Fogadok munkát
Irimiás István
Irimiás István

Tetőfedő · Kőműves · Térkövezés

8
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Lánycsók és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 23434

Irimiás István

Tetőfedő · Kőműves · Térkövezés

Irimiás István vagyok, többéves tapasztalattal rendelkező, gyakorlatias csapattal rendelkezem, akik egyben a családtagjaim is. Erősségünk a rövid határidő, rugalmas munkavégzés. Specifikációnk a térkövezés, de minden egyéb felújítási ill. kőműves és tetőfedő munkában profizmusra törekszünk. Fontos számunkra a megrendelő elégedettsége, mivel szeretnénk visszajáró szakemberként dolgozni. Hívjon bizalommal!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Marcsi
Munkáját a megbízhatóság, gondosság és a precizitás jellemzi. Aki Őt választja, egészen biztosan nem fog csalódni.
Mami
Megbìzható, precìz szépen dolgozik.
Ajánlatkérő
A munkát visszajött befejezni, bár voltak félreértések a munka tartalmáról. Nem egészen azt fizettem amit kaptam.
Müller Gyula József e.v.
Pontos ,precíz szakember,nagyon elégedett vagyok a munkájával
Aliz
István nagyon megbízható szakember. Munkája precíz és gyors. Minden a megállapodásunk szerint történt, határidőben és nagyon jó minőségben teljesítette az elvállalt munkát. Bátran ajánlom őt és csapatát mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

A korcolt lemezfedésnek milyen hátrányai lehetnek a hagyományos cseréppel szemben? Én attól félek, hogy nagyon kopogni fog, zajos lesz, esőben, szélben. Meg gondolom, sokkal jobban kell hőszigetelni is, ugye? Elmondaná, akinek van vele tapasztalata, hogy jó választás lehet-e családi házra?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm én a cserép fedésnek vagyok a hive igaz hogy sokkal nehezeb mint a lemez de nem kopop meg keveseb hőszigetelés kell hozá és ami a legfontosabb az az hogy a cserépböl lehet 1db cserélni mig a lemezböl egy egész táblát kell jobbesetben”

2024. febr. 7.

Bitumenes hullám lemezt akartam tetetni a garázsra, de elbizonytalanodtam, mert a gyakori kérdéseken azt olvastam, nagyon trágya anyag. Igaz ez? Nektek mi a véleményetek? Mit ajánlanátok helyette, ha igaz?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm nem ajánlom inkább trapézlemez vagy cserepelemez. ”

2024. febr. 15.

Láttam egy videót, ahol a szakember megfogta a kész szigetelést a fal tövében, és egy mozdulattal lehúzta a falról, mint egy darab ragtapaszt.... Totál beijedtem, hogy ilyen megtörténhet. Milyen ragasztót vásároljak, hogy az biztos tartson??? Vagy ezt a dübelezés hiánya okozhatta? Esetleg valami egyéb kivitelezési hiba? Láttatok ti már hasonlót? Hogy kerülhető el az ilyen kár?

Az én válaszom:

„Igen a dűbel hiánya”

2024. febr. 6.

Járdabeton esetén mi a megfelelő vastagság? Csak gyalogos forgalom lesz rajta, de jó lenne, ha nem repedne fel hamar.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm minimum 10cm ”

2024. febr. 2.

elrepedt az akril kád - javítható esztétikusan? van a kádjavításra valami normális módszer? házilag vagy hívjak szakit? tud valaki segíteni?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm igen javithato de inkább a cserét javaslom”

2024. febr. 2.

Nikecellhez milyen dübelt érdemes választani? Van olyan kritérium, amit érdemes figyelembe venni, vagy jó a legolcsóbb?

Az én válaszom:

„Falfügvénye legjobb az acéldübel”

2024. jan. 7.

Eredetileg csak 5 cm hőszigetelés került a homlokzatra, ami a mai szabványnak már nem felel meg. Rá lehet erre tenni egy újabb réteget? Vagy kezdhetjük előről az egészet? :(

Az én válaszom:

„Igen lehet”

2024. jan. 7.

Hello! Tudja valaki, hogy porotherm 38-as falazatra kell-e külső hőszigetelés, és ha igen, milyen vastag, hogy megfeleljen az előírásoknak?

Az én válaszom:

„Igen minimum 8cm-es”

2024. jan. 7.

Azt szeretném megtudni, hogy elég-e az ablakkávára a 2cm-es xps lap szigetelésnek, ha a falon 15 cm nikecell lesz. Attól tartok ugyanis, hogy a 2cm xps-nek nem elég a hőszigetelő képessége és hőhíd fog kialakulni. Tudtok erre jobb megoldást, hogy ezt elkerüljük?

Az én válaszom:

„Űdv igen elég”

2024. jan. 7.

Sziasztok. Nézegetek egy régi házat megvételre. A fal vakolat kivül foltokban mállik, repedések is vannak rajta itt-ott, de nem a teljes falfelületen. Szerintetek lehet olyat, hogy csak a málló foltokat javítjátok le, vagy a teljes falfelületet lehet csak újravakolni? Elég drága a ház és szeretném tudni, mennyi kiadás lesz még vele, mivel kalkuláljak...

Az én válaszom:

„Hát ezt látni kellene és akkor többet lehet mondani ”

2023. júl. 26.

Az éjszakai viharban egy darabon leszakadt az eresz és lejött 1-2 cserép is. Fogalmam sincs, hogy van-e egyéb károsodás. Ha a cserép lejött, akkor biztos, hogy be is ázott, vagy a párazáró fólia azt megakadályozza? Tetőfedőt vagy bádogost hívjak, hogy ellenőrizzen és visszaszereljen mindent?

Az én válaszom:

„Tetőfedő kell de nem ázot le mert a folia megvédte”

2023. júl. 26.

Szakmáim

Tetőfedő 3 megbízás Kőműves 2 megbízás Térkövezés 2 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Ács 0 megbízás Betonozás 0 megbízás