiről ő nem tehet.
Pisti
Pozitívum: A munkára időben megjelentek a munkatársai. Profi szerszámaik voltak. Közben kiderült, hogy a kémény belsejét tágítani kell. Visszamentek a telephelyre és hoztak egy speciális hidraulikus marót. A marásért külön díjat nem számított fel. A keletkezett sittet összetakarították maguk után. Negatívum: A tényleges anyagfelhasználás kevesebb volt a felmérésben szereplőnél, de az árat nem módosította lefelé. Az ígért számlát nem kaptam meg, nem küldte el.
Kálmán
GYORS, SZAKSZERŰ ÉS TISZTA.
Ajánlatkérő
Gyors precíz megbízható
Ajánlatkérő
Korrekt,pontos jó munkát végeztek
Ajánlatkérő
Jakab Tamás korrekt vállalkozó! Maximálisan meg vagyok elégedve vele és csapatának a munkájával. Ajánlom mindenkinek! Sándor Károly
Éva Dimitrov
Jöttek, láttak és győztek. Mindenkinek ajánlom, akinek valamilyen gondja van a kéményével. 10-ből 10 pontot adok. Zoli és Zsolti gyors, pontos szakember. Nagyon szépen köszönöm Nekik és a Főnök Úrnak is... Dimitrov Éva
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kéménybélelés, felújítás 93 megbízás