FOGADOK MUNKÁT
Iharosi Roland
Iharosi Roland
0
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Pécs és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 78046

Rólam

Kedves megrendelőim, az építőiparban eltöltött éveim alatt részt vettem mind a tervezési/előkészítési illetve a kivitelezési munkafolyamatokban is. Mai napig foglalkozom kivitelezéssel illetve szakvélemény készítéssel. Ingatlanvásárlás előtti állapot felméréssel illetve szakvélemény készítéssel segítem megrendelőim döntését, igény szerint a kivitelezési munkálatokat is tudom vállalni. Rövid határidővel, 10éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Munkámra és a kivitelezés helyszínére is igényes vagyok. Hívjon bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zoli
Normálisnak tűnt először. Adott egy korrekt árajánlatot, amit bármiféle alku nélkül elfogadtam. 1-2 fél napot jött dolgozni, utána szólt, hogy beteg és kórházban van. Írt, hogy próbáljam meg mással megcsináltatni a munkát. Többet nem jelentkezett. 1 héttel később már a szomszédban volt árajánlatot adni, szintén burkolásra. Engem azóta sem keresett.
Ajánlatkérő
Megbízható, segítőkész, a munkájára igényes szakemberként ismertem meg Rolandot. A megkeresésre rövid időn belül reagált, a részletek megbeszélése gördülékenyen zajlott, a munkát hamar el tudta kezdeni. Mindig pontosan érkezett, a kérésekre rugalmasan reagált, tisztaságot hagyott maga után. Legközelebb is választanám.
Ajánlatkérő
Nem ígérget feleslegesen, pontosan érkezik, gyors, értelmes, jókedvű szakember. Az ígértnél sokkal gyorsabban végzett a munkával, aminek minőségébe nem tudok belekötni. Munka után feltakarított, a hulladékot elszállította. Szóval pont olyan amilyennek minden szakembernek lennie kéne. Nyugodt szívvel ajánlom. Köszönöm a munkádat Roland!
Betti
Megbízható, precíz, gyors.
Klári
Gyors, pontos, kedves, segítőkész és megbízható szakember Roland. Köszönöm a precíz munkákat. 😊 Bátran ajánlom mindenkinek!
Rita
Megbízható, korrekt szakember. Nagyon szép munkát végzett, csak ajánlani tudtam volna.... de decemberben újabb munkával bíztuk meg, amit el is vállalt. Az év elején fixáltuk a július 26-ai dátumot kezdésre és egy 5-ei időpontot egy végső egyeztetésre. 5-n még felvette a telefont, ígérte délután visszahív, ha látja hogy alakult a hete, azóta se telefonon, se SMS-ben nem tudtam elérni. Ma kaptam egy SMS-t, hogy nem tudja vállalni a munkát. Cserbenhagyva érzem magam.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 0 megbízás