Horváth Imre
Horváth Imre

Háztartási gép szervíz · Mosógépszerelő

52
Megbízás

18 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Minősített jószaki

Horváth Imre

Háztartási gép szervíz · Mosógépszerelő

Üdvözletem mindenkit, Megbízható korrekt tiszta munkát végzek rövid határidővel!! Ki Szálàsidjam 10 ezer Ft Amennyiben 100km főlöt van a cím egy 1000l több minden 20km ként Építőiparban is vállalok Munkàt 9éves szakmai tapasztalattal. Gépjárművel szerszámókall rendelkezem.Refrencia fotóinkat meg találhatóak az oldalon Munkám után takarítást is tudok biztosítani. Ajánlatokat szívesen fogadom. Szép napot, Imi.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Mosógép javitáshoz jött ki,az ajtó nem záródott rendesen. Aztán állítása szerint panelt cserélt 42 000 forintért amiről számlát nem adott. Közel 70000 forint volt a javitás. Senkinek sem ajánlom. Csak lehúzza az embereket.
Szaki válasza:
Tiszteletem magyarorszàgon nem tartoszkodtam az el mult 2 honapba. .indoktalanul Nem èrtem ezt a be jegyzèst az őn oldalàrol mèrt hozz engem kelemetpen hejzetbe? Etöl boldogabb ? Vagy több lesz az őn zsebèbe .Vagy csak sziplàn az irigysèg .Ha èn le huznàm a nèpet nem lenne enyi kuncsaftom akik mai napig engem hivnak vissza dolgozni röviden enyi kedves uram .
Ajánlatkérő
Nem javította meg a mosógépet, csak szétszedte és visszaszerelte. A visszaszerzése során hagyott ki alkatrészt, amit megtaláltunk a gép mellett. Becsapott bennünket!!!
Szaki válasza:
Szép jó reggelt kivànok hölgyem uram én munkàmat becsületesen tiszteségesen el végeztem .És le elenöriztem javitàs utàn a gépet és hölgy àtt is vete el telt 3 hét. Mi utàn be jelentkeztek ujra hogy a gép nem müködik valojàban én mondhatom azt is hogy 3 hétig önök hasznàlhatàk is akár a gépet ami idő allat ha nem megfelelően hasznàltàk ujra el dugithaták akàr a rendszert .Nagyon szivesen adok szakvéleményt is a szerelés fojamatàrol .Amugy én szivesen vissza megyek meg javitani a gépet de annak ujabb kölcsége van mert nekem is az idő és űzem anyag az pénz .Vagy meg beszéljük hogy őnök még is ezt hogy gondoltàk
Ajánlatkérő
Nem tudom mennyire jó vagy nem, el sem jött.
Dézsenyi
A bojler felszerelést elvállata, kijött de nem tudta feltenni, mert csak egyedül jött. Azóta elérhetetlen. Nagyon nem ajánlom.
Szaki válasza:
Jó napot kívánok külföldre kelet menem elnézést kérem kedves uram hogy nem tudtam.be fejezni a munkàt
Ajánlatkérő
Jól kommunikált, nem voltak meglepetések. Hozzáértően látta el a feladatát.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Visza jezését :)
Gesztenye
Korrekt és tisztességes.
Szaki válasza:
Köszönöm vissza jelzését :)
Ajánlatkérő
Szeretném objektív módon elmondani a történteket. Nem szeretnék értékelést mondani, a leírtak alapján mindenki maga alkothat véleményt. Fel vettem vele a kapcsolatot, előre közölte, hogy ez 35 000 Ft lesz, elsőre nem sikerült a helyszínre érkezni és telefon azt mondta " a hívott számon előfizető nem kapcsolható". Másnap sms ben jelentkezett. Egyeztettünk egy új időpontot. Kijött, szétszedte a mosogatógépet, a vezérlő panelja ment tönkre. De szerencsém van mert otthon van egy másik ilyen panelja azt 20 000 Ft ért odaadja. Visszajött, sajnos más típusú a panel. De van egy ismerőse aki a hibás panelt 20 000 Ft ért 85% valószínűséggel megjavítja, de 20 000Ft mindenképpen ki kell fizetni. Kifizettem a 35 000 Ft + 20 000 Ft ot. Másnap hívott, leadta a panelt, szól ha készen van. El telt több mint egy hét nem hívott. Hát hívtam Én, közölte a panel javíthatatlan. Ez összesen 55 000 Ft- ba került. A 35 000 Ft kifizetésére már nem emlékezett.....
Szaki válasza:
Jó estét kívánok az hejzet uram mire vissza reagáltam volna őnnek addigra maga le tette a telefont .Én szerintem korrekt voltam önnel szemben .2 szer ki mentem önhöz próbáltam segíteni meg oldani .Sőt közöltem hogy mik az áraim úgy ahogy szoktam mindenkivel mielöt ki megyek maga el fogadta és kérte szolgáltatást .
Ajánlatkérő
Kedves, jóindulatú
Szaki válasza:
Köszönöm vissza jelzést.:)
Kovács Tamás
Egy hajcsat dugulásra nem lehet 35.000 Ft ot elkérni úgy, hogy előtte megbeszéljük a kiszállás+szerelés 15.000 az alkatrész pedig plusz. A szaki egy zsivány de fáradt voltam nem zavartam el a francba.
Szaki válasza:
Jó napot nem tudom miről beszélsz gondolom le akarod tolni az index szemet mert jobb vagyok mint te ismeretlen nem értem mért prbléma az embereknek hogy ên legalàbb normàlisan végzem el a munkàm .
Ajánlatkérő
Pontos és gyors volt, hamar megoldotta a problémát. Tudom ajánlani.
Szaki válasza:
Köszönöm vissza jelzést
Ajánlatkérő
Mosógép szerelés miatt hívtuk ki, elmondtuk neki, hogy gyorsan kellene a segítség és másnap már jött is. Pontos,alapos, gyors munkát végzett és külön köszönet és hála, hogy a bejárati ajtót is megszerelte, ami éppen aznap romlott el. Teljesen meg voltunk vele elégedve, bárkinek jó szívvel ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm vissza jelzést kedves hölgyem
Móni
Nagyon kitartó, késő délután jött, nem találta elsőre a problémát, de kitartott, nem adta fel, és megoldotta a problémát. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm vissza jelzést kedves hölgyem:)
Ajánlatkérő
Gyors, kommunikatív
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Visza jelzését:)
Józsi
A redőnyhorror folytatódik. Part 2. Ma délután leszakadt az három hónapja általa gurtnicserével megjavított redőny, úgy hogy senki sem nyúlt hozzá. Mert a munkát hibásan végezte el, a redőnyt csak félig sem lehetett felhúzni, ezért egész nyáron senki sem nyúlt hozzá, tehát mióta "megcsinálta" senki sem húzta fel, vagy engedte le. Ma délután mégis a saját súlyától újra leszakadt a redőny, elszakadt a gurtni. Élek a gyanúperrel, hogy valójában ki sem cserélte a gurtnit, hiszen egy új gurtni 3 hónapi "állásban" nem szakad el. Part 1. Akkor már rosszat sejtettem, amikor az érkezése előtt felhívott, hogy gurtnit vettem-e???? Tudta hogy gurtnit cserélni jön, mégis nekem kéne gurtnit vennem??? Aztán mikor megérkezett, rácsodálkozott, hogy az emeleten van a leszakadt redőny, és megkérdezte, van-e hat méteres létrám??? Agybaj. Nagy nehezen kölcsönkértem egyet egy ismerőstől, amivel aztán órákig elpiszmogott. A munka végén sajnos nem ellenőriztem. A megbeszélt 15000 Ft helyett 20000 kért, mert "sokáig tartott"!!!! Agybaj. Számlát természetesen nem adott. (A NAV örül majd :-D) Miután elment vettem észre, hogy bár a gurtnit kicserélte, de a redőnyt nem lehet csak félig felhúzni. Rátelefonáltam, megállapodtunk, hogy pénteken jön és kijavítja a munkát, ez szerdán volt. Pénteken "természetesen" nem jött. Két hét múlva a múlt szerdán mentem ismét Berénybe megígérte, hogy mint eredetileg, szerdán 16 körül jön. Kitaláltátok? Persze nem jött, este 19 ig hitegetett, addig persze semmit sem tudtam csinálni.... Este 7 kor megígérte, hogy pénteken hajnali 09.00 kor érkezik, és kijavítja a munkák. Kitaláljátok? Persze nem jött pénteken. A délelőtt folyamán többször hívtam, de hamukázott, konkrét érkezési időt nem volt hajlandó mondani, valami siófoki útról halandzsázott. Dél körül feladtam, azóta nem hívott.....Kerüljétek mint a pestist!
Szaki válasza:
Jó napot kedves uram családi problémáim voltak vannak meg mind mondtam jővhét hétfőn megyek maga felé mert 3 címem is van ara nekem is mint munkás embernek vann magán élete nincs el feljtve kedves uram és elég szomorú hogy őn 100 emberből az az 1 aki tűrelmetlen sajnos nem jó isten vagyok hogy itt ott is egyszerre legyek tőbb hejen tóvábbi kellemes napot
Ajánlatkérő
Gyors,megbízható,korrekt. Abszolút ajánlom
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a vissza jelzést :)
Ajánlatkérő
Passz
Ajánlatkérő
Addig volt helyszinen amig a mosogatogepem (javitas utani program lefutottatasaval) meggyőződött h rendbe tette!
Szaki válasza:
Kösznöm szépen a visza jezést :)
Ajánlatkérő
Felmérte a hibát, telefonon talált alkatrészt, visszajött kicserélte és befejezte a munkát. Kedves, udvarias és pontos volt.
Szaki válasza:
Kösznőm szépen a vissza jelzést .:)
Ajánlatkérő
Sajnos nem tudom ajánlani.
Rozi
Az ígért időpontban jött, gyorsan és jól megoldotta a problémámat.
Szaki válasza:
Kösznöm a vissza jelzését :)
Ajánlatkérő
Mert
Ildikó
Aki jól akár magának és a pénzének az nem vele vegezteti el a munkát. Nála nincs garanciális javítás!vigyázzatok vele!!!
Szaki válasza:
Na te ismertlen nem tudom ki vagy és nem is èrdekel !!!Mért zavar az hogy èn becsületesen dolgozok !! MINT LÀTSZIK IS A VISSZA JELZÉSEIMEN IS MEG NEM SEMIÉRT ENGEM HIVNAK A KEDVES ÜGY FELEK AKIK ELÉGEDETETEK AZ ELVÈGZET MUNKÀIMAL .SZOVAL LEHET ITT NEGATIV KOMENTEKET BE IRNI ISMERTLEN HA EZ BOLDOGÀ TESZ TÉGED ISMERTLEN .
Péter
Kiválló munkát végzett, korrektül, gyorsan. Pontosság.
Szaki válasza:
Kösznöm a vissza jelzést tovàbi kelemes nyaralàst kivànok :)
Ajánlatkérő
Rendedsen dolgozott, de az időpontokat és a vállalását néha elfelejtette.
Szaki válasza:
Elnézését kérem kösznőm szépen a visza jelzését
Dóra
Segítőkész, gyors, szakszerűen dolgozik.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen vissza jelzést hőlgyem :)
Ajánlatkérő
Hamarosan bejelentkeztek, és e-mailben megbeszéltük a megfelelő időpontot. A szerelő megérkezett, szakszerűen megjavította a mosógépet.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen vissza jelzést :)
Csabi
Pontos precíz megbízható és udvarias
Szaki válasza:
Köszönöm szépen vissza jelzést uram :)
Dóri
Pontosan érkezett, tökéletesen megcsinálta a mosógépet, nagyon kedves és precíz volt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen vissza jelzést.
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált és udvarias volt
Szaki válasza:
Köszönöm szépen vissza jelzést.
Nati
Megbízhatatlan, hazug
Szaki válasza:
Szia nem tudom ki vagy de nem is érdekel!! Biztos Zavar hogy én nekem van munkám talán nem a semiért további kellemes napot ismeretlen.
Gabor
A jószakira írtam a problémámmal (elromlott a mosogatógép), másnap ő hívott. Szerencsém is volt, mert egy közeli ügyfele áttette a szerelés időpontját, ezért aznapra befértem. Időpont egyeztettünk, jött is a segédjével. Tiszta, kulturált és kitartó szerelő. Nem adta fel, pedig 4 órát kellett szerelni. Aprólékosan szétszedte a gépet, megannyi csavart, elemet. (Igazából én azt hittem nem tudja majd összerakni. IKEA a köbön, csak fejből :-)) Meglett a hiba is, jól érezte mi lehet. Csőben dugulás, az időszaki nyaraló használat és a só nemhasználat :-) miatt. A szerelés ára is korrekt volt. Amit előre mondott annyi is lett a vége, hiába 4,5 volt a szerelés. Szóval le a kalappal. Mindenkinek ajánlom! Gábor (Siófok)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen vissza jelzést :)
Ajánlatkérő
Pontosan tartotta magát a megbeszélt időponthoz, gyorsan dolgozott. Szerelés után rendet hagyott. Azt gondolom megbízható szakember, aki több mindenhez ért. Ritka manapság.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen vissza jelzést
Ajánlatkérő
Pontosan jott, gyorsan es jol elvegezte a megbeszelt munkat.
Szaki válasza:
Köszönöm vissza jelzést.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Háztartási gép szervíz 39 megbízás Mosógépszerelő 13 megbízás