Fogadok munkát
HÜIOSZ Design Kft - Jancsó Ferenc
HÜIOSZ Design Kft - Jancsó Ferenc

Asztalos · Bútorasztalos · Lakberendező

40
Megbízás

30 nappal ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 63769

Jószaki

HÜIOSZ Design Kft - Jancsó Ferenc

Asztalos · Bútorasztalos · Lakberendező

A Hüiosz Design Kft. fő profilja, az egyedi gyártású bútorok tervezése, legyártása és beépítése! KIZÁRÓLAG ÚJ BÚTOROK GYÁRTÁSÁT VÁLLALOM!!! Konyhák, beépített szekrények, iroda, gyermekbútorok stb.!Kisebb szekrényeket,javításokat, átalakításokat nem áll módomban kivitelezni! A felmérés árajánlat készítés költsége: -Székesfehérváron: 5.000,-Ft -Székesfehérváron kívül: 5.000,-Ft. +kilométerenként 50,-Ft. Amennyiben az árajánlatom elfogadja a végösszegből a felmérés költsége levonásra kerül! Kérem ezeket figyelembe véve küldjön árajánlatkérést! Köszönettel
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Attila
Megrendelés alatt!
Attila
Nem tudom értékelni, mivel a munka még nem kezdődött el.
Ajánlatkérő
***
Tokaji Szilvia
Feri az asztalosok gyöngyszeme :) Mi megálmodtuk, ő megvalósította a legkorrektebb módon :) Precíz, megbízható és segítőkész. Nagyon köszönjük a munkádat, biztos lesz még közös projekt :)
Fischer Gábor
Tökéletes munka elfogadható árak mindenki figyelmébe ajánlom!
Szilvia
Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Köszönjük szépen
Nagy Katalin
Örülök, hogy ezen az oldalon rátaláltam Jancsó Ferenc asztalosra. A munkájával nagyon meg vagyunk elégedve. Kellemes, jó modorú, megbízható, az adott időponthoz tartotta magát. Igényes a munkájára, szépen, pontosan dolgozik, minden úgy illeszkedik, ahogy kell. Segítőkész, ahol bizonytalanok voltunk, javaslataival segítette a végső kialakítást. Igazán szép munkát végzett, megfizethető áron. Aki szakmailag is, emberileg is igényes szakembert keres, annak érdemes őt választani.
Batik Helga
Rendkívül segítőkész, egyedi igényeidnek megfelelően.Nagyon igényes,szép munkát végzett. Lakberendezőként,nagyon ért a helyek kihasználásához..A kívánt helyre olyan bútort tud ajánlani,amire nem is gondolnál. Vele csak jól jársz,. ezentúl inkább vele csináltatunk bútort,minthogy a multiktól megvennnénk az egyszer használatos bútort..Árai abszolút versenyképesek és 100 km -re is eljött a munkáért. Mindenkinek ajánlom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Asztalos 27 megbízás Bútorasztalos 13 megbízás Lakberendező 0 megbízás